Forum Culinar: Ţara mea de glorii, ţara mea de dor? - Forum Culinar

Salt la continut

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ţara mea de glorii, ţara mea de dor? - nici in caruta, nici in teleguta-

#261 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 March 2019 - 02:34 PM

Vezi postareaAdriana, la 07 March 2019 - 02:10 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 March 2019 - 02:00 PM, a spus:

Sa va mai povestesc? Imagine postata

daaa
ca-mi place tare cum le zici
mi-am imaginat toata scena :love3:
P.S. ai avut noroc ca si-a pus castile, aici tre sa recunosti ca a avut maniere :hug:

Si eu la fel, parca eram la film in timp ce te citeam.

#262 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 07 March 2019 - 02:36 PM

Cu ce se dete, maica?! sa stiu si eu ce e la moda pe cele meleaguri. Black Opium?

Aceasta postare a fost editata de alpha: 07 March 2019 - 02:37 PM

Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#263 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 March 2019 - 03:03 PM

Vezi postareaany_annette, la 07 March 2019 - 02:34 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 07 March 2019 - 02:10 PM, a spus:

daaa
ca-mi place tare cum le zici
mi-am imaginat toata scena :love3:
P.S. ai avut noroc ca si-a pus castile, aici tre sa recunosti ca a avut maniere :71:

Si eu la fel, parca eram la film in timp ce te citeam.

Sansa de vreun Oscar, am? Imagine postata

Vezi postareaalpha, la 07 March 2019 - 02:36 PM, a spus:

Cu ce se dete, maica?! sa stiu si eu ce e la moda pe cele meleaguri. Black Opium?

Ai nimerit 50 %. Inceputul e corect :hug: E foarte , foarte in in tara :hug:

Mai gîshitz la baba Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#264 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 07 March 2019 - 03:08 PM

Million, toate au prin buzunare unu'.

#265 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,869
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 07 March 2019 - 03:18 PM

La aeroport in Düsseldorf, asteptand la poarta de imbarcare, catre capitelu' tarii noastre de glorii si de dor. In fata mea, ceva ma incolo, pe un scaun, o copila fasneata, brunetica, frumusica, sprancene facute, ten bine machiat, ea modern imbracata cu clasicii legginsi de piele, cu clasicii pantofi/sport mai inalti etc., cu o expresie tipica de fatuca foarte multumita de viata ei si constienta de valoarea proprie. Scoate dintr-un saculet de duty free parfumul proaspat achizitionat. Dupa cutia ambalajului l-am identificat ca fiind unul din cele mai en vogue parfumuri in societatea romaneasca la ora actuala...si tine de ceva vreme moda cu el. Nu va zic care, poate stiti si voi Imagine postataIi scoate capacul, adulmeca, pare foarte satisfacuta. Si o vad cum distanteaza flaconul tintind hotarat zona gatului si pufaie generos de vreo cateva ori, apoi incheieturile mainii, si acelea, la fel de generos, un zambet satisfacut scuturandu-i umerii si restul corpului. Zic, bine ca is la o distanta totusi apreciabila, e tare parfumul stiu, e unul care se poarta in speta seara.

Ajung in zburator, imi iau locul, dupa cateva minute apare aceeasi domnisoara zvelta, se uita la numar, isi spune siesi, la fel de satisfacuta, da, aici, si ma tinteste cu privirile focoase. Ramanem pentru cateva secunde ochi in ochi. Nu spune nimic, dar imi indica scurt si la obiect din privire ca vrea sa intre la locul ei. Daca r fi sa ii verbalizez privirea ar suna cam asa, fara nici cea mai mica indoiala: "Ce te uiti fah, nu e clar ca vreau sa intru, hai, ridica-te ca am venit eu !" Imagine postata Ma amuz si in acelasi timp sper sa se mai fi evaporat frumosul acela de seara...
Intra, la fel de satisfacuta isi scoate telefonul, is pune castile, ceva acorduri maneliste, dupa cat am putut identifica beat-ul care razbatea strident din castile in-ear. In ciuda indicatiei repetate a capitanului de a inchide devices pe care le avem, domnisoara Pogany isi face nestingherita cateva selfiuri si scrie de zori (pun pariu ca fara pic de greseala de scriere...nu ca mine Imagine postata) amicilor pe whatsapp. Domnisoara nu graieste germana, doar inglish. Asta s-a aratat cand a venit la ea insotitoarea de zbor ca sa ii ia rucsacelul frumos si elegant ca i-l puna sus, noi stand pe randul de la exit-ul de urgenta si la decolare si aterizare este interzis orice obiect. Vizibil ofensata, insa neavand alta solutie, ii inmaneaza afectata rucsacul insotioarei, acesta de un profesionalism impecabil.

O, daaaa! Era Black orchid?

Aceasta postare a fost editata de mino: 07 March 2019 - 03:21 PM

#266 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • LocationÉire

Postat 07 March 2019 - 04:51 PM

Guilty Black
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#267 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 07 March 2019 - 04:54 PM

cred ca black orchid e mai probabil ca-i (mult) mai scump, se potriveste la manele Imagine postata
de jasmin rouge ce spuneti ? (tot de la tom ford)

#268 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2019 - 06:11 PM

Vezi postareamino, la 07 March 2019 - 03:18 PM, a spus:

La aeroport in Düsseldorf, asteptand la poarta de imbarcare, catre capitelu' tarii noastre de glorii si de dor. In fata mea, ceva ma incolo, pe un scaun, o copila fasneata, brunetica, frumusica, sprancene facute, ten bine machiat, ea modern imbracata cu clasicii legginsi de piele, cu clasicii pantofi/sport mai inalti etc., cu o expresie tipica de fatuca foarte multumita de viata ei si constienta de valoarea proprie. Scoate dintr-un saculet de duty free parfumul proaspat achizitionat. Dupa cutia ambalajului l-am identificat ca fiind unul din cele mai en vogue parfumuri in societatea romaneasca la ora actuala...si tine de ceva vreme moda cu el. Nu va zic care, poate stiti si voi Imagine postataIi scoate capacul, adulmeca, pare foarte satisfacuta. Si o vad cum distanteaza flaconul tintind hotarat zona gatului si pufaie generos de vreo cateva ori, apoi incheieturile mainii, si acelea, la fel de generos, un zambet satisfacut scuturandu-i umerii si restul corpului. Zic, bine ca is la o distanta totusi apreciabila, e tare parfumul stiu, e unul care se poarta in speta seara.

Ajung in zburator, imi iau locul, dupa cateva minute apare aceeasi domnisoara zvelta, se uita la numar, isi spune siesi, la fel de satisfacuta, da, aici, si ma tinteste cu privirile focoase. Ramanem pentru cateva secunde ochi in ochi. Nu spune nimic, dar imi indica scurt si la obiect din privire ca vrea sa intre la locul ei. Daca r fi sa ii verbalizez privirea ar suna cam asa, fara nici cea mai mica indoiala: "Ce te uiti fah, nu e clar ca vreau sa intru, hai, ridica-te ca am venit eu !" Imagine postata Ma amuz si in acelasi timp sper sa se mai fi evaporat frumosul acela de seara...
Intra, la fel de satisfacuta isi scoate telefonul, is pune castile, ceva acorduri maneliste, dupa cat am putut identifica beat-ul care razbatea strident din castile in-ear. In ciuda indicatiei repetate a capitanului de a inchide devices pe care le avem, domnisoara Pogany isi face nestingherita cateva selfiuri si scrie de zori (pun pariu ca fara pic de greseala de scriere...nu ca mine Imagine postata) amicilor pe whatsapp. Domnisoara nu graieste germana, doar inglish. Asta s-a aratat cand a venit la ea insotitoarea de zbor ca sa ii ia rucsacelul frumos si elegant ca i-l puna sus, noi stand pe randul de la exit-ul de urgenta si la decolare si aterizare este interzis orice obiect. Vizibil ofensata, insa neavand alta solutie, ii inmaneaza afectata rucsacul insotioarei, acesta de un profesionalism impecabil.

O, daaaa! Era Black orchid?

Premiuuuuuuuuuu!
Imagine postata
El e, al lui Tom Ford, unisex Imagine postata Ma confuzeaza total. Blonde subtirele ori Poganele brunetele poarta asa ceva. Intr-o seara ies cu o cunostinta , baiat mumos, muschiulos, fost ofiter , mirosind tot a Black Orchid Imagine postata

Vezi postareaDexter, la 07 March 2019 - 04:54 PM, a spus:

cred ca black orchid e mai probabil ca-i (mult) mai scump, se potriveste la manele Imagine postata

Imagine postataPremiu si tieeee, strans apropiat de Mino:
Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#269 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,399
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 07 March 2019 - 06:22 PM

Mai, mai Lori- ce frumos le povestesti tu! :love3:
E tare aiurea sa fii in spatiu ala inchis din avion si sa ai amestecate tot felul de mirosuri...

#270 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2019 - 06:39 PM

Vezi postareaWowerful, la 07 March 2019 - 06:22 PM, a spus:

Mai, mai Lori- ce frumos le povestesti tu! :)
E tare aiurea sa fii in spatiu ala inchis din avion si sa ai amestecate tot felul de mirosuri...

Pai daca ma inspirati Imagine postata Timp de-as avea, ca eu as scrie, as scrie :)
E aiurea, dar din fericire sunt doar doua ore de zbor. Altfel e treaba la zboruri Newark-Düsseldorf cand meniul de cina contine si broccoli, par iegzamplu, cu patura de branza , dat la cuptor, plus un pahar de bere, ca multi au nevoie ca sa suporte atata zbor transatlantic...si cand vine noaptea, olelei.

Apai prefer doua ore cu Black Orchid, doar ca fara manele Imagine postata

@ Dex si Alpha: Va raspund la topicul despre pafrumuri :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#271 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2019 - 07:22 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 March 2019 - 06:39 PM, a spus:

[
E aiurea, dar din fericire sunt doar doua ore de zbor. Altfel e treaba la zboruri Newark-Düsseldorf cand meniul de cina contine si broccoli, par iegzamplu, cu patura de branza , dat la cuptor, plus un pahar de bere, ca multi au nevoie ca sa suporte atata zbor transatlantic...si cand vine noaptea, olelei.

Pai asa imi trebuie daca m-am dus la capatul lumii! Vezi, voi astia din Europa- hop in avion si in doua- trei ore sunteti acasa...

#272 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 07 March 2019 - 07:38 PM

lasa bre ca si noi hop in avion si in 3 ore suntem in Caraibe, nu le putem avea pe toate Imagine postataImagine postata

#273 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 07 March 2019 - 08:34 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 March 2019 - 06:11 PM, a spus:

Premiuuuuuuuuuu!
Imagine postata
El e, al lui Tom Ford, unisex Imagine postata Ma confuzeaza total. Blonde subtirele ori Poganele brunetele poarta asa ceva. Intr-o seara ies cu o cunostinta , baiat mumos, muschiulos, fost ofiter , mirosind tot a Black Orchid Imagine postata

Imagine postata

:) Habar n-am cum miroase, da' acu' trebuie sa-l incerc musai. Probabil c-o sa m-apuce rasu' de cate ori l-oi recunoaste, dupa povestirile tale.

In august, dupa o incantatoare vizita prin Berlin, in timp ce-mi tot intarzia avionu', am facut ce face tot omu', inclusiv tanara Pogany, in duty free: m-am bagat la parfumuri. Si m-am indragostit, iremediabil, de Twilly. :)

#274 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2019 - 08:59 PM

Vezi postareaDexter, la 07 March 2019 - 07:38 PM, a spus:

lasa bre ca si noi hop in avion si in 3 ore suntem in Caraibe, nu le putem avea pe toate Imagine postataImagine postata

Adevarat!

#275 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2019 - 11:21 PM

Premiuuuuuuuuu Imagine postata

Vezi postareaMyra, la 07 March 2019 - 08:34 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 March 2019 - 06:11 PM, a spus:

Premiuuuuuuuuuu!
Imagine postata

Imagine postata

:) Habar n-am cum miroase, da' acu' trebuie sa-l incerc musai. Probabil c-o sa m-apuce rasu' de cate ori l-oi recunoaste, dupa povestirile tale.

In august, dupa o incantatoare vizita prin Berlin, in timp ce-mi tot intarzia avionu', am facut ce face tot omu', inclusiv tanara Pogany, in duty free: m-am bagat la parfumuri. Si m-am indragostit, iremediabil, de Twilly. =))

Premiuuuuuu si tieeeeee Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#276 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,286
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 March 2019 - 11:42 PM

as vrea sa mai zic o data ca te ador da' cre ca ne ies vorbe =))

#277 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 March 2019 - 09:16 AM

Ati auzit de omul momentului in Romania, Stefan Mandachi?

#278 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 08 March 2019 - 10:10 AM

Am auzit și am văzut, în sine mesajul e bun, dar... nu-mi place de el. Mi se pare genul Sebastian Ghiță. Tînăr om de afaceri cu aspirații. Azi nemulțumit de sistem, mîine-poimîine intrăm în politică și începem să jupuim tot ce putem. Om trăi și om vedea.

#279 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 08 March 2019 - 10:29 AM

La multi ani de 8 martie!

Asta imi aduce aminte de alta istorie, baiatul meu nu a luat mai mult de 8 la engleza in clasele 5-8 fiindca a refuzat sa contribuie cu bani la cadoul de 8 martie pentru DOMNUL profesor. Argumentul ca e ziua femeii si DOMNUL profesor e barbat, nu a stat in picioare. Cadoul a fost inmanat cu o lista a copiilor care au contribuit =))

Sper ca s-a mai schimbat cate ceva intre timp....
Imagine postata

#280 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 March 2019 - 01:45 PM

Vezi postareaCarmella, la 08 March 2019 - 10:10 AM, a spus:

Am auzit și am văzut,

tu esti aici, stiu ca ai auzit.
ma gandeam ca asta-i spiritul topicului, sa cunoasca si lumea de prin alte parti ce se mai intampla la noi.
poate-o fi de bine, daca nu vin si figuri noi, sigur nu se mai schimba nimic.
acum el zice ca nu-l intereseaza politica. bine ca-i intereseaza pe-astia de s-au fosilizat in Parlament!

Arata acest topic

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul