Alearga, Lola, alearga!
Postat 28 May 2019 - 06:10 PM
Azi mi-am luat o mustruluiala grava pentru ca ... am exagerat si nu stau cuminte...problemele s-au reactivat
Postat 29 May 2019 - 05:48 AM
Postat 29 May 2019 - 09:19 AM
Dexter, la 25 May 2019 - 03:59 PM, a spus:
ce inseamna asta?
ar fi misto dar n-am cu cine ca nu-i place si nici cu altul nu ma duc
dar simbata si duminica m-am uitat la mosneguti cum danseaza, ma distrez mult facind pe casiera la cortul de bal
Postat 29 May 2019 - 03:53 PM
Adriana, la 29 May 2019 - 09:19 AM, a spus:
ce inseamna asta?
dar simbata si duminica m-am uitat la mosneguti cum danseaza, ma distrez mult facind pe casiera la cortul de bal
Adriana, sa stii ca si aici pensionarii merg la club si au petreceri cu orice ocazie, chiar ma apuca invidia uneori cand posteaza fostele colege , acum pensionare. Bravo lor!
Postat 29 May 2019 - 04:09 PM
Pana una alta, weekendul a trecut cu bine. Ieri mi-am facut de cap cu sala- adica portie dubla si de aseara am un junghi in spate. De cate ori trag aer in piept mai adanc, il simt acolo... Ar merge o sauna si un masaj.
Postat 30 May 2019 - 12:11 PM
Nasol cand iti ruginesc incheieturile...la yoga sunt niste pozitii pe care acum jde ani le faceam pe varful degetelor...acu, vise
Rau faci
Postat 30 May 2019 - 03:20 PM
Lapo, la coloana instabila, vertebre tasate, din astea, nu se recomanda miscare in pozitie verticala pentru ca gravitatia agraveaza situatia. numai exercitii la sol.
stiati ca glezna este cea mai puternica articulatie din corp iar degetele de la maini sunt "legate" prin muschi pina in coloana?
parca v-am mai spus si daca nu v-am spus v-o repet ca cea mai benefica metoda de miscare ar fi considerata dansul?
In special pentru articulatii, umeri, solduri, incheieturi, glezne, dar si pentru spate si gat, pentru imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii . Nu cred ca are un nume special.
ce inseamna asta?
Du-te cu alta . Fara misto acum, si eu m-as duce, cu al meu nu am sanse pentru ca in primul rand nu are timp .
Postat 30 May 2019 - 03:51 PM
ma uitam simbata si duminica ca 2 prietene la un moment dat isi puneau pe tusa partenerii si dansau ele doua
Postat 30 May 2019 - 04:31 PM
Postat 30 May 2019 - 04:56 PM
Dexter, la 30 May 2019 - 04:31 PM, a spus:
Pe vremea cand eram mai tanar, dupa facultate, cand mai jucam baschet de placere, inain te de meciuri faceam stretching. Dadea bine la public Da' nu ne pocneau urechile Poate ar trebui sa streciuiesti alte parti ale corpului ca sa nu-ti mai pocneasca urechile
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 30 May 2019 - 06:12 PM
Dexter, la 30 May 2019 - 04:31 PM, a spus:
Mie nu-mi pocnesc. Intrebarea numarul 2 ?
Postat 30 May 2019 - 09:04 PM
Postat 30 May 2019 - 10:01 PM
Dexter, la 30 May 2019 - 09:04 PM, a spus:
Hai zi drept pe unde ai tras tu cu urechea Iti pocnesc cel mai probabil pentru ca s-a acumulat ceara care nu se elimina si cand faci miscari/intinderi, se misca. Am primit un pont de la o englezoaica: ear wax candles. Verificata metoda de ea personal , zice ea:) Du-te la un control la ORL.
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 30 May 2019 - 10:06 PM
Postat 30 May 2019 - 10:49 PM
Postat 30 May 2019 - 11:30 PM
cum sa se miste presupusa ceara cind ridic miinilesi si le intind, nu misc si restul
am observat ca daca conditia fizica e buna, nu mai pocneste nica' , deci continui sa ma stretchui si sa pocnesc
ear wax candle este exclus sa adopt, mi-e frica de chestii din astea care aduc a shamanism
Postat 31 May 2019 - 09:40 AM
Wowerful, la 30 May 2019 - 10:49 PM, a spus:
Nu m-as risca la folosit ear wax candles. Cel mai sigur la doctor!
Corect! Si eu recomand acelasi lucru.
Dexter, la 30 May 2019 - 11:30 PM, a spus:
cum sa se miste presupusa ceara cind ridic miinilesi si le intind, nu misc si restul Pai si cand ridici mainile, ia gandeste-te cati muschi din sistem incep sa se miste/traga in sus?
am observat ca daca conditia fizica e buna, nu mai pocneste nica' , deci continui sa ma stretchui si sa pocnesc
Da, cand esti total relaxat, banuiesc ca nu se mai creeaza presiune acolo.
ear wax candle este exclus sa adopt, mi-e frica de chestii din astea care aduc a shamanism
Si tu tot asa curajos ca si mine, nu? Am un respect deosebit pentru cei care au asemenea curaj...stiu chiar de pe forum pe cineva care a facut practici cu Ayahuasca in Costa Rica.
Acuma fara gluma, poti incerca un spray special, se gaseste peste tot, de sprayat in ureche. Sunt tot felul de optiuni , da si tu un google cu audispray, ear spray, etc. Ori, daca ai apa oxigenata si un spray , pune in el si da-ti seara, in special. Sa nu folosesti in nici un caz Q-tips, sunt murder pentru sanatatea aparatului auditiv. Poti, la fel de bine, sa pui ulei cald (nu fierbinte!) cu pipeta in ureche. Stai intins dupa aia cate 5 minute dupa ce ai pus, ca sa actioneze. Altfel curge din ureche. Sfaturi de la un Stan patitul care si-a spart timpanul cu o andrea in copilarie si care a stat sub supraveghere medicala ORL aproape doua luni...ca sa nu mai zic ce cur ciuruit de penicilina aveam...
Uite aici, un exemplu:
Incearca intai cu ce ti-am spus mai sus. Daca dupa o saptamana nu a disparut , atunci neaparat la medic cu tine.
Ce va ziceam?
Postat 31 May 2019 - 05:02 PM
Poate miscarile alea antreneaza urechile si le fac mai suple, asta-i de bine
Postat 31 May 2019 - 07:54 PM
Urechea este un organ complex si este conectata cu sinusurile. O fi o diferenta de presiune in urechea interna iar pocnitura care o auzi este sunetul care se produce cand se elibereaza presiunea. Tăt nărmal si cum trebui... cred
Am mai gasit si asta " Mușchiul stapedius se află în urechea medie (sau mijlocie) și este inervat de mușchiul vag și mușchiul facial. Mușchiul stapedius se contractă și atenuează vibrațiile în fereastra ovală. Prin mecanismul său poate reduce simțul auzului, permite adaptarea sensibilității auzului. Mușchiul stapedius din urechea mijlocie este cel mai mic mușchi din corpul uman."
Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 31 May 2019 - 09:09 PM
Postat 31 May 2019 - 11:06 PM
Dexter, la 31 May 2019 - 05:02 PM, a spus:
Poate miscarile alea antreneaza urechile si le fac mai suple, asta-i de bine
Cum spui tu, acum nu stiu cum face medicul tau controlul ORL, daca e la orelist. Cand l-ai facut pe ultimul? Eu de cand am avut patania cu timpanul stiu totul despre anatomia si complexitatea urechii si cat de sensibil raspunde acest organ la orice stres/neregularitate, cum spune si Wowerful. Un control amanuntit la ORL presupune nu doar introducerea lampii aceleia speciale ca sa se uite ci si o palnie prin care se patrunde mai adanc cu lampa aceea sa se poata verifica, plus teste cu diapazonul, etc.
Dar ti-au pocnit din prima de cand ai inceput cu stretchingul sau a aparut mai tarziu?
Postat 01 June 2019 - 01:46 AM