Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#121 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 15 March 2010 - 04:38 PM

Alergarea pe asfalt poate afecta genunchii,cel mai bine se alearga pe pamant sau zgura pt.ca se elimină tensiunea care apare la nivelul articulaţiilor piciorului.Eu alerg,de obicei, pe stadion, pe pamant(iarba), abia astept sa ies...dar acum este inca zapada :occasion14: ...asa ca merg sa-mi fac ora de sala!
Spor la alergat!

#122 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 March 2010 - 07:32 PM

Vezi postareakira, la 14 March 2010 - 10:05 PM, a spus:

Lapona, iti multumesco mult pentru primire! imi pare tare rau pentru probleme tale stiu cat e de greau sa vrei sa alergi si sa nu poti...
azi am fosta la sala si am facut 45 minute de mers pe banda inclinata nivelul 10 din 15, cu o viteza de 5 km/h. apoi am facut 10 x 10 de abductor
10 x 10 de adductor (alternate 10 si 10)
3 x 10 de biceps press cu 20 kg
3 x 10 de chest press cu 20 kg
3 x 10 de vertical traction cu 20 kg
timp total 1 ora si 20 minute
musica Prodigy, care imi da multa energie
cam asta e programul meu, de 3 ori pe saptamana.

dar imi lipseste mult alergatul...

Eataly, da, genunchiul ma doare de la alergat, acum 2 ani in vacanta, de fericire ca am tipo liber, ieseam la alergat de 2 ori pe zi, dimineata si seara cate o ora, pe asfalt. la un moment dat a cedat...daca puteti alege nu algeti niciodata pe asfalt, e foarte dur si solicita mult genunchiul.

Kira, esti un sport freak :occasion14: ? De ce cele doua ore? Ce si cum mananci? Da-ne mai multe detalii,e ventual pune si o pozica.

The Prodigy rule!!! Sunt fan inrait de vreo 15 ani asa. Extrem de inspiranti la sport!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#123 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2010 - 07:36 PM

Uite cine e harinicaaaa-martinica. Bravos mami de Manu!!!

Piscolescu, ce ai facut, ti s-or lichit chisroarili de la spuma fixativa? :floare:

Mie mi s-a intamplat azi ceva ce nu mi s-a mai intamplat demuuuult:am dormit dupa amiaza. Asta nu ar fi ceva iesit din comun, ca uneori mai fur o ora, pe ici pe colo. Dar azi...am dormit aproape 4 oreeeeeeeeee. :D De unde timp sa mai ies azi?
Mist!!!!!!!!!! Cum sa dormi mah atatea ore? :occasion14:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#124 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 15 March 2010 - 08:42 PM

Lapona...cele 2 ore doar in vacanza, cand aveam si eu timp (ca pana prin decembrie si eu ca tine aveam libera cam o ora pe zi cand ma intorceam de la munca)...acum am mult mai mult timp liber si reusesc sa ma ocup mai mult de mine. Si acum sunteti si voi, deci ma tin de program! ...dar erai tare obosita daca ai dormit 4 ore...

Eataly, bravo tie, esti o fericita, si pentru ca ai alergat si pentru ca poti evita asfaltul!

#125 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2010 - 10:32 PM

Kira, doua ore pe zi e deja dus la extrem. Daca vrei o sedinta hard core, fa.o de 80 minute asa.Insa Da-i timp organismului sa se regenereze.

Da, am fost si sunt in continuare extra-mega-obosita.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#126 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 March 2010 - 03:11 PM

Sper sa ies joi, iar.Maine am sedinta de shopping!Oh, yessss! :floare:

#127 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2010 - 10:24 PM

Fetelor, azi am fost la ortoped si mi-a diagnosticat 90% "tendinita rotulei"...de confirmat cu o radiografie si o ecografie (pentru care am fost programata la sfarsitul lui mai...). zice ca nu e grav dar e dificil de tratat, pot merge la sala, pot lucra la aparatele care nu solicita genunchiul...dar nu pot alerga.
de nervi am mancat numei prostii azi...m-am uitat putin pe net, as putea incerca totusi sa alerg (pe banda, nicidecum pe asfalt), ar trebiu sa folosesc o crema care incalzeste zona si pe urma pun o genunchiera; dupa antrenament daca se inflameaza pun gheata...

lapona, ai reusit sa te odihnesti putin?

maine merg la sala, (hip,hip,uraaa!) si in ideaa asta sper sa mananc bine.

spor la alergat la toata lumea!

#128 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2010 - 10:36 PM

Kira, daca ai tendonita, las-o balta si cu banda. Sa stii ca si alergatul pe banda este extrem de solicitant pentru genunchi. Baga cross-trainer. Cred ca e cel mai bland aparat cu genunchii, soldurile si zona lombara. Foarte bun aparat. EU mi-am jurat ca atunci cand o sa imi permit o sa mi-l cumpar. 1000 euro sunt deja rezervati pentru el. Nici nu ma gandesc altfel. De tendonita din asta ma suspectez si eu, la absolut toate cartilagiile. Vad ca se muta de colo colo. E extra-mega enervant! Ce e ciudat este ca foarte foarte multe persoane au inceput sa sufere de asta: eu am colegi care au fie la cot probleme, fara sa fi jucat tenis, apoi copii de 17 ani asa la degetele de la maini. Mi se pare foarte ciudat...

De odohnit m-am odihnit o laie ca azi am fost toaat ziua la o expozitie de materiale si am carat ore intregi kile de carti dupa mine. Asa ca pot sa o numesc o zi fitness. Ce m-a mirat pe mine insami de mine insami -sa ma pup si mai multe nu azi- e ca am mancat -aproape!- sanatos: adica dupa cca 8 ore de doua felii de Wasa si doi ardei grasi si doua capucciono nu am dat iama in ciocolata. E drept ca ajunsa acasa am facut doua ochiuri cu o cosita subtire de painica alba, insa nu am mai aruncat batoane de ciocolata in mine...culmea!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#129 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2010 - 11:03 PM

pai la sala nu am cross-trainer, este bicicleta, stepper si waver. si nici loc in casa sa-l pun. si parca am furnici in talpa cand stiu ca nu pot sa alerg...
deci zici ca e destul de raspandita tendonita asta...

ai mancat ok azi, bravo tie. eu am baut un cappuccino de dimineata, la pranz o farfurie zucchine si vinete la grill cu paine neagra, pe urma o gramada de prajituri. pe seara niste branza. eu nu tin in casa ciocolati ca le mananc pe toate. sper ca va veni ziua in care voi reincepe sa mananc bine!

#130 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 16 March 2010 - 11:11 PM

Lapi,

Chisiorele nu mi s-o lipit,dar dau toate bolile peste mine de-odata.
Ieri m-a durut rinichiul stang.Asa dintr-o data fara nici un motiv.
Azi la fel de fara motiv,nu ma mai doare.
Dar nu am chef de nimic.
Va vine sa credeti ca la noi a nins iar 20 de cm ?
Astept soarele.
Lapi sa stii ca si eu sunt adormita.
Asa ca astept primavara.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#131 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2010 - 06:59 PM

Posibil sa fi tras un curent pe undeva? Nu ai masinarie de sport facut ceva in casa? Atunci, ia-ti greutatile si fa o tura-doua de exercitii. O sa vezi ca o sa te simti cu mult mult mai bine apoi. In special psihic. Cunosc starile astea de "lene", "lehamite", "lsa-ma's' te las" si sunt extrem de periculoase, in sesul ca daca le-ai dat voie sa se instaleze, spunandu-.ti ca lasa ca maine, apoi si maine o sa zici la fel si tot asa. Asta o spun din experienta proprie :floare: Fetelor, orice ar fi, cel mai dificil capitol in privinta sportului este motivarea, respectiv inceputul -asta tot parerea mea fondata pe experienta proprie este. Cand "te-ai rodat" sa zic asa, sistemul merge ca uns, aproape de la sine. Pe cuvant ca organismul iubeste ceea ce ii face bine. Isi dezvolta el acolo un sistem de atentionare si o sa remaracati ca deja plecatul la un jogging nu mai este o procedura care pleaca de la creier ci care vine efectiv de la sine. O sa simtiti ca "lipseste ceva" si fara ceva-ul ala parca nu se incheie ziua bine. Asa ca run Lolas ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#132 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2010 - 01:02 AM

azi la sala: 45 minute mers rapid pe banda si 10 minute de alergat. apoi exercitii pentru brate si picioare. 15 minute de sauna. cu mancatul stau mai rau, la pranz printre altele si o crema de zahar ars.

fetelor nu va lasti ca tare greu se reincepe...

#133 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2010 - 11:27 AM

Nu ne lasam!
meniul meu de ieri:

MD.ceai verde;omleta cu dovlecel;1/2 felie paine neagra;cafea + putina miere
G.pomelo
P.brnza se vaci +amantana+doua linguri mamaligutza
G.pomelo;un ness mic
C. piept de pui la gatar;ciuperci sote;salata de sfecla rosie;
La sala :20 min bicicleta,15 min banda si 35 min exercitii diverse...ma aoropii de 60 :)
O zi buna sa aveti!

#134 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 March 2010 - 12:54 PM

Uraaaaa! Hip hip urrraaaa!Azi dimineata: 53,600 Kg!

Dimineata: o feliuta de chec sau ce desert fac eu, cu fructe, fara creme si cioco.+espresso
Pranz: ciorbe, supe cu zarzavaturi (sunt dependenta)
Cina: peste, carne cu legume sau salate.Azi am spanac cu ochi.

Fructe.

Am alergat 2 zile pe saptamana, acasa fac abdomene asa in joaca , de la 30 in sus.

Energie: 100%
Moralul:200%
Sanatate:99%

Lia, iei ceva enerizante, vitmine?

#135 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2010 - 07:51 PM

Fetelor ma motivati enorm cand va citesc programele de sport!! Va multumesc tare tare mult!
Azi suferind o operatie stomatologica nu am voie de efort, ca sanu sangerez mult. Maine insa hehehehehhehe, dar sa nu zicem ho inainte de a sari groapa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#136 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2010 - 11:09 AM

Hei, cata lume face sport si mananca bine! ma grabesc si eu sa-mi termin treburile ca sa ma duc la sala mai tarziu.

Un sfarsit de saptamana frumos la toate fetele!

#137 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2010 - 12:05 PM

Azi am fost la piata si am cumparat verdeturi de'ale noastre:salata verde,spanac,ceapa verde,ridichii,patrunjel si marar;meniul meu de azi arata cam asa:
D.cafea;o felie de paine neagra cu salata de ton;pomelo
P.legume la cuptor(cartofi,morcovi,ciuperci)cu mult marar;salata verde cu ceapa verde si ridichii;
pentru seara vreau sa fac pizza;mi-e pofta!!!
La sala merg putin mai tarziu si de saptamana viitoare, deschid sezonul la alergat afara!
O zi buna sa aveti!

#138 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2010 - 03:19 PM

Eu de cand am citit primul rand salivez intr-una!!! Eu nu pot manca nimic, am facut infectie la operatie imi bubuie tot capul. Si asta doar din greseala mea ca aseara m-am zbantuit ca nebuna. Acum stau cu pungi reci si tot felul de rahaturi :beer2:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#139 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 20 March 2010 - 08:28 PM

Lapi,
Ce operatie ?ce infectie ?

Sper ca esti bine.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#140 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 20 March 2010 - 08:46 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 March 2010 - 03:19 PM, a spus:

Eu de cand am citit primul rand salivez intr-una!!! Eu nu pot manca nimic, am facut infectie la operatie imi bubuie tot capul. Si asta doar din greseala mea ca aseara m-am zbantuit ca nebuna. Acum stau cu pungi reci si tot felul de rahaturi :lol:

Da' ce treaba are zbantuitu' cu dintii? Parca ziceai ceva de-o operatie la facuta la stomatologie, nu?
Multa sanatate si refacere usoara si rapida! :D Pupam, poate trece buba mai repede!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul