Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2861 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,398
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 18 March 2019 - 10:21 PM

Brățara mea e Fitbit.

#2862 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,382
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 18 March 2019 - 11:23 PM

Vezi postareaWowerful, la 18 March 2019 - 09:33 PM, a spus:

De azi e deschis sezonul la marsaluiala. Eu am inceput de saptamana trecuta- am avut 2 zile sub 8mii, 1 zi la 9 mii si restul la +10 mii.
Nu e rau dar se poate si mai bine.

Spor!

De lunea care vine, dupa ce ma mai asez jn pic in noua casa ma bag si eu la provocare. Dar chiar si azi intre 2 ture de plimbat catel si umblat dupa tot felul de chestii administrative, am facut 12 mii.
brain loading....please wait....

#2863 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2019 - 11:36 PM

Vezi postareamoatza, la 18 March 2019 - 09:50 PM, a spus:

Wow, wow! Super challenge!
Eu traseul standard de 6km, e bine!
Ma tot uit dupa o bratara de-aia ca a voastra, simt ca m-ar stimula. De care e, ca nu ma pricep deloc :hug:

Vezi postareaWowerful, la 18 March 2019 - 10:21 PM, a spus:

Brățara mea e Fitbit.

Asa si a mea. Mie imi place pentru ca , am mai zis, nu o scot de la mana decat cand fac dus. Inainte aveam un pedometru dar uitam sa il iau uneori iar telefonul nu il iau cu mine cand ies in parc cu catelul. Bratara asta iti numara pasii, inregistreaza ritmul cardiac, are optiuni pentru diverse activitati: alergat, ciclism sau mars, ii poti activa optiunea de gps si iti arata si traseul pe care l-ai facut. Poate sa iti dea si notificari cand primesti mesaje sau apeluri telefonice daca vrei, si poate fi folosita si ca telecomanda pentru camera foto a telefonului. Se conecteaza la telefon prin bluetoth si descarci datele, si iti arata un grafic saptamanal. Ah, si iti mai spune si cate ore ai dormit, cate au fost somn profund sau somn superficial si perioadele de trezire din timpul noptii.

#2864 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 March 2019 - 12:29 AM

La o prima cautare, Fitbit pare a costa un sac de bani. Cel putin asa am gasit eu. Pare a fi cea mai scumpa. Asa e?
Ah, acum vad ce face..... Pare sa-si merite pretul.. 😉 😁

#2865 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2019 - 09:01 AM

Vezi postareaFoxyy, la 19 March 2019 - 12:29 AM, a spus:

La o prima cautare, Fitbit pare a costa un sac de bani. Cel putin asa am gasit eu. Pare a fi cea mai scumpa. Asa e?
Ah, acum vad ce face..... Pare sa-si merite pretul..

Eu am primit-o cadou de la copil, chiar nu m-am uitat cat costa =)) . Acum ce sa zic,as fi trait si fara ea sincer, mie imi trebuia ceva sa-mi numere pasii. Insa acum ca o am , o iubesc.
In afara de ce am spus deja ca face, calculeaza si caloriile arse tinand cont de sexul,varsta, greutatea si inaltimea utilizatorului. O mai avea si alte functii pe care nu mi leamintesc acum sau nu le stiu.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 19 March 2019 - 10:14 AM

#2866 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2019 - 03:41 PM

Eu l-am primit dupa o tragere la sorti =)) A durat un an pana am inceput sa il port.
Blackie cred ca al tau e un model mai avansat. Al meu e Fitbit Charge 2. E foarte eficient pentru ce am eu nevoie dar nu are GPS si alte optiuni avansate. Primesc mesajele text pe el, dar nu emailuri.

Ieri am ajuns la 11.4 mii. Chiar eram curioasa ce distanta trebuie parcursa pentru 10 mii de pasi si in cazul meu trebuie sa parcurg cam 7 km adica 50 minute de mers alert.

#2867 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2019 - 04:39 PM

Vezi postareaWowerful, la 19 March 2019 - 03:41 PM, a spus:

Eu l-am primit dupa o tragere la sorti =)) A durat un an pana am inceput sa il port.
Blackie cred ca al tau e un model mai avansat. Al meu e Fitbit Charge 2. E foarte eficient pentru ce am eu nevoie dar nu are GPS si alte optiuni avansate. Primesc mesajele text pe el, dar nu emailuri.

Ieri am ajuns la 11.4 mii. Chiar eram curioasa ce distanta trebuie parcursa pentru 10 mii de pasi si in cazul meu trebuie sa parcurg cam 7 km adica 50 minute de mers alert.

Cam asta vad ca e media si la mine, cam 0,7 m pasul . Eu nu nici macar nu folosesc alertele de telefon pentru ca de aia nu iau telefonul cu mine, ca sa nu stiu de ele.

#2868 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 March 2019 - 07:42 PM

azi raportez iar traseul standard, are 6.2km. si cu ce-oi mai fi miscat in rest, tre sa fie 10.000 de pasi.
eu nu mi-am calculat lungimea pasului, dar cica la 70cm e socotit.
acum mergand cu logica mai departe, io fiind mai mica de-naltime, am si picioarele mai scurte =)) :(( =)) :( care n-am avut noroc, si deci pasul mai scurt => pasi mai multi pe aceeasi distanta :D

bine, lasa, va mai ametesc si maine

#2869 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 March 2019 - 09:37 AM

Hai ca maine a trecut demult, tu nu ne-ai mai ametit. Eu sunt in continua miscare, bat lumea in lung si-n lat, ma incadrez in grafic, am grija sa nu ies din cuvantul medicilor, ma simt MULT mai bine. Am facut chiar si cateva sprinturi de vreo doua minutele...mama. Imi e dor de cardio.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 23 March 2019 - 09:37 AM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2870 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 March 2019 - 11:01 AM

Eu am asta Xiaomi Mi Band, legat de telefon cu aplicatia MiFit, vibreaza daca ma suna cineva, mesaje etc.
Parca vro 20 de euro, chinezarie.Dar functioneaza si-mi place.Si mai alez bateria dureaza 4-5 zile la mine.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-91273100-1553331633.jpg

#2871 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2019 - 03:25 PM

Hello! Pașii mei pe ultimele 10 zile. Ieri am căzut in butoiul cu lene, așa ca azi trebuie sa imi iau revanșa.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-1728-0-30731100-1553347495.jpeg

#2872 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2019 - 09:37 PM

Zis iz marvälîs, Wowerful!!! Bravooooo!
Hai, care va mai laudati?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2873 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 March 2019 - 08:03 PM

ca sa nu ma mai certe Lori raportez luni, marti, joi saptamana trecuta traseu obisnuit, vineri - program administrativ, sambata - vitel, duminica - musafiri, socializare
azi am luat-o iar pe acelasi traseu, a inflorit crangul, lume multa, copii, biciclisti si io.
n-am nimic nou de raportat, io cu ale mele.

#2874 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2019 - 01:30 AM

Am ieșit și azi pe afara. Cam înnourat dar plăcut, poate 10C

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-1728-0-20934800-1553556455.jpeg

#2875 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,815
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 26 March 2019 - 09:12 AM

Voi ce obiectiv de pasi aveti? Care este numarul de pasi optim?

#2876 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2019 - 10:12 AM

Vezi postareamino, la 26 March 2019 - 09:12 AM, a spus:

Cred ca 10 000 ca sa se considere exercitiu cat de cat, poate ma insel?
Saptamana trecuta mai slabut la mine, multe probleme administrative de rezolvat, cutii de desfacut, dar am reusit sa stau la o medie peste 12 mii de pasi. Saptamana asta poate va fi mai bine.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-178-0-96387900-1553587922.jpg

#2877 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 26 March 2019 - 10:58 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 March 2019 - 09:37 AM, a spus:

Hai ca maine a trecut demult, tu nu ne-ai mai ametit. Eu sunt in continua miscare, bat lumea in lung si-n lat, ma incadrez in grafic, am grija sa nu ies din cuvantul medicilor, ma simt MULT mai bine. Am facut chiar si cateva sprinturi de vreo doua minutele...mama. Imi e dor de cardio.

Lori ma bucur ca te simti mult mai bine si ca ai vazut o ameliorare a problemelor tale. Sper din toata inima sa fie din ce in ce mai bine, sa te ajute si dieta si toate sacrificiile pe care le faci.

#2878 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2019 - 03:37 PM

Vezi postareablack_cat, la 26 March 2019 - 10:12 AM, a spus:

Vezi postareamino, la 26 March 2019 - 09:12 AM, a spus:

Cred ca 10 000 ca sa se considere exercitiu cat de cat, poate ma insel?

Obiectivul meu e sa trec de 10mii pe zi.
Pentru lumea care traieste in zone urbane cu trotuare si lume invatata sa mearga pe jos, 10 mii de pasi sunt "par la ceas". La mine e mai greu- la servici si asa prin cartier mai pot merge, dar la magazin trebuie sa merg cu masina, la gym cu masina si tot asa.
Ma simt aproape ca in pozele alea:

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-1728-0-44563400-1553607569.jpg

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 26 March 2019 - 03:39 PM

#2879 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2019 - 08:33 AM

Vezi postareamoatza, la 25 March 2019 - 08:03 PM, a spus:

ca sa nu ma mai certe Lori raportez luni, marti, joi saptamana trecuta traseu obisnuit, vineri - program administrativ, sambata - vitel, duminica - musafiri, socializare
azi am luat-o iar pe acelasi traseu, a inflorit crangul, lume multa, copii, biciclisti si io.
n-am nimic nou de raportat, io cu ale mele.

Supeeeeer! Lori te felicita din toata inima! Keep up the good work, girl!

Vezi postareaany_annette, la 26 March 2019 - 10:58 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 March 2019 - 09:37 AM, a spus:

Lori ma bucur ca te simti mult mai bine si ca ai vazut o ameliorare a problemelor tale. Sper din toata inima sa fie din ce in ce mai bine, sa te ajute si dieta si toate sacrificiile pe care le faci.

Draga mea Imagine postata , iti multumesc din suflet pentru cuvintele care ma incurajeaza! Am avut parte de o terapie intensiva de aproape trei saptamani cu oameni absolut deosebiti si cu o calitate a tratamentului care depaseste cu mult pe cea a tratamentelor avute in tara adoptiva. Nu pot decat sa ma inclin adanc in fata medicilor si fiziokinetoterapeutilor de la clinica asta. Mi-au aratat un sprijin si intelegere si mai ales un know-how care pe mine m-au impresionat sincer! Mi-am recuperat cu aproape 70% mobilitatea si calitatea vietii si tot ce imi doresc este sa ma mentin asa si cand ma intorc la viata mea de zi cu zi si la stressul imens de la job...

Vezi postareaWowerful, la 26 March 2019 - 03:37 PM, a spus:

Obiectivul meu e sa trec de 10mii pe zi.
Pentru lumea care traieste in zone urbane cu trotuare si lume invatata sa mearga pe jos, 10 mii de pasi sunt "par la ceas". La mine e mai greu- la servici si asa prin cartier mai pot merge, dar la magazin trebuie sa merg cu masina, la gym cu masina si tot asa.
Ma simt aproape ca in pozele alea:

Atasament aaf7102cf94a035891ea8106ab91813d.jpg

Asta este unul din marile dezavantaje ale planificarii spatiului in State si in Canada...In Romania, lumea e foarte fit.
Atatea femei frumoase, in forma si elegante la un loc rar! Si care mai si miros extraordinar de bine =))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2880 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 March 2019 - 10:54 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 March 2019 - 08:33 AM, a spus:

Am avut parte de o terapie intensiva de aproape trei saptamani cu oameni absolut deosebiti si cu o calitate a tratamentului care depaseste cu mult pe cea a tratamentelor avute in tara adoptiva. Nu pot decat sa ma inclin adanc in fata medicilor si fiziokinetoterapeutilor de la clinica asta. Mi-au aratat un sprijin si intelegere si mai ales un know-how care pe mine m-au impresionat sincer! Mi-am recuperat cu aproape 70% mobilitatea si calitatea vietii si tot ce imi doresc este sa ma mentin asa si cand ma intorc la viata mea de zi cu zi si la stressul imens de la job...

Lori, la noi?
ma bucur ca esti mai bine, 70% e f bine! ia-o mai usor, nu se mai fac statui, acum se merge pe impaiere =))
haidi, ti pup!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic