Alearga, Lola, alearga!
Postat 28 March 2010 - 12:03 AM
Postat 29 March 2010 - 10:55 AM

Sunt culese ieri si au fost o incheiere mai mult decat placut mirositoare a sedintei mele cu Mr. Joggin' dupa o luuuunga pauza.
M-a terminat piciorul drept, vesnicul sold si mi se pusese un carcel in fluierul piciorului de nu am maistiut de mine. Cu toate astea am facut o sedinta destul de lunguta, desi cu pauze. As vrea tare mult sa gasesc un drum de padure unde sa pot alerga, ma termina betonul.
In ceea ce priveste mancarea: am mancat toata ziua disciplinat si curat iar seara am dat-o in bara cu o ciocolata de casa facuta de mine. Nu ma mai pot restabili cu pofta de dulce, as arunca in mine numai dulce. E adevarat ca trec printr-o perioada extrem de solicitanta insa exagerez cu dulcele.
Ieri nu am avut grija la cantitati, insa toata ziua a fost: Wasa, Kefir, salata de ton cu ulei de masline si nuci, nuci -multe- si seara ciocolatea aceea blestemata

Azi sper sa am energia si mai ales sa nu ma deranujeze soldul, ca sa mai fac o tura de lac. Imi lipseste enorm cross-trainerul. Chiar acum as sari pe el.

Postat 29 March 2010 - 10:57 AM
Imi pare rau ca Ruxa nu mai da pe aici, vad ca e mai activa dincolo. Ruxa si Onaf sunt nepretuite cu sfaturile lor. Poate citesc si ni se alatura.

Postat 30 March 2010 - 12:01 AM
Am mancat si carbohidrati cand am ajuns acasa, dar fructe. Adevarul este ca am fost foarte obosita saptamana trecuta, am muncit mult. Am dormit duminica dupa pranz si m-am mai refacut. Vitamine sa stii ca nu iau nimic Lapo, ca mananc din greu multe fructe si legume, plus sucuri centrifugate, smoothie de fructe, de frunze verzi, multe salate. Daca nu as avea "crizele" cu dulciuri ar fi totul ok...vad ca si tu ai momentele cu mancatul ciocolatii...
Imi pare rau pentru soldul tau, nu-ti trece nici dupa pauza? Te doare de fiecare data cand iesi la alergat?
Postat 30 March 2010 - 10:24 AM
Felicitari pentru programul de la sala. O sa imi fac si eu iar abonament, dar mai trebuie sa mai astept. De tonifierea bratelor trebuie neaparat sa ma ocup si eu.
Eu te sfatuiesc sa introduci niste paste integrale sau fulgi de ovaz/tarate dupa antrenament, in afara de fructe. Apoi baga o portie de fasole sau mazare oe zi. Ce alte proteine mai consumi? Cata carne?
Iar cu fructele trebuie sa ai mare grija, maxim 2 pe zi si acelea nu seara.
La mine mancatul ciocolatei deja nu mai e partajat in momente...
Ei am suferit azi noapte o criza oribila de gastrita. Iau un antibiotic puternic si cred ca asta a declansat disconfortul. Am stat toata noaptea treaza. Intotdeauna am avut probleme cu stomacul. DIn fericire crizele astea s-au redus la 1-2 pe an. Cred ca e si urmarea mancatului deficitra, stressului, abuzului de dulce, a fumatului, nesomnului si schimbarii anotimpului. Azi stau cumintica la pat si fac maratoane intelectuale. Sper ca diseara sa ma simt bine si sa ies la alergat. E tare frumos azi.
Spor la sport la toate fetele care mai dau pe aici si care, evident, mai practica!

Postat 31 March 2010 - 11:22 AM
Oh, well, eu merg inainte taras-grabis. Azi am suferit operatia stomatologica number tu. Nenea doctorelu mi-a spus cica Frau Enigel, incercati va rog astazi sa va tineti popoul pe canapea, cumintel, ca vorba ceea e operatie. Am avut ceva dificultati -din nascare nu am suferit sa fac ce imi spuen altu'- dar am zis bine dom'ne, sa il ascultam azi. Cica de data asta totul va fi bine...ma rog, eu am o falca.n-cer si una in pamant si sangerez la greu. Ma rog sa nu ma urc pe pereti de durere cand trece anestezia si sper ca maine sa imi fac turul de rigoare.
Ce se mai aude pe la voi Lole? Ati atins toate silueta de vis?

Postat 31 March 2010 - 12:37 PM
De mancat nu-s deloc cuminte, atat va spun!
Ar fi o mie de cuvinte de spus.Nu-s foarte priceputa la vorbe dar ....ori o zic acum , ori n-o mai zic niciodata!
Lore, nu stiu cum ai reusit, dar citindu-te mi-ai injectat microbul asta, al alergatului.E boala grea!Iti multumesc mult!Alte cuvinte sunt de prisos.Multumesc si celorlalte fete, care fiecare cu un sfat, cu experienta proprie, m-au ajutat mult.

Eu cred in puterea cuvintelor!Cred in schimbare.In schimbarea in bine!Yes,we can!

Postat 31 March 2010 - 01:26 PM
http://www.youtube.c...h?v=1UJ3qTJIKjI
Postat 31 March 2010 - 03:05 PM
Explicatie: diverse poze din Mauritius cu "je" in rol de protagonista

o insulita ciudata

gimnastica in piscina

printre broaste testoase

nisipurile in 7 nuante de la chamarelle

pe catamaran

meniu indian

gradina botanica

Postat 31 March 2010 - 03:47 PM
Eataly, la 31 March 2010 - 12:37 PM, a spus:
De mancat nu-s deloc cuminte, atat va spun!
Ar fi o mie de cuvinte de spus.Nu-s foarte priceputa la vorbe dar ....ori o zic acum , ori n-o mai zic niciodata!
Lore, nu stiu cum ai reusit, dar citindu-te mi-ai injectat microbul asta, al alergatului.E boala grea!Iti multumesc mult!Alte cuvinte sunt de prisos.Multumesc si celorlalte fete, care fiecare cu un sfat, cu experienta proprie, m-au ajutat mult.

Eu cred in puterea cuvintelor!Cred in schimbare.In schimbarea in bine!Yes,we can!

Hey Lili-Fee!! Sa stii ca mi.ai facut ziua azi, eu iti multumesc! Si da, e de prisos sa mai adaugam ceva

Pentru restul: daca inca nu v-ati convins ce poate face sportul din om...si mai ales din oama, va rog sa va benoclati la pozele de mai jos, postate de catre Pyt -fosta posesoare a 80 mandre kilograme, actualmente cu muuuuuult mai putine, mama de copii superbi, tanara, nelinistita, activa, frumoasa si ambitioasa, s-o mance mama pe ea!

Liliii, clar nu e de iesit acum. Si eu am luat iar loc pe scaunel in supervising-board fiind in acelasi tratament antibiotic si cu o falca plina de sange si cusuta temeinic

Insa imi pare mie sau din concuretzele de-nceput am ramas doar noi doo si ecoul?

Postat 31 March 2010 - 03:50 PM

Postat 31 March 2010 - 04:34 PM
Lapona Enigel, la 31 March 2010 - 03:50 PM, a spus:

salutare. deci apogeul meu a fost 82 kg.am sa pun si o poza cu "sunculite". acum oscilez pe la 64-65. as vrea sa ajung la 58-59, dar momentan nu mai am ambat in mine si nici timpul necesar. da', las ca ma supar eu cat de curand si ma fac piesa-de-piesa.
era sa ma loveasca amnezia si sa uit sa ma sui in avion, dar mi-era dor de propria-mi gradina zoologica (maimutele mele dragute). si in plus de asta era mult prea cald iar soarele ardea ingrozitor.
aia e mancare indiana (am inversat eu explicatiile la ultimele 2 poze). diverse sosuri (rosii, dovlecei,dovleac, vinete, spanac, banane) plus peste servite pe o frunza de bananier. a se hali cu mana. eu am fost cea mai fericita ca se manca cu mana (mi se pare ca e mai gustoasa mancarea cand nu folosesti tacamuri

Postat 31 March 2010 - 08:38 PM

Postat 01 April 2010 - 12:53 AM
si Eataly cu antibiotice...iti doresc insanatosire grabnica!
eu azi am alergat 15 minute!!! in 2 reprize dar nu m-a durut genunchiul!!! pe banda bineinteles...am facut 10 min mers, 10 alergare, 20 mers si ultimile 5 minute alergare. apoi ceva aparate, lejer. tare fain a fost.
cu mancatul a fost groaznic, o gramada de praline si vreo doua felii de prjitura. nu trebuie sa slabesc dar cand ma gandesc cat zahar dau ficatului de prelucrare...
Lapo multumesc de sfaturi, fasole si linte mananc sub forma de germeni, iar fructe...nu pot trai fara, mananc tare multe. Carne cam o data pe saptamana sau si mai rar, peste de 3/4, ori la saptamana si branza tot de vreo 3/4 ori. In rest salate, legume, fructe uscate, mult avocado, iaurt...
Pyt felicitari! ai avut ambitie nu gluma sa slabesti 20 de kg...si pozele tare faine.
spor la alergat la toate fetele

Postat 01 April 2010 - 08:44 AM
Lapona Enigel, la 31 March 2010 - 08:38 PM, a spus:
pai in poza cu sunculite eram dupa un an de pillates si callenetics facute zilnic. chiar daca nu slabeam (pentru ca mancam la ore total aiurea si super putin si eram surmenata dupa 4 ani de nopti nedormite) sub sunculitele alea aveam ceva muschiuleti. pot spune ca pe alocuri statea carnea mai bine pe mine, adicalea mai intinsa datorita stratului protector de dedesubt. acum am ceva pielicica extra, mai ales pe abdomen.
kira, la 01 April 2010 - 12:53 AM, a spus:
multumesc, kira. ambitie a fost in primele saptamani pana m-am obisnuit cu fundamentalismul, dup-aia pot spune ca era o placere sa mananc cutat, sa fac sport si sa vad cum se topesc kg.
Postat 01 April 2010 - 09:01 AM
pyt, la 01 April 2010 - 08:44 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 31 March 2010 - 08:38 PM, a spus:
pai in poza cu sunculite eram dupa un an de pillates si callenetics facute zilnic. chiar daca nu slabeam (pentru ca mancam la ore total aiurea si super putin si eram surmenata dupa 4 ani de nopti nedormite) sub sunculitele alea aveam ceva muschiuleti. pot spune ca pe alocuri statea carnea mai bine pe mine, adicalea mai intinsa datorita stratului protector de dedesubt. acum am ceva pielicica extra, mai ales pe abdomen.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Stiu la fel de bine ca si tine cat de important este mancatul disciplinat. Imi lipseste enorm timpul, sa imi pot reveni la echilibrul si programul meu, care era baza unui corp si a unei minti functionale. Recunosc ca de ceva vreme sunt complet debusolata, am o groaza de lucururi de facut, sunt epuizata intelectual si nu gasesc nici cea mai mica urma de energie si motivatie. Ma rog sa trec totul cu bine si sa revin la stilul meu de viata normal, cel sanatos. Am enorm de mult de lucru in ceea ce priveste pielea, asta e clar.
kira, la 01 April 2010 - 12:53 AM, a spus:
multumesc, kira. ambitie a fost in primele saptamani pana m-am obisnuit cu fundamentalismul, dup-aia pot spune ca era o placere sa mananc cutat, sa fac sport si sa vad cum se topesc kg.
Imi lipsesc foarte mult Puskin si Ona aici. Mi-as dori sa scrie mai des aici, mai ales ca multe dintre cele care intra nu ne stiu istoria si nu stiu unde sa gaseasca izvorul de sfaturi sa zic asa. Regret ca nu am timp sa ma ocup de topic asa cum imi doresc.
Un lucru este cert:este o mare bucurie sa vezi cum multi isi schimba stilul de viata, mentalitatea, tonusul, cititnd ce posteaza fetele. Si asta cred ca e o raplata fantastica. De aceea: Ona si Puskin, sincere felicitari!

Postat 01 April 2010 - 09:29 AM
pyt, la 31 March 2010 - 04:39 PM, a spus:
Felicitari Pyt, o mare satisfactie, cred.Arati minunat!Respect! :headbang:Esti un exemplu pentru toate.
Multumesc Lapo si Kira.!11 zile sunt si eu pe bancuta de rezerva, Manu e in vacanta de primavara.Sper sa nu exagerez cu mancarea.Gatitul e pasiunea mea, si mancatul e o placere.Am sa incerc sa fiu cumpatata.
Avem in plan o bicicleta, si sa ies si Duminica, eu alergand si sotu cu Manu pe 2 roti.Asta in duminicile cand nu plecam hai-hui!
Postat 01 April 2010 - 09:40 PM

Postat 03 April 2010 - 01:09 PM
Eu va doresc ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet,
multa bucurie, sanatate si fericire !