Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#201 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 April 2010 - 01:00 PM

Daca tot stau in casa am hotarat sa mananc mai sanatos si sa ma tin departe de cuptor! :floare:

La pranz am mancat mozzarella cu rosii, fara paine!Espresso si guma de mestecat cand mi-e pofta de dulciuri! :floare:

Diseara am pui fiert si fasole verde pastai!

Ce pot sa fac in casa sunt abdomene, altceva nu pot!

#202 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 12 April 2010 - 09:17 PM

ce vointa!! abdomene in casa...mi-e nu-mi vine sa fac nimic...mi-am propus si eu de mai multe ori dar nici macar nu m-am apucat.

apoi ma gandeam sa-mi iau niste gantere mici sa fac ceva exercitii pentru brate, dar inca nu le-am luat. poate astea le-as putea face, as putea sa stau pe net sau sa ma uit la TV in timp de le fac...

ai mancat super azi! eu de dimineata ceai verde cu miere si lamaie, la pranz o salata mare de lollo verde si papadie (e prima data cand mananc papadie, nu prea mi-a palcut, maine incerc din nou dar pun si niste rosii ca e cam amara, apoi caracatita cu piure de naut.
seara acasa ciorbica de naut cu paste (am facut ieri o gramada de naut...), dupa aia am m-am uitat un pic prin dispensa sperand sa gasesc ceva bun si am gasit un ou de ciocolata ratacit de la Pasti, si l-am ras rapid...

in espresso iti pui zahar?

la sala merg miercuri...spor la abdomene si la mancat bine! :drool:

#203 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 13 April 2010 - 01:27 PM

Pun un pic de lapte in espresso!

Azi dimineata iaurt grecesc cu miere.

Acum, la pranz: paine de secara cu somon afumat, fara unt :-* ! :floare:

Diseara peste, ce gaseste sotu proaspat , ca eu nu ies!

Acu ma duc sa-mi fac un alt espresso, si un after eight, ca ma doare capu'! :floare:

Pentru abdomene am un ab rocket sau nu stiu cum se cheama, si daca tot l-am luat...mai fac vreo 30, sau 50 cand am chef!

#204 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 09:26 PM

Eataly, bravo tie...nu stiu cum faci sa mananci asa corect! si mie imi place untul la somon, am vazut ca l-ai saltat...azi mi-e si rusine sa-ti zic ce-am mancat...numai dulciuri...la pranz nu am mancat nimic ca eram plina de ciocolata si napolitane....

acum cand m-am intors de la munca niste caracatita fiarta ce mai aveam prin frigider...dar jur ca de maine nu mai pun gura pe nimic dulce! o sa mananc un desert doar sambata ca ies la cina. nu pot sa cred ca n-am un pic de vointa in chestia asta...

am vazut ab rocket la tv, e foarte fain si cred ca e mai usor sa faci cu el abdomenele, ca altfel sunt tare grele...

maine cel putin ma duc la sala, si ma misc un pic, ca azi am fost de groaza...

spor la abdomene... :toothy9;

#205 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 15 April 2010 - 03:39 PM

Reusesc sa mananc corect pentru 2-3 zile, dupa care o iau pe aratura!
Ieri am facut o praji cu cioco.Pai inchisa in casa cu Manu... ce sa fac?
Diseara mananc un finocchio si atat!Eventual ananas!
Sunt de 6 zile in casa... :director: , dar ma gandesc la Manu , ca ei poate -i si mai greu.Desi nu ne plictisim.Mai avem un pic.Poate saptamana viitoare reusesc sa ies.Ah, ma mananca-n talpi! :violent6:

#206 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 April 2010 - 10:56 PM

Eu am ajuns un pic mai inainte acasa...asta e o saptamana infernala la munca pentru mine. evident ca nu am fost la sala nici azi, nici ieri.
Nu-mi aduc aminte de o perioada in care am mancat asa rau. continui cu dulciurile, parca-mi pierd mintile cand vad ceva dulce...

o sa incerc sa ma mobilizez mai mult de luni; si maine orice s-ar intampla o sa ma duc la sala.

Hai ca mai aveti un pic si se termina sapatamana, maine deja e vineri, ce mai e pe sfarsite!!

...ti-a iesit buna prajitura? B)

#207 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 April 2010 - 10:40 AM

Si a mai trecut o saptamana si nu am fost la sala...ieri nu m-am simtit prea bine asa ca mi-am zis ca nu e cazul sa fac efort... :appl:

merg maine si de sapatamana viitoare o sa fiu mai constiinciosa!

#208 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 17 April 2010 - 11:35 AM

Kira,

Tu spuneai ca nu ai probleme mari cu kilogramele.
Atunci care e problema ?
Inceraca doar sa-ti controlezi adictia fata de dulciuri.
Sa stii ca si dulcele e un drog,la fel ca altele.Mai ales ciocolata care induce o stare de bine.
Eu cred ca mananci dulciuri din cauza stresului.
Incearca sa inlocuiesti cu fructe.Macar sa fie un dulce sanatos.
Eventual ceva nuci,alune,migdale...dar nu mai mult de 15 g.

No ma bag si eu ca musca-n zar.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#209 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2010 - 01:09 AM

Piscotel, TE ROG chiar sa te bagi, poate imi vine si mie mintea la cap daca mai imi zice cineva...eu incerc sa ma controlez dar mai am mult de munca pana o sa reusesc. m-am lasat de cafea, de tigari de ani de zile...dar cu ciocolata e mai greu. cu mancarea sarata nu am probleme, imi place mai mult sa fac decat sa mananc, la capitolul asta reusesc in majoritatea cazurilor sa ma comport rational.

nu e de ingrasat, am 1.63 cm si 48 kg, ma gandesc doar la cat zahar bag in mine si cat de rau imi face. Acum a pus si Bonicelli post-ul cu glicemia fortata si m-a pus si mai si pe ganduri. cel mai tare mi-e teama de vreo boala, de diabet, de cat imi stresez ficatul care trebuie sa metabolizeze tot zaharul...
da, stressul e mare...de aceea incerc sa merg la sala cat de des pot, acolo imi descarc toti nervii. medicamentul meu era alergarea, dar de cand am probleme cu genunchiul ma rezum la sala...

ma tot uit la topicul tau si vad cat esti de precisa si ordonata in a mentine o dieta, si ma inspir de la tine. multumesc mult pentru sfaturi :((

#210 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2010 - 10:40 PM

Alearga Lola.......nu am alergat nici azi...printre gatit, munca, oboseala si lene, nu am fost la sala. :scratch:

Eataly cum se simte Manu? sper ca e totul bine...

pe curand, si sper cu vesti mai "sportive" :notworthy:

#211 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 17 May 2010 - 02:21 PM

Am venit sa sterg praful!Am sters praful si de pe papucii de alergat.Eu am iesit azi, ca pana acu o tot plouat.Daca mai reusesc inca o data saptamana aceasta, sunt tare!
E greu cand faci o pauza prea indelungata.Dar n-am fortat.Am luat-o incetisor.A fost bine.Aproape o ora, acelasi traseu.Nici mai mult nici mai putin.
Lore, unde esti??!!!Bate-ne de vrei! :scratch:

#212 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 May 2010 - 07:16 PM

Aici! Bine ai facut tu fata babii!!!

Gata, acum ca am revenit pe linia de plutire, am dus la bun sfarsit unul din cele mai importante examene din viata mea, ma restructurez si readuc pe linia de plutire. Asadar: cu ce incepem?

Dati-mi ceva meniuri! Nu vreti sa stiti cum am traiti eu in ultima luna :floare:

Va astept cu impulsuri, idei, avant si energie noua! Acum poate sa inceapa primavara si pentru mine!

Ahhhh, uitam ce e cel mai important: mi-ati lipsit enorm amazoanele mele! :) :) :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#213 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 17 May 2010 - 08:33 PM

Loreeee, :floare: !Bine-ai-revenit.Si mie mi-ai lipsit.

#214 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2010 - 01:18 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 May 2010 - 07:16 PM, a spus:

Aici! Bine ai facut tu fata babii!!!

Gata, acum ca am revenit pe linia de plutire, am dus la bun sfarsit unul din cele mai importante examene din viata mea, ma restructurez si readuc pe linia de plutire. Asadar: cu ce incepem?

Dati-mi ceva meniuri! Nu vreti sa stiti cum am traiti eu in ultima luna :hello:

Va astept cu impulsuri, idei, avant si energie noua! Acum poate sa inceapa primavara si pentru mine!

Ahhhh, uitam ce e cel mai important: mi-ati lipsit enorm amazoanele mele! :) :) :hug:

Atunci sa fie o primavara frumoasa!! bravo tie pentru examen si bucura-te de rezultat!

si tu ne-ai lipsit, ai vazut ce batea vantul pe aici...eu nici sala nici bucatarit...dar trag sperante mari de luna viitoare. uite o imagine relaxanta dupa atata munca, am facut-o ieri :)

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-12741382657.jpg

#215 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2010 - 01:22 AM

Vezi postareaEataly, la 17 May 2010 - 02:21 PM, a spus:

Am venit sa sterg praful!Am sters praful si de pe papucii de alergat.Eu am iesit azi, ca pana acu o tot plouat.Daca mai reusesc inca o data saptamana aceasta, sunt tare!
E greu cand faci o pauza prea indelungata.Dar n-am fortat.Am luat-o incetisor.A fost bine.Aproape o ora, acelasi traseu.Nici mai mult nici mai putin.
Lore, unde esti??!!!Bate-ne de vrei! :hello:

si la mine ploaie cu galeata, am umblat doar in cizme de cauciuc in ultimile 2 saptamani.

ce bine ca ai iesit, spor mult sa ai! si eu sper sa reiau din iunie...

#216 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2010 - 06:52 AM

Kira si Lili asadar, ne numim cei trei muschetari sau cum?

Kira e superba imaginea, pai sa tot iesi la zburdat pe acolo.

Sa va spun de mine: am iesit zilele astea la plimbari lungi si am constatat ca soldul meu cel cu vesnicele probleme a inceput sa ma supere, la mers pur si simplu. Deocamdata o sa incerc sa ies zilnic cam o ora la plimbari lungi.

Ma gandesc serios sa imi fac in abonament la sala sa reincep cu crosstrainer-ul, care ramane prietenul meu., In orice caz nu e atat de solicitant pentru sold ca jogging-ul. Trebuie sa imi reintru in forma. Ma simt obosita si fara viata. Ca sa nu mai spun ca ficatul si bila mea is nemultumiti complet de ce regim de viata am dus: multe tampenii, mult zahar multi carbo.
Azi m-am trezit la 5 ca nu am mai putut dormi, cred ca inca nu a trecut toata agitatia.

Am inceput ziua cu o banana. Ce sugestii de meniuri fresh si light aveti?

Ah si: BUNA DIMINEATA GLADIATOARELOOOOOORRR! Ei: cine vrea sa fie frumoasa, agila, desteapta si de neinlcouit acasa? Aud!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#217 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2010 - 01:01 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 May 2010 - 06:52 AM, a spus:

Kira si Lili asadar, ne numim cei trei muschetari sau cum?

Kira e superba imaginea, pai sa tot iesi la zburdat pe acolo.

Sa va spun de mine: am iesit zilele astea la plimbari lungi si am constatat ca soldul meu cel cu vesnicele probleme a inceput sa ma supere, la mers pur si simplu. Deocamdata o sa incerc sa ies zilnic cam o ora la plimbari lungi.

Ma gandesc serios sa imi fac in abonament la sala sa reincep cu crosstrainer-ul, care ramane prietenul meu., In orice caz nu e atat de solicitant pentru sold ca jogging-ul. Trebuie sa imi reintru in forma. Ma simt obosita si fara viata. Ca sa nu mai spun ca ficatul si bila mea is nemultumiti complet de ce regim de viata am dus: multe tampenii, mult zahar multi carbo.
Azi m-am trezit la 5 ca nu am mai putut dormi, cred ca inca nu a trecut toata agitatia.

Am inceput ziua cu o banana. Ce sugestii de meniuri fresh si light aveti?

Ah si: BUNA DIMINEATA GLADIATOARELOOOOOORRR! Ei: cine vrea sa fie frumoasa, agila, desteapta si de neinlcouit acasa? Aud!

Pai toate vrem sa fim!!

Cred ca am inteles un lucru...o data ce un ligament, genunchi, sold, etc, incep sa dea probleme, sunt putine sperante sa redevina cum erau o data...atunci ideea e gasim cai alternative pentru sport.

Mai dar ce devreme te-ai trezit! ca un adevarat muschetar! si ce frumos e cand deschiz ochii si realizezi ca s-au terminat toate examenele si licenta!!!

Uite aici un link, care nu stiu daca te ajuta dar e interesant si doar de citit. Eu am mancat aproape asa anul trecut pentru 4 luni (cu modificari), nu pentru a slabi ci pentru a face plinul de vitamine, pentru celelalte beneficiile descrise. apoi am intrerupt din diverse motive...si acum ma inspir foarte mult din stilul acesta de mancare...My link

#218 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2010 - 05:09 PM

Kira, multumesc mutl de link! O sa imi fac timp sa il citecs pe indelete, pentru ca am nevoie acuta sa imi incarc bateriile. Cat despre sport - respectiv sala, deocamdata nu fac nici un abonament ci o sa ies iar catinel afara. In functie de unde ma asez cu viata pe aici o sa ma orientez la un club si sa ma duc iar regulat. Adevarul e ca imi lipseste enorm sportul.

Cum ati papat zilele astea? Eu foarte putin, din lipsa de timp insa sanatos, principal salate si fructe. Am realizat ca pan la ora asta am mancat o banana. Pentru seara asta e prevazuta o salata.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#219 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 20 May 2010 - 10:49 AM

Imi pare rau ca aveti probleme, fetele.Eu am iesit si azi, tot o ora.Azi a fost mai bine.

De mancat am mancat mai lejer saptamana aceasta:fara dulciuri, fare bere, fara vin.
Fructe, legume proaspete si la aburi, carne, orez, salata de pasta cu legume si verzaturi.
Cafea.
Retetele care le postez au deja vechime, n-am copt nimic saptamana aceasta.
Reusesc sa nu gatesc aluaturi, dar sufar, e un drog.Sunt dependenta.Poate saptamana viitore ii fac ceva bun lui Manu, ca nu ma lasa inima.Am sa mananc si eu la mic dejun, ca nu rezist.

Deocamdata cantarul a inghetat la 53,700 kg , la 1 m si 60 cat am eu.
Ma simt bine.
Energie 99%.

Gata am scris prea mult.
Va pup si va astept cu detalii.
Va dedic o melodie, mi-a dat energie si ritm.In parc au inflorit salcamii si socul.Un parfum.Plin de polen, dar din fericire nu-s alergica.

http://www.youtube.c...h?v=d1riVmHVteY

#220 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 May 2010 - 11:33 PM

multumim de dedicatie! ce fain ca iesi la alergat...asta e perioada perfecta, nici prea cald nici prea frig ca sa-ti pui ceva pe tine daca te opresti si mergi.

cu mancarea nu stau prea bine...azi de dimineata o banana, la pranz o felie de carne la gratar cu salata si la cina branza propaspata, sparanghel fiert, un mar si o para. prea multe proteine si prea putine legume si salate pentru cum mananc de obicei.

dupa pranz am iesit sa beau cafeaua si mi-am luat si o ciocolata, pe care am mancat-o toata...

asa ca nu prea am cu ce sa ma laud...mi-am propus insa ca de luna viitoare sa ma reintorc la sala si asta stiu ca o sa ma ajute sa mananc bune. mai curand nu, ca am cateva obligatii sociale si nu reusesc...

si eu va pup, si abea astept sa va citesc...o floricica pentru voi

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic