Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#241 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 29 May 2010 - 01:10 AM

Floricica, eu in diete nu sunt in masuara sa dau nici un fel de sfat personal pentru ca nu prea am habar.

stiu pe pielea mea ca facand sport scade burta, cu joggingul chiar rapid vizibil.
piciorele, fesele si burta au cele mai mari transformari. bratele mai putin dar oricum tot corpul devine mai tonic.

nu mai pot sa alerg ci fac mers rapid pe banda inclinata, dar cu acelesi foarte bune rezultate.

eu asta stiu, asta-ti zic.

la sala inca nu am fost...weekend-ul asta pregatesc cina unei prietene, saptamana viitoare la inceput oaspeti...sper sa merg spre sfarsitul sapatamanii viitoare.

cu mancarea nu scriu...ca nu a fost deloc bine...

#242 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 May 2010 - 09:35 AM

Azi e o vreme super afara. Iar voi imi dati furnicaturi in talpa. Ma duc intai la compradores. Nu mai am nimic in frigider si o sa mi-l umplu cu multe legume si fructe. Abia astept.
Keep up the good work, girls! :floare:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#243 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 May 2010 - 05:08 AM

Si la noi a fost un weekend superb. Ca atare, nici nu am facut ochi dimineata si lumea " hai la plaja" si eu sigur ca am zis da. Apoi la terase,cu o gramada de prieteni, drinkuit, mancat si lalait pana dimineata, doua zile. Veselie mare, nu poti sa te eschivezi.
Deci is rosie cu dungi, sport n-am facut,am ras o gramada mare, am mancat oarecum cumpatat, am baut cocktailuri, mi-am antrenat muschii oculari dupa 2 tipi care culmea, aveau prosoape de plaja cu " Steaua Bucuresti". Aia o fost cei mai frumosi baieti de pe toata plaja si din cauza lor ne-am bronzat numai pe o parte ( eu si amica mea) ca ne tot uitam la ei.

Maine o iau de la inceput, nu cu uitatul ci cu sportul si dieta.
Saptamana asta am slabit 2 kg, incet incet incap in hainele de anul trecut.
Se putea si mai mult dar nu era fun ca te mistocaresc prietenii sau se ofenseaza daca nu maninci si nu bei cu ei.
Si aici nici nu au apa minerala de aia sanatoasa, de aia faina, cu ursul ( Harghita). Io am si mofturi..
The more I see, the less I know.

#244 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 31 May 2010 - 11:52 AM

Ma bucur ca cei trei muschetari, pana la urma erau patru!Bine ai venit Floricica!

Am inceput bine saptamana!Am dus-o pe manu la gradi la 8,30 si la 9 ieseam din casa la alergat! :biggrin:

Fac mereu acelasi traseu, de obicei intr-o ora sunt acasa.Azi, acelasi traseu in 40 de minute!
N-am fortat, dar nu m-am mai oprit(adica mers)!

Ieri:
dimineata: caffè-latte si o bucata de focaccia mica :pupic:

pranz: salata si branza gen feta si dovlecei marinati, vreo 2-3 grisine

o felie de tort de cocos(tortul meu magic) :blink:

seara: prosciutto crud cu pepene galben si o portie mica de orez thai

Azi dimineata: caffè latte si o baton de cereale

Pranz: salata de orez cu ton

Seara: carne vitel la gratar si vad eu ce leguma ca garnitura

Sambata si duminica imi mai permit cate o felie de desert sau portie de pasta(la pranz).

#245 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 June 2010 - 08:49 PM

Bravo Floricica, 2 kg in minus sunt un rezultat frumos!

Eataly, perioada asta e superba pentru alergat

si eu ma reintorc la sala saptamana asta, nu stiu exact cand, dar in una din urmatoarele zile

abea astept...

azi am mancat doar fructe si salate, dar nici nu m-am miscat de pe divan...

#246 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 03 June 2010 - 11:02 AM

Azi aveam pogramata o tura, dar n-am avut chef.Zero!
Ce ma fac? Maine, ies la shopping, se pune?

#247 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2010 - 11:51 AM

Nu, iesi azi macar la o plimbare!

Eu am iesit deja de thspe ori. Aburii alcoolului de aseara s-au risipit, realitatea m-a privit crunt in gloabele-mi ocolare si m-au apucat dracii. Asa ca am sarit in masina si pa am fost. Ciudat ce energie po' sa am cand am drashi. In doi timp si trei miscari mi-am descalcit masina ca era burdusita cu: un manechin, o peruca, postere, materiale didactice, apa, sticle, etc.
Am debarasat-o in tzac-tzac. Acum ma duc sa o fac memuasa si sa ii dau luciu.

Dupa aia...cred ca o sa dau gata juma' de tort, dupa care -inevitabil- tre' sa ies la jogging. :floare:

Este o zi superba azi...Doamne cat am mai fi putut face.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#248 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 03 June 2010 - 01:13 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 June 2010 - 11:51 AM, a spus:

un manechin, o peruca, postere, materiale didactice, apa, sticle, etc.

Manechinul si peruca, au de-a face cu aburii alcoolului sau sunt material didactic? :floare:

#249 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2010 - 02:22 PM

Materiale didactice :floare: .
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#250 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2010 - 02:23 PM

Flori super, brava cupilu! 2 kg sunt un pas mare! Super, tine.o tot asa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#251 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 June 2010 - 06:50 AM

Sar'mana de urari dar saptamana asta is cu fundu' in sus din motive hormonale. Acuma's happy, acuma as strange pe cineva de gat, haida ferea cu mine....
Io m-am invatat, prietenii la fel, saracii, ii astept la masa mare sambata, de tati celea le fac, "ci vor iei", poate nu-i omor dupa ce le dau de mancare.
Iei, tre sa ma supoarte, ca daca nu stiu cum ii invat, daca nu pot ii ajut, daca nu vor ii oblig...D'apai... Astia pe care ii aduc is caliti, creca scapa cu burta plina si cu ranjetul la extreme, fi-mi-ar sa-mi fie pentru multi ani! Am in program si tricouri sa le dau dupa ce-i hranesc, si video cu novitati si paturi curate si de mi-o fi si mie asa pe lumea cealalta ...ca-n rai ii tin.

Prieteni cu noroc, tragi cu pusca nu IA foc :occasion15: Sa-mi traiasca ca si eu datorita lor traiesc !
The more I see, the less I know.

#252 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 04 June 2010 - 09:36 AM

Si eu vreo 5 vreau sa dau jos,,,dar nu sint cu voi fetele...eu nu pot sa alerg nici batuta...prefer fiarele oricarei activitati. O sa vad cum merge...am inceput de curind sa vad ca am tricepsi:)
Imagine postata
Imagine postata

#253 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 June 2010 - 10:46 PM

Vezi postareaLizura, la 04 June 2010 - 09:36 AM, a spus:

Si eu vreo 5 vreau sa dau jos,,,dar nu sint cu voi fetele...eu nu pot sa alerg nici batuta...prefer fiarele oricarei activitati. O sa vad cum merge...am inceput de curind sa vad ca am tricepsi:)

Bun si la fiare, Lizura, cred ca cel mai important e sa facem miscare, are beneficii infinite asupra calitatii vietii! mai ales cand faci ceea ce iti place.

eu nu mai alerg din pacate, si-mi lipseste enorm; zilele astea ma intorc la sala dupa o lunga pauza de vreo doua luni.

bine ai venit si spor mare sa ai!

#254 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 June 2010 - 03:44 PM

Hiiiiii, sa-mi iasa ochii d'an orbite si mai multe nu! O prins Lizzie glas! Ma duc sa fac o cruce rosie in calendar.

Si mai desenez cate una pentru ieri si pt. azi fiindca de ieriam revenit la barbatulo vietii mele ...cum care? Mr. Joggin' dom'ne! :floare:

Asadar, nu stiu cum m-am mobilizat, habar nu am cand fiecare nucleu al fiecarei celule din fiinta mea striga nuooooo, stai tuoo linistita, n-ai ce face? Iote ce bine e pe canapea, stai colea frumos, nu te doare nica etc. Asadar dupa ieri si azi - am o febra mujchiuloasa de nu stiu de mine.

Este insa su-perb afara si deja observ o revigorare insemnata a psihicului meu.

Sper sa ma tina.

Mai greut e cu haleishnul. Si mai ales seara. Ziua e ok, mananc curat, disciplinat, cuminte, cu cap. Ei bine, dupa ora 19:00 ma apuca oate pandaliile si nu pot decat sa ma gandesc la rontait diverse chestii. Beau apa, ma straduiesc, nu imi iese neam.

Si doresc cu orice pret sa dau naiba 5 kile ca vreau sa ma duc oleac la mare, cam peste o luna asa.

Hai fete, ca am nevoie de voi. Cum fac?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#255 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 June 2010 - 03:45 PM

Vezi postareafloricica, la 04 June 2010 - 06:50 AM, a spus:

Sar'mana de urari dar saptamana asta is cu fundu' in sus din motive hormonale. Acuma's happy, acuma as strange pe cineva de gat, haida ferea cu mine....
Io m-am invatat, prietenii la fel, saracii, ii astept la masa mare sambata, de tati celea le fac, "ci vor iei", poate nu-i omor dupa ce le dau de mancare.
Iei, tre sa ma supoarte, ca daca nu stiu cum ii invat, daca nu pot ii ajut, daca nu vor ii oblig...D'apai... Astia pe care ii aduc is caliti, creca scapa cu burta plina si cu ranjetul la extreme, fi-mi-ar sa-mi fie pentru multi ani! Am in program si tricouri sa le dau dupa ce-i hranesc, si video cu novitati si paturi curate si de mi-o fi si mie asa pe lumea cealalta ...ca-n rai ii tin.

Prieteni cu noroc, tragi cu pusca nu IA foc :floare: Sa-mi traiasca ca si eu datorita lor traiesc !

Fata, nusj cu hormonii aia, ai mei topaie deja demult la libero...dar vaz ca moralu tau e tare saltaret. Sa fie de la sport, ha?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#256 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 June 2010 - 03:46 PM

Vezi postareaLizura, la 04 June 2010 - 09:36 AM, a spus:

Curat murdar eu, eu in chishioari. Da' macar ai incercat, huh? :floare:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#257 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 June 2010 - 11:35 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 05 June 2010 - 03:44 PM, a spus:

Hiiiiii, sa-mi iasa ochii d'an orbite si mai multe nu! O prins Lizzie glas! Ma duc sa fac o cruce rosie in calendar.

Si mai desenez cate una pentru ieri si pt. azi fiindca de ieriam revenit la barbatulo vietii mele ...cum care? Mr. Joggin' dom'ne! :occasion14:

Asadar, nu stiu cum m-am mobilizat, habar nu am cand fiecare nucleu al fiecarei celule din fiinta mea striga nuooooo, stai tuoo linistita, n-ai ce face? Iote ce bine e pe canapea, stai colea frumos, nu te doare nica etc. Asadar dupa ieri si azi - am o febra mujchiuloasa de nu stiu de mine.

Este insa su-perb afara si deja observ o revigorare insemnata a psihicului meu.

Sper sa ma tina.

Mai greut e cu haleishnul. Si mai ales seara. Ziua e ok, mananc curat, disciplinat, cuminte, cu cap. Ei bine, dupa ora 19:00 ma apuca oate pandaliile si nu pot decat sa ma gandesc la rontait diverse chestii. Beau apa, ma straduiesc, nu imi iese neam.

Si doresc cu orice pret sa dau naiba 5 kile ca vreau sa ma duc oleac la mare, cam peste o luna asa.

Hai fete, ca am nevoie de voi. Cum fac?

ce zici daca ai face o dieta de 1400 calorii pe zi si sport o zi da si o zi nu? intr-o luna cred ca dai jos...

si eu merg la mare, mi-am facut azi rezervarea, sunt very happy!!!

si maine e deja decis: ma duc la sala!

azi am mancat: la 10 un cappuccino de orz, pe la 12 o cafea de orz, pe la 13.3 am fost la pranz: am mancat morcovi si zucchine cu fructe de mare, carpaccio de ton cu soya si paine. si un tiramisù...
seara am iesit la un drink dar am baut doar fara alcool, n-am mancat nimic ca era prea caloric... acum as manca ceva dar ma abtin, e cam tarziu.

pentru a nu manca seara, nu stiu ce sa zic, si eu am cateodata niste craves...daca sunt in weekend e ok, sunt relaxata si nu ma arunc la nimic... daca ma intorc de la munca e jale...

#258 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 06 June 2010 - 12:35 AM

Ma strecor si eu aici, cu coada intre picioare. Nexam sport in ultimul timp, stress cit incape.
Am linga mine un pahar cu vodka + suc + gheata si nu numai ca ma uit la el, ba chiar si beau continutul.

Zilele trecute am cautat retete vegetariene care sa sune bine.
Si am incercat una: ciuperci portobello peste care am pus un amestec de: smintina + blue cheese (bad, bad idea!)+ nutritional yeast + pesmet. Totul dat la cuptor vreo 30 minute. A fost bun, dar mult prea sarat. De ce? pentru ca vaca asa cum sint, in loc de pesmet (nu am avut) am farmitat niste potatoes chips.

Ca sa fac toata chestia asta dietetica, trebuia sa sar blue cheese- ca de cartofi nu mai pomenesc, sa pun putina mozzarella din aia degresata pina nu mai ramine decit numele din ea si smintina fara grasime. Evident ca maglavaisul asta suna scirbos, ca atare l-am modificat asta cum am mentionat mai sus.
Data viitoare sar blue cheese si cartofi si pun putina feta si ceapa verde.

In rest, sint sedentara, beau vodka si suc prea des si maninc ciocolata pentru ca sint chocoholica.
Am iesit cu Tudor la plimbare in prima zi cu soare dupa vreo 2 saptamini de ploi si furtuni cum numai pe aici pe la Vancouver mai gasesti. Prea putina plimbare pentru lipsa de exercitiu care devine cronica.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#259 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2010 - 09:17 AM

Buna dimineata la alergatoare!!

Nu vreti sa stiti cumam incheiat eu ziua ieri. De joi tot intr-o sindrofie o tin...nah ca daca am ramas cu toate "creatiile gastronomice" pe cap...am baut vin, am mancat de una de alta si -stiti care e slabiciunea mea cea mai mare nu- pai dulcele, evident. M-am lafait in tort si mai multe nu.

Sper ca azi sa ies cu prietenii, sa mergem undeva sa ne miscam ca daca mai stau in casa e jale.
Singura mangaiere e ca am iesit la jogging, am strans din dinti si din buci si am facut. Ieri am zis ca mai aveam putin si alergam cu limba pe umar. Cald frate, cald si eu nu mai am echipament de alergat pe caldura. Tre sa fac luni o excursie pe la un magazin de sport.

Kira, da! Am zis ca azi imi fac frumos planul ca asa nu se mai poate nene. 1400 de calorii este mai mult decat intelept. Sper sa vina azi prietenii pe aici sa debarasez frigiderul.

Ieri am mancat pana pe la 6 salata cu piept de pui, din astea curate. Bai da seara...pfffff, jale.

Lulu si tu ca mine vaz. Si eu am ras solo o sticla de vin alb zilele astea, tot de bucurie, evident!
Nu, eu am hotarat sa imi inving :pupic: din mine, ca doar n-o fi el mai tare. E adevarat ca m-au cam dezechilbrat dezamagirile de saptamana asta, dar...ce suntem noi fete, ai? Cum ne numim noi? Aud!!

Lapona salutes you!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#260 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2010 - 10:44 PM

Vezi postareaCassia, la 06 June 2010 - 12:35 AM, a spus:

Ma strecor si eu aici, cu coada intre picioare. Nexam sport in ultimul timp, stress cit incape.
Am linga mine un pahar cu vodka + suc + gheata si nu numai ca ma uit la el, ba chiar si beau continutul.

Zilele trecute am cautat retete vegetariene care sa sune bine.
Si am incercat una: ciuperci portobello peste care am pus un amestec de: smintina + blue cheese (bad, bad idea!)+ nutritional yeast + pesmet. Totul dat la cuptor vreo 30 minute. A fost bun, dar mult prea sarat. De ce? pentru ca vaca asa cum sint, in loc de pesmet (nu am avut) am farmitat niste potatoes chips.

Ca sa fac toata chestia asta dietetica, trebuia sa sar blue cheese- ca de cartofi nu mai pomenesc, sa pun putina mozzarella din aia degresata pina nu mai ramine decit numele din ea si smintina fara grasime. Evident ca maglavaisul asta suna scirbos, ca atare l-am modificat asta cum am mentionat mai sus.
Data viitoare sar blue cheese si cartofi si pun putina feta si ceapa verde.

In rest, sint sedentara, beau vodka si suc prea des si maninc ciocolata pentru ca sint chocoholica.
Am iesit cu Tudor la plimbare in prima zi cu soare dupa vreo 2 saptamini de ploi si furtuni cum numai pe aici pe la Vancouver mai gasesti. Prea putina plimbare pentru lipsa de exercitiu care devine cronica.

Cassia, incearca o data si cu o felie de rosie pe ciuperca si deasupra rosiei o lingurita de pesto facut de tine cu blender-ul stick (nu e asa bun ca facut in mojar dar e ultra rapid) cu busuoc, cateva seminte de pin, un pic de parmezan ras si ulei; pui totul in pahar si blendaresti. pesto-ul se adauga dupa ce ai scos ciupercile de la cuptor, asa crud.

cu ciocolata te inteleg perfect...la mine singura sansa sa nu mananc e sa nu am, altfel pana nu o termint nu ma las...vodka nu imi place, dar o inlocuiesc cu succes cu vin.

n-ai vrea sa faci un pic de sport? pentru stress e cel mai bun antidot :occasion14:

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul