Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#221 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 20 May 2010 - 11:36 PM

nu mi-a incarcat floricica...si mai inainte m-a aruncat afara, a trebuit sa ma loghez din nou...iat-o :icescream:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-613-12743914029.jpg

#222 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 May 2010 - 08:14 AM

Laidies, unde ramasesem? Vad ca forumul sontac sontac. Si eu cu sportul la fel. M-am intors de prin colturi de lume. Ieri mancat doi morcovi, branza de vaci slaba si seara ...nemaiavand nimic in frigi o supa de la punga ^_^ . Azi sunt magazineke deschise. Merg sa fac o aprovizionare cu cap. Sper ca pe seara sa ies.

Va pupez si nu uitati: Alearga Lola alearga!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#223 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 May 2010 - 08:15 AM

Kira, e lalea sau bujor acela? Atat de frumos!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#224 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 May 2010 - 08:49 PM

E lalea, Lapo, asa rotunjita, tare frumoase au fost.

faci dieta sau doar mananci putin? si eu in ultimile zile am mancat doar carne slaba, iaurt, peste la abur, si doar azi o mica prajiturica, deci macar cu mancarea m-am respectat.

cu sportul chiar nimic zilele astea, m-am luat cu altele...

azi mi-am facut ecografia la genunchi si nu am nimic, dar docturul a spus ca nu reuseste sa vada tot, pentru o diagnosticare mai corecta ar trebui facuta o rezonanta magnetica, deci continui examenele...

spune-ne daca iesi...imi mai ridici moralul si ma ambitionezi! pupici

#225 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 May 2010 - 09:45 PM

Nu pot sa spun ca tin dieta, as zice mai degraba ca revin la stilul meu normal de viata.
In ceea ce priveste aöergatul, am alergat azi, dar cu treburi. Tot stau sa termin niste dosare si hartogaraie. Imi mananca tot timpul.

Si e un frig afara, ceva de nedescris. Acum cateva zile ardea soarele. :biggrin:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#226 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2010 - 09:12 AM

'elloooo, unde v-ati ascuns frumuselelor? Numai miscarea, gata, ati agatat-o in cui?

Eu ieri am mancat foarte frumos si disciplinat, respectiv branaz de veci, salata cu peste, iar pe seara am scrantit-o cu un pa'ar de bere cu lime, care nu e nevoie sa spun cate tone de zahar si calorii are. Oh well, i'll give iti a try again today, ca doar de aia e o noua zi. Inca ma lupt cu niste treburi birocratice insa in curand sper sa am programul liber sa ma duc fie la sala fie sa incep iarasi cu alergatul pe afara. In orice caz ies, merg mult, nu mai iau masina si incerc s ama mobilizez pe cat posibil.

Voi ce aveti de raportat? Vad ca daca Puskinica nu scrie, Onaf nu scrie si voi puserati disciplina in cui. tztztzztztzt.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#227 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 27 May 2010 - 02:39 PM

Hai ca scriu eu, ca pentru prima data am ce scrie.Dupa 2 luni de vacanta sedentara nu mai intru in haine asa ca m-am apucat de :
Duminica 30 min de inot ( cam putin dar ma dadeau afara ca eram ultima)plus sauna.
Luni nimic :whip2:
Marti 60 min crosstrainer, calorii consumate 180.
Miercuri 30 min crosstrainer si 15 min stepper, calorii consumate in total 180, plus cateva serii de exercitii cu greutati usoare pentru partea superioara.
Azi, joi am in program stepper pentru gluteali.

Alimentatia din zilele astea :

Fructe de padure, iaurt, salata,1 piept de pui grilat, varza calita fara carne si cu minim de ulei ( o lingura la o oala de 5 kg), supa din legume (tije de telina, rosii, pastarnac, morcov, fasole verde, ceapa verde) fara ulei ( eu o dau la blender si o beau rece), branza feta cu rosii, castraveti, ridichi, masline, cascaval.
Apa si ceai mult mai mult de 3 l pe zi ( e foarte cald).

Am scrantit-o cu o bere si cateva vodka soda water ca n-am putut sa ma eschivez . Nici branza feta sau cascavalul nu ajuta dar imi plac.

Sa-mi tina Dumnezeu naravul cu sportul.
Nu astept sa slabesc acum, mai ales ca a fost luna in crestere si metabolismul meu nu e obisnuit cu mancare de asta sau cu miscare dar macar incerc. Am de dat jos 5-6 kg.
The more I see, the less I know.

#228 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2010 - 05:22 PM

Iote cin'aparu la orizont, 'ca-o-ar mama de osanca! Bine ai revenit!
Bine ca ti-a priit vacanta.
Si un mare bravo pentru consecventa! M-ai invidiozat cu crosstrainerul ala. Cred ca ma apuc de strans bani sa fac o investitie majora. Pana atunci pe afara.

Ia ziceti fete, voi ce mai miscati?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#229 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 27 May 2010 - 06:17 PM

Merci de primire.
Azi am ars cocktailurile de ieri, 400 de cal pe stepper si treadmill. Good girl! :whip2:

Masinariile is de la sala de sport. Din pacate nu au nici una pentru abdominali, ca acolo tin eu investitia facuta in bere. Acuma parca as merita una :-*) dar prea mult am muncit. Poate reusesc sa fiu cuminte. =))

#230 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2010 - 09:07 PM

Ah deci sa inteleg ca ti.ai facut abonament? Si eu trebuie sa ajung iar. Imi e dor si asezatoru' se face tot mai mare si mai mare. :biggrin:
Keep up the good work!
Crosstrainerul rezolva la fel de bine suncile de pe burta. Tu da.i inainte!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#231 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 27 May 2010 - 09:30 PM

Nu, am sala de la bloc "gratuita", un fel a zice, ca intretinerea ei intra in cheltuielile de intretinere ale apartamentului.

Nu e foarte mare, are putine aparate 3 treadmills, un crostrainer, un stepper, bicicleta, saltele,oglinzi, AC, aparate pt greutati pectorali,spate,picioare, brate, unul de ala de dat la rame, toate profesioniste, de alea mari si functioneaza bine. Le invat si eu acum

Pe la pranz cand merg eu sunt doar vre-o 2 persoane asa ca nu ne deranjam.

Am si piscina acoperita mare tare dar la aia nu prea am acces ca se deschide doar de la ora 16 :biggrin: si eu am diminetile libere.

Pana acum, in 2 ani, nu am prea dat pe-acolo. Acum parca am prins gustul si o iau si eu catinel. Sper sa ma tina.

Spor si voua la sport.

#232 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2010 - 10:10 PM

Floricica ce in forta ai intrat! sa ai mare spor si sa slabesti kg pe care ti le-ai propus. dar ce norocoasa esti, cu sala in bloc!!!

eu de la munca am de mers pana acasa unde ma schimb, in fac geanta pentru sala si merg pe jos. nu e prea mult de cand plec de la servici si pana ajung la sala, dureaza cam 45 de minute. dar in zilele de sala practic plec de acasa dimineata si se termina ziua pe la 23,00 cand ajung acasa de la sala.

cu mancatul ieri ok, azi la micul dejun salata de fructe si un capuccino de orz, la pranz o salata imensa cu paine neagra, iar seara am avut oaspeti la aperitiv si am mancat salam cu grisine, cuburi de branza cu rosii, taralli, nuci si migdale si un pahar cu vin....mai inainte 2 kiwi.

Lapo, ce ai mancat azi?

#233 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 27 May 2010 - 11:17 PM

Cand plateam abonament la sala ( la fel, la 40 de min distanta de mers cu busul) mergeam mult mai des (2,3 ori pe sapt) si o sedinta dura 5 ore. Adica daca tot am ajuns pana aici,daca tot platesc macar stau pana lucrez de toate, fac de toate.

Acum daca aveam moca am tot zis..."las' ca ma duc maine".

De ce sa nu ne cantarim in fiecare zi? Eu ma cantaresc si de 3 ori pe zi, ca-s curioasa. Bine inteles ca valorile nu sunt relevante si cantarul meu ma uraste si e un mare mincinos, urat si prost si stricat.

De ce vreau eu sa slabesc? Ca nu ma ingras ca o femeie, ci ca un barbat, adica doar de la talie in sus. Fac sani,spate, burta, gusha, ceafa, brate insa fundul e drept ca o scandura. Arat ca un baton pe 2 bete. N-am celulita deloc insa nu ma pot indoi lateral din cauza grasimilor, asta nu ma face sa ma simt bine. Ca in rest...
Cand aveam 48 de kg la 174 eram tot cu falci si burta de ma intreba lumea daca nu-s gravida. Daca unii imi vedeau doar pozele doar cu fata imi ziceau " ce grasa" daca ma vedeau in realitate ma intrebau de ce sunt asa de slaba.. :D

#234 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 27 May 2010 - 11:23 PM

M-am uitat azi la o punga mica mica de snacksuri cu branza, una din favoritele mele si cand am vazut 450 de calorii si stiu cat am asudat pentru astea, am pus punga inapoi. Si era asa de mica...
Mama ei de viata!
Dar imi fac pofta de sarat cu rosii, ceapa, ridichi si castraveti si feta in loc de sare. Fara ulei. Numa' ca feta asta a mea e cam grasa, dar o termin si iau alta mai light.

Creca azi pe seara apuc sa ma duc si la piscina ca am zi libera.

#235 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2010 - 11:42 PM

Vezi postareafloricica, la 27 May 2010 - 11:17 PM, a spus:

Cand plateam abonament la sala ( la fel, la 40 de min distanta de mers cu busul) mergeam mult mai des (2,3 ori pe sapt) si o sedinta dura 5 ore. Adica daca tot am ajuns pana aici,daca tot platesc macar stau pana lucrez de toate, fac de toate.

Acum daca aveam moca am tot zis..."las' ca ma duc maine".

De ce sa nu ne cantarim in fiecare zi? Eu ma cantaresc si de 3 ori pe zi, ca-s curioasa. Bine inteles ca valorile nu sunt relevante si cantarul meu ma uraste si e un mare mincinos, urat si prost si stricat.

De ce vreau eu sa slabesc? Ca nu ma ingras ca o femeie, ci ca un barbat, adica doar de la talie in sus. Fac sani,spate, burta, gusha, ceafa, brate insa fundul e drept ca o scandura. Arat ca un baton pe 2 bete. N-am celulita deloc insa nu ma pot indoi lateral din cauza grasimilor, asta nu ma face sa ma simt bine. Ca in rest...
Cand aveam 48 de kg la 174 eram tot cu falci si burta de ma intreba lumea daca nu-s gravida. Daca unii imi vedeau doar pozele doar cu fata imi ziceau " ce grasa" daca ma vedeau in realitate ma intrebau de ce sunt asa de slaba.. :D

si eu ma cantaresc des, asa sa vad cum stau...daca tot trec pe langa cantar...

pai din cate stiu eu grasimea de pe burta se duce cel mai repede asa ca daca esti perseverenta o sa vezi rezultatele destul de repede.

eu sunt slaba dar celulita tot am...o sa reiau sala si eu de saptamana viitoare. am intrerupt dupa Pasti si uite ca nu am mai reluat.

snacksurile si alte treburi tentante & grase daruiestele la prieteni asa nu are ce sa-ti faca pofta.

sa ai o zi frumoasa la piscina!

#236 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 28 May 2010 - 12:16 AM

Multumesc frumos.
Din cate stiu eu, pe pripria-mi piele, grasimea de pe burta se duce cel mai greu, ultima. Intai scad sanii :D Deci fara sani si cu burta, la fel ca in tinerete cand eram mistocarita. Acum am marimea C, daca slabesc o sa fiu A. Nicicum nu-i bine si fesieri bombati tot n-o sa am vre-odata.
Snacksuri nu mai am ca n-am cumparat bdupa ce am citit eticheta. Eu citeam etichetele si inainte dar abia acum am vazut cat de greu se ard caloriile alea si mai sunt si falita, n-am bani de haine noi.

Ca sa slabesti tre sa arzi mai multe calorii decat consumi? Pai ca sa ard necesarul meu de calorii ( calculatorul arata 2200 necesarul de consum) tre sa stau la sala juma de zi.
Mai slabesc eu la Sfantu' Asteapta cu tot sportul meu.

Nici nu mi-am revenit din jetlag cu somnul, dorm doar 5 ore pe noapte si alea aiurea :D

#237 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2010 - 01:18 AM

tare repede se pune si tare greu se da jos....

ce zici sa faci si o dieta? eu nu ma prea stiu la diete, dar a facut Piscotel una de 2 sapatamani si a slabit aproape 5 kg, e postata day by day la Diete, regimuri. topicul e A venit primavara! portii rezonabile, nu faci foame si mananci sanatos. trebuie doar sa te organizezi si sa ai la indemana tot ce-ti trebuie ca sa-ti gatesti. dar ce-s alea 2 saptamani daca iti atingi obiectivul??

rezultatale cele mai bune le obtii oricum facand dieta si sport. altfel doar cu sportul un pic mai greu, trebuie mai mult timp si multa constanta.

dar tu faci deja sport, mananci bine, asa ca sigur o sa vezi in curand diferenta.

si mai ales nu te demoraliza!!!

#238 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 28 May 2010 - 03:20 AM

Merci mult pentru sustinere.

Eu am alt fel de program, plec la 14 si ma intorc la 12, 1.
Mancare sanatoasa am in frigider, am gatit pentru dieta, nu asa diversificata ca a lui Pisco dar nici nu as avea timp sau chef sa gatesc la 2 noaptea masa de cina sau sa grataresc. Asta e programul meu de ani de zile.

Incerc si eu cum pot, meniul pe sapt asta l-am pus putin mai sus : supa cu multe vitamine si minerale, proteine din piept de pui sau oua, salate, zmeura si capsuni dimineata,iaurt gustare, varza la cuptor, calciu din feta ca inlocuitor de sare si ulei langa legume, ceaiuri si apa. Ce sa mai tai din astea? Si daca slabesc falci si gusha tot o sa am si o sa-mi scada si sanii :D...da' na... daca nu e de unde, nici Dumnezeu nu cere.

Acasa am mancat tot, tot tot tot si bine. Aici abia am 3 zile de dieta, dar imi place la sala.

#239 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2010 - 08:05 PM

Floricica, m-ai amuzat rau ma cu posturile tale si cu snacks-urile cu branza :violent1:

Ce sa iti zic: ca esti o fericita ca ai acolo aparatura si ca imi aduci aminte de mine in SUA ...cand eu aveam sala lux la scara insa cine dracu sa se duca la dimineata...pai cine avea de rontait tortillas la micul dejun? Oh Doamne, cand imi aduc aminte si acum imi vine s ama iau la palme. Si cand m-am urcat pe cantar si realitatea s-a uitat cu ochi straini si goi la mine am zis ca fac naiba infarct. De sanatos ce am trait io...tot asa sanatos am si depus si anume fix pe coapse unde nu vor kilele alea sa plece neam. Cat despre celulita, oh wey, dusmanul meu numarul 1. Preferam sa fiu umflata si fara celulita.

Eu azi si ieri am mancat cu cap, doar ca pe apucate. Mult kefir si wasa.
Azi am devorat doua banane, o punguta de baby morcovi si dupa amiaza un iaurt mic cu fructe ramas prin frigider.

Cinea mea azi: fleica slaba de porc in apa cu o lingura de ulei si salata de varza cu marar.
Dimineata am plecat la 6 de acasa si am ajuns dupa amiaza. Dupa care ma apucai de trebaluit prin casa, ca deh, pana acu am fost ocupata cu alte alea. Nici acum nu am terminat :violent6: .
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#240 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2010 - 08:13 PM

Flori, hai ca acum va citii cap coada. Draguto, nu e nevoie sa faci dieta, e suficient sa mananci sanatos si sa tai din cele 2200 de calorii 300. Asta si cu sportul o sa fie perfect pentru ce vrei tu sa dai sjos. Acum, noi tot am scris pe dincolo si Puskin si Otilia au avut o contributie nepretioasa la topic cu informatii pentru care altii dau bani.

Crosstrainerul si joggingul sunt un mare dusman al grasimii de pe burta. Crede-ma pe cuvant caci dupa ce faceam 1 ora de crosstraining intens aveam febra la burta. Ca sa nu mai spun ca lucreaza si bratele. Eu zic sa iti faci in programel pentru brate si pectorali iar de burta si popou se ocupa crosstrainerul, no problem. Si da-i cu apa plata si ceaiuri. Lasa berea pentru o perioada.

Otilia avea aceleasi problem zones ca si tine. Nici acum nu imi vine sa cred cat a slabit! Insa ea s-a tinut de alergat, de bere nu s-a lasat. Cu toate astea a reusit. Asa ca nu renunta! Consecventa si disciplina is marele secret!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou