Pagina 1 din 1
Kartoffelsalat von Peter
#1
Postat 05 May 2017 - 04:39 PM
Peter mi-a facut kartoffelsalat si eu am avut onoarea s-o amestec, si am profitat sa mai gust din cind in cind
#2
Postat 13 May 2017 - 06:37 PM
[quote name='Adriana' date='05 May 2017 - 05:39 PM' timestamp='1493995185' post='241852']
Peter mi-a facut kartoffelsalat si eu am avut onoarea s-o amestec, si am profitat sa mai gust din cind in cind
[acartoffelsalat.jpg]
[/quote
Adriana zi repede cum ati facut-o .Am cartoffele la fiert.
Peter mi-a facut kartoffelsalat si eu am avut onoarea s-o amestec, si am profitat sa mai gust din cind in cind
[acartoffelsalat.jpg]
[/quote
Adriana zi repede cum ati facut-o .Am cartoffele la fiert.
#3
Postat 14 May 2017 - 09:05 AM
Eataly, la 13 May 2017 - 06:37 PM, a spus:
Peter mi-a facut kartoffelsalat
Adriana zi repede cum ati facut-o .Am cartoffele la fiert.
Adriana zi repede cum ati facut-o .Am cartoffele la fiert.
Reteta de baza spune asa:
1 kg de cartofi fierti in coaja
125 ml supa -> eu iau 250 ml !!
1 ceapa
2 lingurite mustar
4 linguri otet
5 linguri ulei
sare, piper
o legatura de ceapa ciorii, citeva frunze de patrunjel
Taiem ceapa marunt si o fierbem in supa.
Tragem de pe foc si punem celalalte ingrediente. Amestecam.
Turnam peste cartofii taiati felii.
Aruncam ceapa ciorii peste cartofi si amestecam.
Daca se mai sparg cartofii nu-i bai. E bine asa.
Mai amestecam din in cind pina cartofii s-au imbibat bine cu zeama.
Otet, sare, piper se potriveste dupa gustul fiecaruia.
La cartofi se mai pot adauga castraveti, cubulete de bacon, ce va place si credeti
ca se potriveste...
Pofta mare.
Peter
Salutari din Bavaria
#5
Postat 14 May 2017 - 08:44 PM
Am citit reteta prea tarziu si am facut-o "my way".Dar saptamana asta fac dedicatie speciala.
Multumesc la amandoi.
Multumesc la amandoi.
#8
Postat 11 February 2018 - 07:20 PM
Azi am refacut salata de cartofi a lui Peter si am decis ca, fiind atit de buna, merita subiect separat
Vazind ca mi-a permis sa pun ce-mi place am adaugat citeva masline taggiasche. N-am pus ceapa ciorii ca n-aveam chef sa cobor sa vad daca o rasarit vreun fir si patrunjel n-aveam.
Mereu buna e
Vazind ca mi-a permis sa pun ce-mi place am adaugat citeva masline taggiasche. N-am pus ceapa ciorii ca n-aveam chef sa cobor sa vad daca o rasarit vreun fir si patrunjel n-aveam.
Mereu buna e
#9
Postat 01 July 2019 - 02:24 PM
Mi s-a parut initial sosul cam lichid, dar am invartit cartofii de 2 ori si am obtinut ce stiam eu!!😋
E totusi un fusion ca am pus ceapa rosie de Tropea si otet balsamic.
Am un Paulaner in frigider deci 1-1 Italia-Germania.🤣😁
Danke Adrana+Peter
E totusi un fusion ca am pus ceapa rosie de Tropea si otet balsamic.
Am un Paulaner in frigider deci 1-1 Italia-Germania.🤣😁
Danke Adrana+Peter
#10
Postat 01 July 2019 - 02:30 PM
si mie la inceput mi se parea mult lichid dar il absorb
bravo
cu placere
bravo
cu placere
Arata acest topic
Pagina 1 din 1