Dupa prima saptamana, nici eu nu am mai vazut mare lucru la cantar, insa in a doua saptamana am pus pe seama faptului, ca aproape in fiecare zi am baut cate 1-2 pahare de vin

.
azi, in continuare, am +200g fata de marti dimineata, desi, de sambata incoace nu am abateri.
azi mi-am uitat pachetul cu salata acasa

, asa ca ora mesei a trecut ... vedem ...
cel putin m-am obisnuit, sau sunt inca determinata, nu mai rontai absolut nimic in afara unicei mese zilnice. Abdomenul nu mi s-a dezumflat semnificativ inca, cum a fost la diete ...
am comandat pe net ceva si
din greseala am luat si
2 (nu 1!) pachete cu paste fara gluten, din faina de mazare si nu mai stiu ce, or fi keto? ia sa ma uit mai bine pe pachet. Eu tin mult ca pastele sa fie cu adevarat aldente, altfel papilele le simt "indigeste" si nu imi place sa le mananc. M-as mira ca altele decat din grano duro sa fie ok din punctul asta de vedere.
Daca keto, spune 70% grasimi

, eu nu am sa tin keto, pentru ca principalele mele surse de grasimi sunt uleiul de masline, avocado, putine nuci si nu grasimile animale. Mi se pare prea mult sa ajung din grasimile astea vegetale + o portie de carne, chiar si putin impanata (gen ceafa de porc), la 70% grasimi. Unt, smantana, untura, slanina, carne grasa nu ma conving ... , le consum foarte rar.
Wow, iar am nevoie, te rog, de ajutorul tau: deci, in app
zero, trebuie sa apas pe START fasting, dupa masa? si STOP fasting cand incep sa mananc? Ce mai folosesti din aplicatie in afara de aceste 2 cronometre? Multumesc