Hai Geany hai!
Herring Chiquetaille Chiquetay
#22
Postat 15 December 2018 - 12:58 PM
A zis domnul Geany ca se aproba,ii place,am tinut cont si de celelalte detalii am tinut pestele afumat in apa calda ,am maruntit legumele ceva mai mare eu,si am pus uleiul fierbinte deasupra,si doar zeama de lamaie fara otet ca domnul Geany e anti otet ,am pus si ceva ardei iute, am prajit felii de paine integrala in sandwish maker ca le si face subtiri si crocante,abea astept sa-i fac si lui mami' sigur ii va placea si ei si lui tata
#23
Postat 15 December 2018 - 01:41 PM
Lilly, da, e foarte misto reteta! Abia astept sa o fac si cu pastrama de piept de pui afumat de la mama!
Geany, super ideea cu ardeii iuti. Eu pun de regula fulgi de piri piri sau pili pili. Iuti rau aia.
Geany, super ideea cu ardeii iuti. Eu pun de regula fulgi de piri piri sau pili pili. Iuti rau aia.
Heave ho, buccaneers ;)
#24
Postat 15 December 2018 - 02:54 PM
Ardei iuti?! mie nu-mi lipsesc am si fasii (subtiri ca firul de par) ,rasnita cu fulgi,fulgi la punga ,cilli ,boia,proaspeti,daca gasesc piri piri imi iau si eu
Ma luai cu vb. si uitai sa spun multumesc de reteta sigur vor deveni fani si mama si matusa
Ma luai cu vb. si uitai sa spun multumesc de reteta sigur vor deveni fani si mama si matusa