Sincer, nici nu am inteles, pana nu ai raspuns tu acum. Initial, am citit prima fraza din postul Adrianei de 2 x si tot nu m-am dumirit.
Eu nu inteleg niciodata ca ar trebui sa ne fie ceva cu suparare, sau sa aiba unul sau altul dreptate, fiecare traieste alta realitate,
Cateodata, simt si eu o ruptura de perspectiva cu fetele de afara, in ceea ce priveste ancorarea in realitatea de azi, aici, exact in sensul in care ai spus si azi si mai denunazi la acelasi topic. Dar, asta e firesc, cum sa fie ancorate aici, acum? Azi, ele vorbesc de o Romanie a copilariei si adolescentei noastre care nu mai exista (decat in arealul moatzei) si despre o Romanie de vacanta. Pai in vacanta e usor, e diferit. Dar ce suparare sa fie in asta? Ar fi ciudat sa nu fie asa.
Eu chiar cred ca tot ce discutam pe aici e ca sa ne amuzam, nu ca sa ne suparam.
Eu de fapt am inteles asa:
-moatza face o naratiune pitoreasca a unui fragment de Romanie, care s-a oprit in timpul pe care il stiau si-l iubesc ele. - - Pt mine moatza are privilegiul de a trai parca intr-un film, intr-un cub de gheata si-i mai dau si premiul de cel mai mucalit forumist.
- eu sunt de vina ca nu gasesc produse de la tara
- caut aiurea micii producatori prin Bucuresti spre deosebire de 99% din populatia forumului, care-i gasesc si in urbea mea, de oriunde s-ar afla. Aham
- sunt invidioasa tare pe moatza, ca eu fac cu nervii capului de 15 ani pen'ca nu gasesc produse curate! dar curate pe bune, din gospodaria taranului, care le creste
responsabil, nu doar asa de pe campia autohtona
- o astept pe Adriana sa cumpere branza si de la vecina mea
- scriu iar de pe telefon si ecranelul in care scriu imi apare de 2 cm patrati, ma chiorasc cat pot si iar scriu balauri, ca nu vad si mai si sar tastele astea touch ca plosnitele din coriandru
Ce aveti dom'le de sunteti mereu asa suspicioase? Ba de una, ba de alta?
Dar eu cred ca nici Adriana nu a vb serios, doar a spus clar: este numai vina mea!
Aceasta postare a fost editata de Daniella: 26 February 2019 - 10:03 PM