Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#381 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 19 May 2012 - 11:38 AM

Vezi postareaany_annette, la 04 April 2012 - 12:13 AM, a spus:

Sosul care-a ramas de la carne alla pizzaiola, l-am pus peste paste

Atasament Immagine 1134.jpg



curiozitate maxima:
ce e bobul ala din mijlocul pastelor??

#382 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 20 May 2012 - 08:06 AM

Vezi postarearedivivus, la 19 May 2012 - 11:38 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 04 April 2012 - 12:13 AM, a spus:

Sosul care-a ramas de la carne alla pizzaiola, l-am pus peste paste

Atasament Immagine 1134.jpg



curiozitate maxima:
ce e bobul ala din mijlocul pastelor??


Eu zic ca sunt capere. Any corecteaza-ma daca gresesc :hungry:

#383 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 May 2012 - 10:56 AM

Vezi postareacristinaD, la 20 May 2012 - 08:06 AM, a spus:

Vezi postarearedivivus, la 19 May 2012 - 11:38 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 04 April 2012 - 12:13 AM, a spus:

Sosul care-a ramas de la carne alla pizzaiola, l-am pus peste paste

Atasament Immagine 1134.jpg



curiozitate maxima:
ce e bobul ala din mijlocul pastelor??


Eu zic ca sunt capere. Any corecteaza-ma daca gresesc :hungry:


Asa e, merci Cris!

#384 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 May 2012 - 03:45 PM

Tirbusoane cu dovlecei si kaiser
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-4-13375217876627.jpg

#385 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 May 2012 - 06:30 PM

nu mai mancase de un secol varianta asta
Spagetti integrale aglio,olio e peperoncino
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-479-13375313506903.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#386 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 May 2012 - 06:37 PM

Farfalle cu pancetta, zucchine si sparanghel

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-13-13375318640885.jpg

#387 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 May 2012 - 10:00 PM

ravioli home made cu ricotta si sparanghel
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-479-13378031981652.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#388 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 May 2012 - 10:47 PM

Foarte frumosi!

#389 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 May 2012 - 01:59 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 May 2012 - 10:47 PM, a spus:

Foarte frumosi!

nu stiu cat de frumosi,dar au fost super gustosi
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#390 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 24 May 2012 - 05:38 PM

Vezi postareaany_annette, la 20 May 2012 - 10:56 AM, a spus:

Vezi postareacristinaD, la 20 May 2012 - 08:06 AM, a spus:

Vezi postarearedivivus, la 19 May 2012 - 11:38 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 04 April 2012 - 12:13 AM, a spus:

Sosul care-a ramas de la carne alla pizzaiola, l-am pus peste paste

Atasament Immagine 1134.jpg



curiozitate maxima:
ce e bobul ala din mijlocul pastelor??


Eu zic ca sunt capere. Any corecteaza-ma daca gresesc :)


Asa e, merci Cris!


:D)))))))
semana cu un ou incondeiat, de dimensiuni liliputane
m-am uitat din nou la poza si tot asa imi pare :D
vrabia malai viseaza...

#391 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 May 2012 - 05:35 PM

Agnolotti desi n-au forma lor dar i-a facut asa ca sa nu se confunde cu ceilalti clasici, umpluti cu sparanghel, cu un sos facut dintr-o ceapa rosie de aceea care inca are frunzele verzi si flori de dovlecel
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-4-1338046505266.jpg

#392 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 May 2012 - 06:45 PM

Paste la cuptor cu sos de carne (ragu),sos alb(besamel)parmigiano,putin pecorino si cascaval afumat!

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-405-13382235162987.jpg

#393 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 May 2012 - 05:55 PM

2 tavi de lasagna: clasica cu bechamel (facuta aseara) si pentru cei ce nu-l suporta, lasagna cu mozzarella in loc de bechamel (facuta cum mai bine de o luan, dar nepostata).
Poftesc, dar nu pap de nici una ... :(

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2012/post-685-13383068341692.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2012/post-685-13383068739968.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#394 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 10 June 2012 - 03:09 PM

fructe de mare cu penne :P

Imagine postata

a trebuit sa ma lupt cu clestii langustinei, ca voia sa-mi fure midia :D

Imagine postata




#395 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 June 2012 - 10:40 PM

Tajarin cu zacusca
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-4-13393608097361.jpg

#396 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 June 2012 - 09:49 PM

:floare: Azi am facut vinete parmi-geany (am prajit felii de vinete in ulei si scurs cat de bine am putut de ulei ,am facut sos pizza ,adica sos de rosii aromatizat cu busuioc,putin zahar sare piper .cilli ,dispus pe fundul unui vas termorezistent si alternat rondelele de vinete prajite cu felii de ceapa si rosii,razuit branza mozzarella nu in zer ci la baton parmigiano si oregano uscat de la plic si dat la cuptor)

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-405-1339616886983.jpg

Am fiert paste creste si le-am condimentat cu ce mi-a ramas de la parmi-geanele :floare:

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-405-13396169419684.jpg

Alor mei le-au placut f. mult!

#397 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 June 2012 - 06:36 PM

Mai deunazi, orecchiette home made ( nu de mine :hungry: ) cu sos de rosii si caccio ricotta

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2012/post-16-1339950988929.jpg


#398 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 June 2012 - 02:48 PM

Paste cu dovlecei si rosii
Am inabusit o ceapa rosie, am adaugat dovleceii, sare si piper tinind mereu focul mare si ametecind continuu, adaugate rosiile si daca e nevoie, dat fiind faptul ca intre timp fierbe si pasta, se lungeste cu 2 linguri din apa in care fierb pastele, cind pastele sunt fierte se amesteca cu sosul si parmigiano
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-4-13404557109188.jpg

#399 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 June 2012 - 10:22 PM

Tagliatelle facute in casa cu sepie si negru de sepie.N-am avut mult negru,asa ca n-au iesit prea inchise
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-479-13409149124067.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#400 Useril este offline   oanaC 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 July 2012 - 03:20 AM

Vezi postareaEataly, la 12 April 2010 - 09:34 AM, a spus:

Penne alla garibaldina

Un suc de rosii, spre sfarsit creveti mici decojiti(eu am avut congelati) si crema de lapte(smantana dulce) la sfarsit!Eu o fac de doua ori pe saptamana ca Manu le adora!Si noi! :)

Atasament IMG_1714.JPG


Imi face cu ochiul reteta asta...cam care e proportia suc de rosii/smantana dulce?

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi