moatza, la 12 March 2019 - 09:10 AM, a spus:
Carmella, la 10 March 2019 - 10:03 PM, a spus:
pai uite, vezi diferenta de impact?
cei doi poate fac ce spui tu, dar in Bucuresti, in fata unei mase relativ mici de oameni.
eu am iesit doar o data, local,in piata centrala de oras, era o atmosfera de hei-rup ptr juma de ora si asta a fost tot, chiar nu cred c-a folosit la ceva. am renuntat, si iesitul asta mi s-a parut demonstrativ si de bifat, atat.
n-am iesit la Bucuresti, tu esti din Constanta, ai participat la miscarea din Bucuresti?
in plus, cei doi mentionati de tine au priza la o anumita parte a populatiei, la cei mai educati, care pp ca inteleg mai bine ideile lor.
acum ar tb sa iasa si unul pe care majoritatea populatiei provinciale sau rurale il simt mai de-al lor, unu' care sa stea metaforic cu picioarele in noroi, cum li s-a intamplat si lor de multe ori, iar daca se intampla sa fie chiar ala care le da salariu ...io cred c-a fost o miscare buna!
cati locuitori din zona aia stiu de Chirila sau de Voiculescu?
iar daca-i intrebi, cred ca-l simt circar pe Chirila, ca l-au mai vazut la vreo cantare in piata din centru, nu pe ala care le da paine.
asta-i Romania, bula elitista se departeaza tot mai mult de majoritate, ala care se lupta doar ptr mancare nu poate sa rezoneze cu Chirila&co ptr ca pur si simplu nu-i inteleg, ei au alte probleme.
Subscriu! Multumesc ca ti-ai facut timp sa explici mai pe indelete.
O zi buna tuturor!