Forum Culinar: Ţara mea de glorii, ţara mea de dor? - Forum Culinar

Salt la continut

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ţara mea de glorii, ţara mea de dor? - nici in caruta, nici in teleguta-

#161 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,652
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 26 February 2019 - 03:25 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 February 2019 - 03:16 AM, a spus:

a + 593 = 972

564 + a = 798

562 - a = 397

Imi aduc aminte perfect, pt ca am fost prima generatie cand s-au introdus multimile in cls intai si adultii/parintii se minunau: ca ei au facut multimi doar la liceu. Am facut si machete decupate din carton pt multimea puilor, multimea ratelor, multimea gastelor...

In clasa I daca-mi aduc bine aminte erau ceva ecuatii dar prezentate intr-o alta forma, si sigur cu numere mici, pana la 2 cifre. De exemplu 4+?=9. Da' ce cauta artimetica p-acilea :toothy6: ?

#162 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 26 February 2019 - 08:16 AM

multimi imi amintesc ca am facut in clasa a 5-a

#163 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 February 2019 - 09:20 AM

Eu cred ca a vrut sa scrie "inmultirea", dar s-a grabit? Mhmmmm...eu nu-mi aduc aminte de "multimi", cu ce erau alea`? E cazul sa ma impacientez (si) din cauza asta?Imagine postata
Buna dimineata tuturor!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#164 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 February 2019 - 09:27 AM

nu e caz de panica daca uita cineva ceva, doamne fereste! toti uitam voluntar sau involuntar, fara sa trebuiasca sa ne ingrijoram pentru asta, e un proces firesc
in legatura cu multimile spuneam ca pot asocia cu diverse alte informatii/amintiri, drepy pentru care retin sigur cale- am facut in clasa inti, retin exact multe amanunte, inclusiv suffrageria apartamentului unde am facut cartonasele (apartament unde am stat doar pana am terminat a 4-a). Oricum nu mai faceai ratuste si gaste de carton in a 5-a, Imagine postata Dar nu e o informatie dificila, acum se face la gradi Imagine postata
inmultirea e cu totul altceva si am facut-o ca si cei de azi, in a 2-a

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 26 February 2019 - 09:29 AM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#165 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2019 - 09:36 AM

stire de ultima ora primita pe grupul whats'up de mamici, de la scoala:
- Le-a spus Doamna copiilor ca a sosit si a semnat o circulara, ca nu mai are voie sa primeasca martisoare si nu va primi. Sa nu se pregateasca copiii
raspunsuri:
- Atunci flori sa fie!
- Si ciocolata!

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 26 February 2019 - 09:37 AM

#166 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,285
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 February 2019 - 10:06 AM

Imagine postata
pai vezi, atita timp cit lumea va continua sa gindeasca asa nu se va schimba nimic

aia cu circulara trebuiau sa scrie mai clar: nu martisoare, ciocolata, flori etc............

#167 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2019 - 10:19 AM

au spus ca florile sunt simbolul primaverii, asa ca nu are cum sa refuze
apoi a venit alta cu ideea sa-i dam voucherul refuzat de Craciun (Era de vreo mie de lei, daca retin bine!!!), ca am ramas cu el cumparat! WTF! Martisor de 1.000 lei!!!! unii sunt complet dusi cu pluta, scuze de etichete ...

le-am scris si eu inapoi, desi de regula raman un simplu observator,
ca e simplu de intuit ca daca a zis ca a semnat ca nu primeste martisoare, inseamna ca nu primeste nimic de "martisor"!
+ ca am gasit urmatorul articocol, aparut tocmai pe 11 dec, care pare mai degraba motivul pt care Doamna a refuzat cadoul de Caraciun:

https://a1.ro/news/s...r-id826467.html

daca si acum se continua practica la clasa asta ... no comm

oricum Profa va fi informata cuvant cu cuvant de tot ce s-a discutat, bleah! Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 26 February 2019 - 10:20 AM

#168 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 26 February 2019 - 12:32 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 February 2019 - 03:16 AM, a spus:

a + 593 = 972

564 + a = 798

562 - a = 397

Imi aduc aminte perfect, pt ca am fost prima generatie cand s-au introdus multimile in cls intai si adultii/parintii se minunau: ca ei au facut multimi doar la liceu. Am facut si machete decupate din carton pt multimea puilor, multimea ratelor, multimea gastelor...

Da, numerele folosite sunt cam mari. Dar, faceam si noi asa ceva.
Noi, in clasa a doua, faceam ecuatii cu 2 necunoscute.....
Cat ori cat fac 49? Jupanul inca e bantuit de intrebarea asta! 😁
a x b = 15
Si tot asa.....

Multimi,da, parca tin minte ceva, dar vag. Cu multimea merelor si a altor chestii. Faceam, tot pe-atunci. Multimea merelor e atata. Multimea perelor e atata. Si erau reprezentate grafic prin 2 cercuri de raze diferite. Apoi aparea multimea legumelor. Care e mai mare?
Sau: Ana are mere, pere si gutui. Mihai are struguri si prune. Ion are mere si prune. Si de aici, fel si fel de chestii.... Sa intercalam cercurile, cu fructele comune intre copii. Sa le comparam. Sa..... diverse.
Despre multimi de astea vorbesti?

Pe mine ma enervau (da' rau) segmentele. Problemele ce se rezolvau cu segmente.
Ana are 4 mere. Ion are 2 pere. Cate fructe au copiii in total?
Ana: - - - - mere
Ion: - - pere
Total fructe: - - - - - -
Asta da, era simpla.

Dar erau si alea "complexe". Vine Vasile cu 3 guturi si 8 rosii. Gigel mananca jumatate din merele Anei. Maria pleaca cu Ion. Cati copii se mai joaca in curte?
Mi se parea dificil de rezolvat cu segmente. In capul meu, faceam adunari si scaderi si iesea rezultatul. Cand sa le reprezint cu acele segmente...... :rolleyes:

#169 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2019 - 12:54 PM

au si ei din alea, ca e acum una dintre metodele prin care se preada impartirea:

48: ? = 6
au aparut cu 2 necunoscute la adunari si scaderi, deocamdata

eu nu imi amintesc insa de alea 3 ex. mentionate mai sus sa le fi invatat la I-IV, ci in clasa a cincea, cand au aparut ecuatiile de gradul intai cu o necunoscuta, apoi cu doua si apoi cele de gradul doi cu una si doua necunoscute, posibil astea din urma invatate in a 6-a. Oricum, tu esti mult mai tanara Imagine postata , nu suntem aceeasi generatie.

Fac si ei rezolvarea problemelor prin segmente, le-au invatat de la inceputul clasei intai. Imagine postata Nu mai stiu cand am facut noi asta.

Acum, au invatat si fractiile, inainte de impartire.

de la gramatica am ajuns la mate Imagine postata

aaa, la ei sunt 2 in 1: Matematica si Explorarea Mediului. In aceeasi ora invata si inmultirea si despre formele de relief, planete, plante etc. Diversitate condensata in 45 min, neneaca! Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 26 February 2019 - 12:56 PM

#170 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 26 February 2019 - 12:55 PM

Vezi postareaadi_edi, la 26 February 2019 - 03:25 AM, a spus:

Da' ce cauta artimetica p-acilea :rolleyes: ?

Mut mai incolo postarile.

#171 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 February 2019 - 04:07 PM

postez aici, cred ca se potriveste mai bine decat la alergii

Citeaza

Deci daca vrem lapte proaspat si virgin :) il putem "cumpara" numai de la tita vacii ca atunci cind eram mici si aveam bunici cu vaca, unii dintre noi
si gata, oricine munge vacile spre a vinde laptele trebuie obligat fortat sa foloseasca anumite recipiente, temperaturi si altele ca laptele sa nu aiba bacteriile de pe tita vacii si sa nu se strice de la mama naibii unde e vaca pina la mine care vreau sa-l cumpar, sa-l platesc putin si sa-mi tina si 2 zile ca miine n-am chef sa ma duc iar sa-l cumpar
am fortat putin exprimarea sper ca ati inteles mesajul
Alegerea o facem noi cumparind sau nu, cumparind din anumite locuri sau dintr-altele. Dar nu mai putem pretinde sa avem ceea ce era atunci, acum. Totul e schimbat foarte mult. Globalizarea noastra cea de toate zilele, aia e

Lapte aici e de jdemii de feluri, si ala care se strica peste 3 zile (in frigider), si ala uht pe rafturi. Dar nici el, ala care se strica peste 3 zile nu mai e ca ala abia muls pentru ca nimeni nu-si permite sa-l vinda abia muls ca risca ca aluia care il bea sa ii vina diareea si sa-l dea in judecata ca i-a dat lapte cu bacterii in el.

Tin minte perfect cind eram in liceu si ajunsa acasa la ora 14 ma duceam la alimentara cu cartela sa iau litrul de lapte zilnic, ala in sticla de sticla cu capac de aluminiu sau in punga de plastic, uneori vara cind ajungeam acasa si il fierbeam era deja stricat si faceam brinza cu el

Si eu am cules melci de pe dovleceii mei super bio in fiecare dimineata la ora 7 si in fiecare seara la ora 7, nici cu piatra vinata nu am dat pe ei cum facea socrul meu cind avea gradina, acu in locul lor a crescut bananul ca nebunu', macar de-ar face banane :) Era alegerea mea si stiam ca rezultatul va fi slab.
Vad acelasi lucru la toti pomii fructiteri pe care ii avem si de care n-are nimeni "grija", daca as trai din banii obtinuti prin vinderea lor pai le-as sufla ce vor ei in fiecare zi ca sa creasca marul frumos ca al vrajitoarei din Alba ca Zapada

Vinde si macelarul la care merg eu frecvent oua de la tara, nu stiu cine i le aduce si eu personal nu le iau, le prefer pe cele de la magazin pentru ca sint controlate, e drept esantion, dar mai controlate. Si imi mai povesteste si Stefano cum vecina pe vremuri vindea la piata verdeata si oua de taran :) , iar dimineata el vedea cum se oprea la ea masina pe care era scris oua marca cutarica :rolleyes:

nu's daca s-a inteles ceea ce am vrut sa zic, nu putem din pacate avea si capra si varza decit poate cu noroc, timp, cautare, bani ....mai multi

Adriana, cred c-am inteles ce-ai vrut sa zici. E normal sa ai crezul asta, tu mai mult de jumatate din viata ta de pan-acum ti-ai petrecut-o in afara Romaniei, iar cat ai trait aici ai fost copil, ai amintiri, normal, dar nu cred ca te-a interesat traiul zilnic ca pe parintii tai, de exemplu.
Si la noi a inceput sa fie in multe privinte ca afara, din pacate, stii cum e, mai usor se deprind obiceiurile alea mai putin bune, mai tarziu - sau niciodata - o sa accedem si la valorile adevarate.
Cred ca stiti ce e in tara, in mare, dar nu cred ca mai intelegeti realitatea romaneasca precum unul care traieste aici.
In provincie, mai ales in orasele mici, cum e asta in care traiesc eu, Romania inca seamana cu un sat ceva mai rasarit.
Lumea se cunoaste, inca mai vorbeste cu vecinul, se mai imprumuta de-un pahar cu ulei, coboara in papuci - chiar si in halat de baie :rolleyes: - pana la magazinul din colt, cumpara trei tigari - cu toate ca nu e voie, bea cafeaua de la dozator acolo, in buza magazinului, "la varice" - adica in picioare - langa un alt vecin, cumpara "pe caraiala" - adica pe caiet - pana la avans, chiar daca stai la bloc, poti sa studiezi curtea vecinei si s-o vezi cum infasoara sarmale sub bolta de vie, ii auzi gaina cotcodacind si cocosul cum canta, cobori repede dupa tiganul cu caruta care striga pepeni! pepeni de vanzare! - de-astea care-si au pitorescul lor, chiar daca seamana a mahala.
Ei, si-n satul asta mai rasarit, inca poti gasi pe cineva care o are pe ma-sa la tara si care vinde lapte de la vaca.
Sau oua.
Sau taie un ghital. Sau un porc, dac-a scapat de pesta.
Asa functioneaza treaba aici.
Chiar daca suntem mai cititi, ne place sa facem jocul asta, iau oua de la ea, ca-s oliac' mai ieftine ca la magazin, parca-s mai misto, e femeia multumita ca face-un ban si io incantata ca-n plasa, langa alea 30 de oua, gasesc si cinci ridichi, o mana de patrunjel sau doua rosii, bonus, c-a invatat cuvantul asta capitalist!
Si iau si lapte, asa nefiert si cald de proaspat ce-i, in bidonul de Zizin cu dop de Carpatina - ce vrei mai romanesc de-atat! Imi asum ca poate-o da vreo kkre peste mine, da' nu mi s-a-ntamplat, zau!
Dac-asa sta treaba pe-aici, cine-s io sa ma opun? sunt letargica, imi place asa cum e!
Nu stiu dac-o fi bine, ca am colegi mai tineri carora le trimite ma-sa de la tara oua, dar nu le dau copiilor, prefera bio de la magazin.
Iar laptele tre sa-l fiarba...nasol, se si poate afuma, stii? E f bun la cutie.
Gaina trebuie fiarta 3 ore, nooo!
Cam asa!
Io-s sarita de-o varsta si nu vreau sa ma schimb. Cel putin pana nu ma schimba ei, obligatoriu.

Aceasta postare a fost editata de moatza: 26 February 2019 - 04:11 PM

#172 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 February 2019 - 04:18 PM

Vezi postareamoatza, la 26 February 2019 - 04:07 PM, a spus:

postez aici, cred ca se potriveste mai bine decat la alergii

Citeaza

Deci daca vrem lapte proaspat si virgin :) il putem "cumpara" numai de la tita vacii ca atunci cind eram mici si aveam bunici cu vaca, unii dintre noi
si gata, oricine munge vacile spre a vinde laptele trebuie obligat fortat sa foloseasca anumite recipiente, temperaturi si altele ca laptele sa nu aiba bacteriile de pe tita vacii si sa nu se strice de la mama naibii unde e vaca pina la mine care vreau sa-l cumpar, sa-l platesc putin si sa-mi tina si 2 zile ca miine n-am chef sa ma duc iar sa-l cumpar
am fortat putin exprimarea sper ca ati inteles mesajul
Alegerea o facem noi cumparind sau nu, cumparind din anumite locuri sau dintr-altele. Dar nu mai putem pretinde sa avem ceea ce era atunci, acum. Totul e schimbat foarte mult. Globalizarea noastra cea de toate zilele, aia e

Lapte aici e de jdemii de feluri, si ala care se strica peste 3 zile (in frigider), si ala uht pe rafturi. Dar nici el, ala care se strica peste 3 zile nu mai e ca ala abia muls pentru ca nimeni nu-si permite sa-l vinda abia muls ca risca ca aluia care il bea sa ii vina diareea si sa-l dea in judecata ca i-a dat lapte cu bacterii in el.

Tin minte perfect cind eram in liceu si ajunsa acasa la ora 14 ma duceam la alimentara cu cartela sa iau litrul de lapte zilnic, ala in sticla de sticla cu capac de aluminiu sau in punga de plastic, uneori vara cind ajungeam acasa si il fierbeam era deja stricat si faceam brinza cu el

Si eu am cules melci de pe dovleceii mei super bio in fiecare dimineata la ora 7 si in fiecare seara la ora 7, nici cu piatra vinata nu am dat pe ei cum facea socrul meu cind avea gradina, acu in locul lor a crescut bananul ca nebunu', macar de-ar face banane :) Era alegerea mea si stiam ca rezultatul va fi slab.
Vad acelasi lucru la toti pomii fructiteri pe care ii avem si de care n-are nimeni "grija", daca as trai din banii obtinuti prin vinderea lor pai le-as sufla ce vor ei in fiecare zi ca sa creasca marul frumos ca al vrajitoarei din Alba ca Zapada

Vinde si macelarul la care merg eu frecvent oua de la tara, nu stiu cine i le aduce si eu personal nu le iau, le prefer pe cele de la magazin pentru ca sint controlate, e drept esantion, dar mai controlate. Si imi mai povesteste si Stefano cum vecina pe vremuri vindea la piata verdeata si oua de taran :) , iar dimineata el vedea cum se oprea la ea masina pe care era scris oua marca cutarica :rolleyes:

nu's daca s-a inteles ceea ce am vrut sa zic, nu putem din pacate avea si capra si varza decit poate cu noroc, timp, cautare, bani ....mai multi

Adriana, cred c-am inteles ce-ai vrut sa zici. E normal sa ai crezul asta, tu mai mult de jumatate din viata ta de pan-acum ti-ai petrecut-o in afara Romaniei, iar cat ai trait aici ai fost copil, ai amintiri, normal, dar nu cred ca te-a interesat traiul zilnic ca pe parintii tai, de exemplu.
Si la noi a inceput sa fie in multe privinte ca afara, din pacate, stii cum e, mai usor se deprind obiceiurile alea mai putin bune, mai tarziu - sau niciodata - o sa accedem si la valorile adevarate.
Cred ca stiti ce e in tara, in mare, dar nu cred ca mai intelegeti realitatea romaneasca precum unul care traieste aici.
In provincie, mai ales in orasele mici, cum e asta in care traiesc eu, Romania inca seamana cu un sat ceva mai rasarit.
Lumea se cunoaste, inca mai vorbeste cu vecinul, se mai imprumuta de-un pahar cu ulei, coboara in papuci - chiar si in halat de baie :rolleyes: - pana la magazinul din colt, cumpara trei tigari - cu toate ca nu e voie, bea cafeaua de la dozator acolo, in buza magazinului, "la varice" - adica in picioare - langa un alt vecin, cumpara "pe caraiala" - adica pe caiet - pana la avans, chiar daca stai la bloc, poti sa studiezi curtea vecinei si s-o vezi cum infasoara sarmale sub bolta de vie, ii auzi gaina cotcodacind si cocosul cum canta, cobori repede dupa tiganul cu caruta care striga pepeni! pepeni de vanzare! - de-astea care-si au pitorescul lor, chiar daca seamana a mahala.
Ei, si-n satul asta mai rasarit, inca poti gasi pe cineva care o are pe ma-sa la tara si care vinde lapte de la vaca.
Sau oua.
Sau taie un ghital. Sau un porc, dac-a scapat de pesta.
Asa functioneaza treaba aici.
Chiar daca suntem mai cititi, ne place sa facem jocul asta, iau oua de la ea, ca-s oliac' mai ieftine ca la magazin, parca-s mai misto, e femeia multumita ca face-un ban si io incantata ca-n plasa, langa alea 30 de oua, gasesc si cinci ridichi, o mana de patrunjel sau doua rosii, bonus, c-a invatat cuvantul asta capitalist!
Si iau si lapte, asa nefiert si cald de proaspat ce-i, in bidonul de Zizin cu dop de Carpatina - ce vrei mai romanesc de-atat! Imi asum ca poate-o da vreo kkre peste mine, da' nu mi s-a-ntamplat, zau!
Dac-asa sta treaba pe-aici, cine-s io sa ma opun? sunt letargica, imi place asa cum e!
Nu stiu dac-o fi bine, ca am colegi mai tineri carora le trimite ma-sa de la tara oua, dar nu le dau copiilor, prefera bio de la magazin.
Iar laptele tre sa-l fiarba...nasol, se si poate afuma, stii? E f bun la cutie.
Gaina trebuie fiarta 3 ore, nooo!
Cam asa!
Io-s sarita de-o varsta si nu vreau sa ma schimb. Cel putin pana nu ma schimba ei, obligatoriu.

Imagine postataImagine postataImagine postata Mai zi-mi! Vreau acasa...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#173 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 February 2019 - 04:21 PM

stiam c-o sa-ti placa.
uite si una mai moderna: n-avem apa 3ore, cu afis la avizier, ptr ca dna Popescu a inundat-o pe dna Negrea,i s-a spart racordul si repara ceva la teava.

:rolleyes:

#174 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2019 - 04:45 PM

Multumesc de interventie si de precizare: in orasele de provincie, sau cine are rude la tara.
In rest treaba nu e mai breaza ca in vest, dimpotriva e cerere mare si atunci se ofera si tot felul de fake-uri de branza care nu e branza, de legume/fructe in piata care sunt de la engross de la Turci, desi scrie pe toate intr-o veselie: sursa- DABULENI etc

#175 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 February 2019 - 04:53 PM

branza aia care nu e branza sa stii ca e inscriptionata corect: e la K in galantar si ii zice produs cu branza. e un amestec cu amidon, e f placuta la textura, dar doar daca nu ai mancat in viata ta branza, nu-ti dai seama ca e altceva. cred ca-i zice Akadia si la aia se facea referire la tv.

#176 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2019 - 04:57 PM

probabil ca ai dreptate, nu e general cu branza care nu e branza
nu mai mananc de ceva ani telemea, de cand au aparut falsurile si alegerea mea e sa nu mai cumpar pt moment, pana cand se reglementeaza controlul in ind. alimentara, sau pana nu imi pica o branza ok in fata.
Intrebare: alea de la Hochland sunt branza ?

#177 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 February 2019 - 05:02 PM

nu iau H, io tot pe locale ma bazez.
sau am acum doua feluri de cheddar din marca exquisit de la Lidl, f bune.
plus parmezan sau, ma rog, cum zice Adriana.
plus buric, de la Focsani.
si de-aia imputita si iute, de oi, de la Gura Teghii - Bz.

#178 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • LocationÉire

Postat 26 February 2019 - 05:04 PM

ce-i buric?
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#179 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 February 2019 - 05:06 PM

un cascaval moale care se desface fasii-fasii, ca cozonacul ala misto, framantat de-asuda grinda.

Aceasta postare a fost editata de moatza: 26 February 2019 - 05:07 PM

#180 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • LocationÉire

Postat 26 February 2019 - 05:12 PM

multumesc! n-am mai auzit, acu am cautat si pe google si-am vazut ca asa il cheama pe el cascaval Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

Arata acest topic

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou