Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2921 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 May 2019 - 12:14 PM

Hey guys,

eu am fost saptamana asta de 3 ori la sala...mai am pana ajung la 5 sedinte pe saptamana. Am alternat partea de sus cu antrenamentul partii de jos, m-a mustruluit fiziokinetoterapeutul meu ca am pus prea multe greutati si mi-a spus sa ma apuc de Pilates cat mai repede...
La partea de cardio mi-a spus ca sa fac pe loc, nu stiu cum sa explic, stiti cum fac fotbalistii alergat pe loc repede repede? Eh, a zis ca daca fac din ala is super tare...
In rest, mers pe banda inclinata si eliptica jumi-juma.

Imagine atasata: monthly_05_2019/post-12-0-61963300-1558347257.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2922 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,398
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 20 May 2019 - 12:44 PM

Nu mai pun poza-săptămâna ce a trecut am avut și eu o medie de 14mii de pași pe zi.
Ieri a fost cât pe ce sa nu fac plimbarea ca era vânt și urâcios și făcusem ceva gradinareala pana pe seara. Dar am ieșit și a fos bine.

#2923 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 May 2019 - 07:58 PM

Eu am venit sa va povestesc ca is tare mandra de mine!
Am absolvit prima ora de yoga, m-am dus la curs de avansati. In afara de vreo doua pozitii care implica partile mele busite, a mers chiar bine, as spune eu.

N-as fi crezut ca poti transpira atata la yoga Imagine postata
Dupa am bagat 30 minute de banda /deal, mers alert. Imi puteti spune daca brataricile voastre respectiv appul masoara pasii si cand esti pe banda ori doar cand te misti de la A la B?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2924 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 May 2019 - 09:40 PM

Azi nu mai sunt chiar asa mandra...n-as fi crezut ca poti face febra musculara de la yoga...cu asta m-am trezit dimineata in partea superioara a corpului si, ca sa contrabalansez treaba, mi-am lucrat azi partea de jos. Numai sub limba nu am febra musculara, in rest e uniforma treaba Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2925 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 May 2019 - 06:59 AM

io am un pedometru mai vechi, masoara orice miscare, si daca-l salt in buzunar

#2926 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,815
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 22 May 2019 - 07:48 AM

Eu am doar aplicatia de pe telefon si vad ca inregistreaza pasi si cand sunt in masina si ea merge incet. Rade al meu de mine ca cica ma păcălesc singura cu pasii :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de mino: 22 May 2019 - 07:50 AM

#2927 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 May 2019 - 08:53 AM

@ Moata: Cand ai timp, pui si tu o poza, te rog?
@ Mino: Ai deci app car se bazeaza pe distanta, de aia. Si eu il am pe ala de alergat si o data am uitat sa il inchid, am plecat , mi-am facut treaba si la final de zi imi arata ca am alergat 48 km Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2928 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 May 2019 - 11:21 AM

al meu e un omron, mai vechi, i-l luasem cadou omului de-un Craciun, cand au aparut si erau in verva.
el nu l-a folosit, si-l mai luam eu la sala uneori. tb agatat de ceva, nu e chiar ce tb, de aia ma interesam de bratara.

#2929 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 May 2019 - 07:23 PM

Vezi postareamoatza, la 22 May 2019 - 11:21 AM, a spus:

al meu e un omron, mai vechi, i-l luasem cadou omului de-un Craciun, cand au aparut si erau in verva.
el nu l-a folosit, si-l mai luam eu la sala uneori. tb agatat de ceva, nu e chiar ce tb, de aia ma interesam de bratara.

Am inteles! Nu le stiam, vad ca is destul de maricele. Dar eu zic ca se poate folosi si un app de mers pe jos, care masoara distanta, acum ca stim cam cati pasi inseamna atatia si atatia kilometri. Atata doar ca trebuie sa te obisnuiesti sa il inchizi cand te pui la odihna/pauza/scaun la birou ...

Am tot stat si m-am gandit daca sa imi iau si eu...asta ca sa monitorizez cam cat merg, acum ca nu am voie alergat pentru o perioada. Asta ca sa pot controla ca ma misc...dar de miscat ma misc. Pe la job bat kilometri, insa de slabit tot mai bine am slabit cand dormeam cat trebuie, mancam cum si cand trebuie si ma duceam la miscare sustinuta regulat. Uneori, in zilele de vacanta ora pe crosstrainer sau aia de alergat era mai singura miscare pe care o faceam plus fataiala prin casa si tot atunci dadeam cel mai bine jos.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2930 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 May 2019 - 10:03 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 May 2019 - 07:23 PM, a spus:

Am tot stat si m-am gandit daca sa imi iau si eu...asta ca sa monitorizez cam cat merg, acum ca nu am voie alergat pentru o perioada. Asta ca sa pot controla ca ma misc...dar de miscat ma misc. Pe la job bat kilometri, insa de slabit tot mai bine am slabit cand dormeam cat trebuie, mancam cum si cand trebuie si ma duceam la miscare sustinuta regulat. Uneori, in zilele de vacanta ora pe crosstrainer sau aia de alergat era mai singura miscare pe care o faceam plus fataiala prin casa si tot atunci dadeam cel mai bine jos.

Eu recunosc ca de stat in picioare stau dar de facut kilometrii, nu fac la serviciu si nici acasa. De cand imi monitorizez pasii stiu ca sa fac norma imi trebuie sa ies cam 1 ora la plimbare.Acum ce sa zic, nici eu nu slabesc de la mers. Pana la urma nu e cine stie ce efort mersul, dar macar am constiinta impacata.
Inaintarea in varsta iarasi nu ajuta, asta e sigur.

#2931 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 23 May 2019 - 06:15 AM

Buna seara/dimineata la Lole

Am trecut sa vad salut! In ultimele doua saptamani nu am avut timp de alergat si imi lipseste,sper sa ma mobilizez saptamana viitoare. Eu alerg aproximativ 3 mile ,4-5 ori pe saptamana, in cercuri, la mine in cartier.

Lori,eu am facut yoga vinyasa si mi-a placut,nu mai am timp nici de asta...succes in continuare si nu te lasa,febra trece apoi o sa te simti superb.
Enjoy the silence!

#2932 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 23 May 2019 - 11:51 AM

Ma bucur mult ca treci si pe-aici , Rain! 3 mile e super super! Cat alergi, 30-40 minute?Marturisesc ca imi e tare dor de alergat...de sentimentul de dupa , e atat de wow!Dar, stau cumintica, vad ca ma cam supara iar treburile mele vechi, nu mai trag mult la sala, fac ce am invatat sa fac pentru mine si da, si mie mi-a placut foarte mult la yoga. Foarte! Ma tin de ea!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2933 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 May 2019 - 03:59 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 May 2019 - 11:51 AM, a spus:

Ma bucur mult ca treci si pe-aici , Rain! 3 mile e super super! Cat alergi, 30-40 minute?Marturisesc ca imi e tare dor de alergat...de sentimentul de dupa , e atat de wow!Dar, stau cumintica, vad ca ma cam supara iar treburile mele vechi, nu mai trag mult la sala, fac ce am invatat sa fac pentru mine si da, si mie mi-a placut foarte mult la yoga. Foarte! Ma tin de ea!

Eu imi pun miuzica la urechi si iau eliptica de coarne pentru 30-40 minute. Dupa aste am sentimente din astea de care zici tu Lori. Nu poti "alerga" pe eliptica? E mai usor pentru genunchi si mie mi se pare ca are efecte similare.De ieri am reinceput sa exersez statul in maini :blackeye: Vreau sa reusesc sa stau fara sa ma folosesc de perete. Probabil ca nu o sa reusesc sau poate o sa reusesc, dar una e sa incepi gimnastica la 4 ani si alta la 40+

#2934 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,382
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 23 May 2019 - 10:17 PM

Eu am reinceput exercitiile de stretching ca la varsta mea intepenesc toate articulatiile. Deja se simte diferenta. De saptamana viitoare as vrea sa incep si niste exercitii cu greutati usoare. Cu mersul tot la o medie de 14 mii pe zi stau, nu o fi mare lucru dar e mai bine decat nimic, plus ca mersul pe afara indiferent de vreme face bine la moral.
brain loading....please wait....

#2935 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 24 May 2019 - 05:22 AM

Cateodata 30-40 de minute,cateodata 40-50min,depinde cat de obosita vin de la servici. Daca am invatat ceva de la yoga,e faptul ca trebuie sa-ti asculti corpul,nu poti fi constant. :blackeye:
Enjoy the silence!

#2936 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 May 2019 - 07:27 AM

Vezi postareaWowerful, la 23 May 2019 - 03:59 PM, a spus:

Nu poti "alerga" pe eliptica? E mai usor pentru genunchi si mie mi se pare ca are efecte similare.

mie mi se pare chiar greu ptr genunchi la impins, mai ales daca ridici un pic gradul de rezistenta la pedale.
pe mine ma durea un genunchi si articulatiile degetelor de la picioare.

statul in maini exerseaza-l la perete mai intai.

#2937 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2019 - 04:19 PM

Vezi postareablack_cat, la 23 May 2019 - 10:17 PM, a spus:

Eu am reinceput exercitiile de stretching ca la varsta mea intepenesc toate articulatiile. Deja se simte diferenta. De saptamana viitoare as vrea sa incep si niste exercitii cu greutati usoare. Cu mersul tot la o medie de 14 mii pe zi stau, nu o fi mare lucru dar e mai bine decat nimic, plus ca mersul pe afara indiferent de vreme face bine la moral.

Sweety, intepenitul si cu stretchingul nu mai au demult legatura cu varsta...cunosc cel putin doua persoane la 30 de ani care au suferit deja de un prolaps de disc intervertebral...modul acesta "modern" de viata ne rablageste mai repede ca anii care trec...bine ca ne luptam pentru un standard "ridicat" de viata Imagine postata

Vezi postareaRain, la 24 May 2019 - 05:22 AM, a spus:

Cateodata 30-40 de minute,cateodata 40-50min,depinde cat de obosita vin de la servici. Daca am invatat ceva de la yoga,e faptul ca trebuie sa-ti asculti corpul,nu poti fi constant. :blackeye:

Amen, sistah! Keep up the good job! Imagine postata

Vezi postareamoatza, la 24 May 2019 - 07:27 AM, a spus:

Vezi postareaWowerful, la 23 May 2019 - 03:59 PM, a spus:

Nu poti "alerga" pe eliptica? E mai usor pentru genunchi si mie mi se pare ca are efecte similare.

mie mi se pare chiar greu ptr genunchi la impins, mai ales daca ridici un pic gradul de rezistenta la pedale.
pe mine ma durea un genunchi si articulatiile degetelor de la picioare.

Nu stiu la ce viteza si grad de dificultate faceai, cu genunchiull poti sa mai fentezi...daca ajungi in flow, apesi mai mult, mai cu avant cu piciorul care nu e suferind si il lasi pe ala suferind sa se miste "de la sine" si iti lasi mai mult greutatea pe piciorul ala fara dureri. Asta pana isi revine genunchiul.

La degetele de la picioare e altceva...talpa si degetele se misca in continuu, asa ca daca articulatiile nu sunt in ordine, mai bine faci yoga. Te pun aia sa iti relaxezi si degetele de la picioare. Chiar, nu ai acolo posibilitati sa mergi la yoga? Eu daca stau pe eliptica o ora imi amortesc de tot degetele de la picioare...tre sa fac pauze de pe la 35 de minute in sus ca sa misc talpa astfel incat sa se repuna circulatia periferica in miscare.

Terapeutul meu de suflet spune ca si cardio pe eliptica e cu dus si-ntors mai ales pentru aia care au coloana instabila in zona lombara pentru ca pe eliptica facu multe miscari rotative din mijloc si pentru aia care au tasari/probleme la vertebrele de jos, e posibil sa le accentueze.
Cum spunea si Rain mai sus, important e sa va ascultati corpul.

Wowerful, ba da, am zis ca o sa o fac cam de doua ori pe saptamana, dar si asa...tot nu se compara cu alergatul afara. Asta e, macar atat decat nimic...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2938 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2019 - 05:21 PM

Vezi postareamoatza, la 24 May 2019 - 07:27 AM, a spus:

Numai la perete ca altfel ma duc pe spate cat sunt eu de lunga :blackeye:)Am fost si aseara pe eliptica desi ieri ar fi trebuit sa ma odihnesc ca ma cam dor toate.

Noi avem weekend lung- Memorial Day weekend (un fel de ziua eroilor- desi aia oficiala a veteranilor e in octombrie. Poate mai degraba un fel de ziua armatelor?). O sa avem show aviatic si se deschid plajele.

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 24 May 2019 - 05:22 PM

#2939 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 May 2019 - 03:59 PM

blacky ce fel de stretch faci, vreo metoda anume? si eu m-am reapucat de essentrics si vad o diferenta mare de la zi la zi

Lapo, la coloana instabila, vertebre tasate, din astea, nu se recomanda miscare in pozitie verticala pentru ca gravitatia agraveaza situatia. numai exercitii la sol.

stiati ca glezna este cea mai puternica articulatie din corp iar degetele de la maini sunt "legate" prin muschi pina in coloana?

parca v-am mai spus si daca nu v-am spus v-o repet Imagine postata ca cea mai benefica metoda de miscare ar fi considerata dansul?

#2940 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 25 May 2019 - 06:54 PM

Vezi postareaDexter, la 25 May 2019 - 03:59 PM, a spus:

parca v-am mai spus si daca nu v-am spus v-o repet Imagine postata ca cea mai benefica metoda de miscare ar fi considerata dansul?

In mod sigur...

Aceasta postare a fost editata de dragos: 25 May 2019 - 06:55 PM

"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 145
  • 146
  • 147