moatza, a propos de ce ai scris mai sus si tu si eu, uita despre mostenirea genetica!!! Descoperirile fizicii cuantice (stiu incep sa va astenizez ca nuam cum sa spun mai pe larg despre ce e vorba, trebuie studiat si stiu ... e greu si nu stii de unde sa o apuci ... , Im-am prea lovit de asta) atesta faptul ca mostenirea genetica este extrem de neinsemnata (sub 2%) si nici pe departe atat de importanta pe cat a lasat sa se inteleaga medicina clasica, dorind sa ne tot aduca panica/frustrare/nevoie de medic+farmaceutice si sa ne autoprogramam pentru a se realiza propriile profetii autoindeplinite!!! Nu, programul pe care il crezi tu, cand afirmi ca de vina este mostenirea genetica, face ca tu sa semeni la constitutie cu "neamul" tau. Barierele jos, Limitarile jos! Lasa creierul liber de toate aceste programe si spune: si daca nu este asa?! aceasta credinta/afirmatie simtita o sa-ti aduca o infinitate de posibilitati dintre care tu poti alege constient si te poti situa pe o alta frevcenta (cuantica). Stiu nu e simplu ce spun si nu e egal cum am fost obisnuiti sa luam o pastila sa treaca durerea, sau a taia matzul, trebuie invatat cum sa faci asta si e oleaca de studiat sau poti sa simti pur si simplu rapid ... intr-o secunda ... . Nu trebuie sa credem cu usurinta in nici o informatie, da o aflu, o cunosc, dar daca maine aflu altceva care mi se potriveste mai bine, creierul meu u trebuie sa fie blocat intr-o informatie de la un moment dat, avemd atoria de a ne convinge singuri. Nu reusesc nici eu in toate domeniile vietii, dar in cateva da. Nu exista nimic imposibil inafara de Pentru asta trebuie sa renunti la partea ta logica, si nu asta nu inseamna ca devii prost, inseamna ca ai acces la toata cunoasterea universala. Uita tot ce stiai si lasa mintea deschisa si chestioneaa daca e posibil sa fie neadevarat ce stiai, sau adevara o informatie contradictorie pe care o afli. Si asta inseamna si sa nu t e atasezi de nici o informatie noua/veche. Trebuie sa credem din nou in intuitia noastra, in creativitatea noastra, doar ca acestea sunt si au fost complet distruse de sistemul de invatamant ... de oriunde din lume, nu doar de la noi. E un scop in toate astea, un scop manipulativ desigur, Gandul nostru/in ce alegem sa credem, ne modeleaza viata. Fizica cuantica este o stiinta, nu e wodooo. Inapoi la natura!

Si, Da! Relax, liniste, pace si a fi bun sunt cele mai potrivite atitudini! Probabil pare extrem de ciudat ce spun, dar de cand am reinceput sa scriu pe forum am sters nu stiu cate posturi, nu din cauza ca as fi catalogata drept ciudata, ca ma doare la bascheti, ci ca nu am chef de a majustifica pentru eventualele energii negative si aere de superioritate revarsate catre mine.
daca reusesc si te intereseaa o sa-ti dau ceva linkuri despre legatura dintre emotional si acumularea excesului de greutate, din diverse arii/sau metode alternative medicinei, cand pot, ca acum acces fb sau youtube nema.
Adevărul
nu se schimbă pentru că este crezut sau
nu de majoritatea oamenilor.
Ceea ce receptionam, ceea ce asimillam, aceea avem. Aici intra si (Sau mai ales) gandurile de boala, de mostenire genetica, de diagnostice. Daca am asimila mereu numai binele si am lasa la o parte raul (boala, mostenirea genetia), atunci am vea mereu binele/sanatatea/silueta dorita! Din pacate nu am fost educati deloc in sensul acesta, in scoala se invata cu totul alte chestii, contrare.
Exista multe lucruri ce nu pot fi explicate (pentru stiinta tin de domeniul paranormalului sau vindecari spontane), insa nu exista nimic ce nu se poate intampla!