moatza, la 02 January 2020 - 05:56 PM, a spus:
adoptiile de animale la cafenea - inca nu! dar sunt oferte ptr asa ceva oriunde.
buchetele de fructe taiate sunt ptr vanzarea curenta sau ptr evenimente?
asta ma duce cu gandul la buchetele de mireasa, vazusem la un targ de nunti o propunere de buchet din ardei de-aia mici si iuti.
oricum, cred ca in materie de organizare de nunti suntem peste America, au inventat astia si pe naiba! si toata lumea "pune botu" - excuse my french!
Ce face nitrogenul- chiar nu stiu. Din ce am citit e cafea rece si are o consistenta specifica:"Smooth, clean, lovely cold coffee. There's a cool factor to a nitro pour when you see the coffee cascading. It also creates a much silkier mouth feel when you drink it." - habarn-am
Aranjamentele sunt pentru orice ocazie. Cadou cand mergi in vizita, in loc de flori la iubita/nevasta. Chestii din astea.O colega a primit la un moment dat de la un agent de vanzari care vine pe la noi pe la laborator.
Depinde de nunta. Ca sunt si aici nunti si nunti. Ah! Ca mi-am amintit! Aici parintii fetelor platesc nunta. Ca parinti de baiat te cam doare la bascheti
Si petreceri pentru viitorii parinti ca sa dezvaluie sexul copilului!! Se fac si in Romania astfel de petreceri?
Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 02 January 2020 - 06:16 PM