Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#161 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 09 July 2011 - 05:02 PM

Vezi postareaDexter, la 09 July 2011 - 03:52 PM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 04 July 2011 - 06:33 PM, a spus:

sau ai dat farfuria pt. citeva minute la cuptor ?

nope, farfuria a stat pe masă iar moţarela şi chestiile fierbinţi din'trânsa s-au interacţionat până s-au topit unele pe altele


aha, am inteles ! se lucreaza contra cronometru ! :lol:
sa recapitulam: cind sint gata cu sosul de anshoale, tre' sa am pregatite deja pastele fierte-scurse-dar-shierbintzi si motzu' taiat, numai bun de azvirlit in farfurie. :P

p.s. pffui, am obosit numai gindindu-ma cit de rapidos tre' sa actionez pt. pastele astea, minca-ti-as ! =))

#162 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 July 2011 - 05:43 PM

Vezi postareauptown girl, la 09 July 2011 - 05:02 PM, a spus:

aha, am inteles ! se lucreaza contra cronometru !

exact, după principiul, nici o masă, fără cronometru oceanic :lol:

cine n-are chef de alergături contra cronometru, schimbă foaia şi zvârle creveţi peste anşoale

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-1215-1310225149172.jpg

dacă-s natur, creveţii, nu anşoalele, când se fac rosé ca în poză, o să ceară un pic de vin alb. daţi-le cât vă lasă inima, să le potoliţi setea şi să rezulte un pic de sosuleţ

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-1215-13102251568874.jpg

amestecaţi cu spaghete în sensul acelor de ceas cu cuc şi gata

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-1215-13102251426047.jpg

#163 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 09 July 2011 - 06:52 PM

Vezi postareaDexter, la 09 July 2011 - 05:43 PM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 09 July 2011 - 05:02 PM, a spus:

aha, am inteles ! se lucreaza contra cronometru !

exact, după principiul, nici o masă, fără cronometru oceanic :P



ce cronometru sincronizat avem :P ... si tu creveti, si eu creveti; si tu paste, si eu paste ! =))

(singura deosebire e sosul - al meu facut dintr-un fond de creveti preparat dupa modelul de biscuitare de la Dexter citire :lol:)

Imagine postata

p.s. pot sari arde_iasu' din reteta ta ? Imagine postata


#164 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 July 2011 - 07:24 PM

Vezi postareauptown girl, la 09 July 2011 - 06:52 PM, a spus:

p.s. pot sari arde_iasu' din reteta ta ?

merge şi sărit şi ocolit dar mai bine e dacă e stins cu furtunu ăla, mai ales dacă e cuplat la butoiu cu alcoale :lol:

#165 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 July 2011 - 11:50 PM

Vezi postareaAdriana, la 05 July 2011 - 07:38 AM, a spus:

Nu stiu de ce. Doar am amestecat pastele integrale fierte cu amestecul de mai jos, mai putin maslinele


Adriana, am inteles, merci!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#166 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 July 2011 - 05:54 PM

Vreau sa termin tot ce am in camara, asa ca azi am facut ce au facut italienii cu zacusca pe care le-am facut-o cadou, am amestecat-o cu paste, daca o mincat-o Marco inseamna ca erau bune :love7: io nu stiu ca imi mincam salata mea cea de toate prinzurile :D
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-4-13103132527061.jpg

#167 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 17 July 2011 - 08:37 PM

Vezi postareaDexter, la 09 July 2011 - 05:43 PM, a spus:


cine n-are chef de alergături contra cronometru, schimbă foaia şi zvârle creveţi peste anşoale



fugi, ca spui povesti ! :( eu nu stiam ce sa fac mai repede: sa invirt usturoiul sa nu se arda, sa fac poza tigaii sau sa schimb foaia si sa adaug in sos un rest de balena ramas de ieri ? :(

Imagine postata

oricum multam de idee, ca a iesit o pasta delicioasa ! :(

Imagine postata




#168 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 July 2011 - 10:30 PM

Orecchiette al sugo di pomodoro
Mi-au iesit 8 borcanele de sos de rosii, primul din anul asta, daca mai sterilizam2 imi ieseau 10, asa ce a ramas l-am folosit amestecindu-l cu niste orecchiette.
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-4-13109346146077.jpg

#169 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 July 2011 - 10:38 PM

Pasta con salsiccia e pomodoro
aveam cirnat congelat in frigider, l-am taiat bucatele si prajit in tigaie cu capac, adaugat un borcan de rosii strivite cu furculita si 5 rosii uscate in ulei, am lasat la fiert pina ce s-a evaporat tot lichidul, adaugat pasta si acoperit cu apa, lasat la fiert si amestecat mereu pina cind s-a evaporat toata apa
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-4-13111078760162.jpg

#170 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 July 2011 - 11:02 PM

Farfalle con pomodorini al forno e fetta
Am taiat rosiile micute in doua si le-am uscat in cuptor presarate cu sare si erbes de provence, amestecate cu telemea, un pic de ulei si pastele fierte
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-4-13118005185569.jpg

#171 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,750
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 28 July 2011 - 08:05 AM

scriu aici ca nu stiu unde sa scriu. am cautat in subiect si n-am gasit paste (spaghetti) cu ulei de masline. stiu ca s-a mai discutat despre retata asta, parca era cu ulei si usturoi.

ei, mi-am facut saptamana trecuta (pentru prima data Imagine postata) speghetti cu ulei de masline aromat cu busuioc* si cu putin "parmezan" (nu-i original, e doar o branza tare rasa, dar e buna).
mi-au placut mai mult decat cele cu pesto. pentru mine au fost cele mai bune paste ever.



* uleiul eu mi l-am aromat. am bagat in sticla de ulei un buchet de busioc si acolo l-am lasat. o tin in frigider (sticla) de atunci. e asa de aromat si buuuun. si mai e si accesibil la pret. cel din magazin costa o caruta de bani Imagine postata si nu se comparat la gust.

#172 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 July 2011 - 08:06 AM

Atunci reteta ta nu e aglio olio e peperoncino ci olio e basilico :violent1:

#173 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,750
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 28 July 2011 - 08:16 AM

Vezi postareaAdriana, la 28 July 2011 - 08:06 AM, a spus:

Atunci reteta ta nu e aglio olio e peperoncino ci olio e basilico :violent1:

acu', ca am si denumirea oficiala, promit sa fac poze data viitoare ca sa fie totul frumos, ca la carte.
...si sa pot sa-mi exprim din nou extazul culinar :lol:

#174 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 July 2011 - 08:24 AM

ok, asteptam :violent1:

#175 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 July 2011 - 04:49 PM

Ce de retete minunate aici!
Ma strecor si eu aici cu o reteta pe care am facut-o ieri pentru prima data. Daca e deja scrisa aici sau e prea banala, imi cer scuze :floare: .

Fusille cu ciuperci si fenicul

am calit ceapa, usturoi si fenicul taiat marunt si cand s-au inmuiat am adaugat ciupercile taiate felii. La sfarsit am pus 1 lingura de otet balsamic si una de smantana. (pentru stefania am inlocuit smantana cu un sos de rosii cu busuioc).
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#176 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 July 2011 - 05:42 PM

Vezi postareaaura, la 29 July 2011 - 04:49 PM, a spus:

Ce de retete minunate aici!
Ma strecor si eu aici cu o reteta pe care am facut-o ieri pentru prima data. Daca e deja scrisa aici sau e prea banala, imi cer scuze :floare: .

Fusille cu ciuperci si fenicul

am calit ceapa, usturoi si fenicul taiat marunt si cand s-au inmuiat am adaugat ciupercile taiate felii. La sfarsit am pus 1 lingura de otet balsamic si una de smantana. (pentru stefania am inlocuit smantana cu un sos de rosii cu busuioc).

Bunuta si interesanta :pupic:

#177 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 29 July 2011 - 05:59 PM

Ar trebui sa pun la "ce ma enervez"
Cineva din familie (nu spun cine ca nu-mi mai spala inexprimabilii) mi-a spus ca s-a saturat de cuisine si cucina si ca la noi in casa nu s-a mai mancat de trei ani alla cantina.

Am lasat-o sa-si faca conducte cu branza :floare: , de-alea ras-fierte al gomma :pupic:

Iar eu mi-am facut penne rigate burro e salvia.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#178 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 July 2011 - 06:16 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 29 July 2011 - 05:59 PM, a spus:

Ar trebui sa pun la "ce ma enervez"
Cineva din familie (nu spun cine ca nu-mi mai spala inexprimabilii) mi-a spus ca s-a saturat de cuisine si cucina si ca la noi in casa nu s-a mai mancat de trei ani alla cantina.

Am lasat-o sa-si faca conducte cu branza :-* , de-alea ras-fierte al gomma :-*

Iar eu mi-am facut penne rigate burro e salvia.

:floare:
mie imi plac macaroanele cu branza :pupic:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#179 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 July 2011 - 09:08 PM

alea ii plac si lui iubi, ar manca in fiecare zi macaroane cu branza

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#180 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 05 August 2011 - 09:56 AM

un alt tip de pasta, noodles, care ne place in combinatie cu creveti, pui sau midii :)

Imagine postata

(da, mai dau si eu rateuri in bucatarie ! :D in farfurie trebuia sa am un sos thai curry mai grosut si in final, mi-a iesit o supa ... :D)

Imagine postata




Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi