Wowerful, la 22 February 2019 - 12:14 AM, a spus:
da, asa este, este un sibect vast si complex, implica mult studiu, dar eu nu ma refeream la schimbarile de ADN produse cu ajutorul ingineriei sau medicinii genetice, ci la descoperirile fizicii cuantice, la epigenetica si la cercetarile Institutului HeartMath. Fizica cuantica demonstreaza ca nu este real ceea ce am invatat noi la scoala, ca 30% din ce suntem tine de mosternirea genetica si ca bolile se transmit genetic, ci ca este vorba de mai putin de 2%, dar paradigma marketingului industriei chimico-farmaceutice-medicale, face ca oamenii sa stea in continuare in aceasta teroare, informatia nu se preda in continuare in scoli. Motivul e usor de intuit.
Institutul HeartMath (Matematica Inimii) ofera cele mai frumoase resurse pentru oameni, ca acestia sa isi imbunatateasca nivelul de optimism, sa isi reduca nivelul de stres, sa isi imbunatateasca activitatea inimii si calitatea vietii in general.
moatza, la 22 February 2019 - 05:53 PM, a spus:
si a venit momentul integrarii in colectivitate aka gradinita cu program prelungit, privata bineinteles, unde taxa e chiar mai mare decat salariul minim pe economie.
s-a dus orice regula alimentara, copiii au dat de zahar, de prajiturele si gogosi/clatite, la alti copiii au vazut si ciocolata pentru prima data...ce briose cu morcov, indulcite cu fructe uscate? ce biscuiti cu seminte?
asa a fost si la noi. In final nu poti sa tii copilul sub un clopot de sticla. Eu cred ca trebuie sa ne adaptam, la radiatii (e plin de antene peste tot), la chimicale, iar in ceea ce priveste alimentatia sa alegem cat se poate de corect, avand in vedere oferta, ca eu la inceput era sa o iau razna, cand am vazut ca incepand diversificarea nu am gasit, iarna fiind, un morcov de la tara sa dau copilului si tot ce era disponibil era chimizat. Cu timpul a trebuit sa accept conditiile actuale si sa ma relaxez.
Lapona Enigel, la 22 February 2019 - 08:38 PM, a spus:
nu, m-am ingrasat doar 5 kg, ci 20, in ultimii 15 ani. 47 dde kg le-am avut constant pana la 32 ani.
Nu, nu cred multe chestii de pe net, va multumesc pentru incredere

Da, multumesc, chiar intentionez sa ma duc la yoga (yoga, streching, bici si inot fiind sporturile care-mi plac acum), chiar am descoperit ceva interesant in zona mea, astept sa se imbunatateasca putin starea vremii ca sa renasc si eu la viata. Stiu ca sportul e f important. Timp si energie sa mai ai dupa serviciu ...

on topic: ieri seara abateri, am fost intr-o vizita si am baut alcool
azi IF / 24 h, peste cu salata