Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#41 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 March 2010 - 11:43 PM

Ohhh yesssss, eu le ador, mai ales pe cele asa zis proaspete, care imbratiseaza cu drag orice sosulet :notworthy:

#42 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 27 March 2010 - 10:05 AM

Am facut si eu ceva paste:

- lasagna

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-126967657585.jpg

cu rosii si brinza:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-126967660738.jpg

- tagliatelle

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-126967663116.jpg

cu sos de sofran si cirnat:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-126967666012.jpg

care cirnat e dietetic :thumleft:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-126967696496.jpg

- ravioli cu duxelle

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-12696769944.jpg

adica ciuperci, calite in suc propriu in tigaie neaderenta, pina se evapora toata apa

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-126967705186.jpg

stinse cu putin vin, verdeata:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-126967710111.jpg

iar la sfirsit parmezan:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-126967712731.jpg
raluca elena

#43 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 March 2010 - 12:07 AM

Bravissima :)

Noi azi la prinz tortelli sfoglia velo Giovanni Rana cu prosciutto crudo, simpli, doar cu ulei si parmigiano.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-4-126972885116.jpg

#44 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 March 2010 - 10:57 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 January 2010 - 11:07 PM, a spus:

Mafalde risottate con sugo di pesce

Again, de data aceasta fara inele de calamari ca nu le mai aveam si fara masline, simple, doar cu punguta de sos alla pescatora congelat.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-4-126980986014.jpg

#45 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 April 2010 - 11:38 AM

Mafalde con fonduta e asparagi
Combinatia s-a nascut pentru ca aveam o felie de brinza fontina ca sa fac fonduta din ea, apoi imi ramasese de la omleta niste sparanghel fiert asa ca am facut fonduta in Thermomix, i-am pus sparanghelul deasupra si apoi pe paste, excelenta.
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-4-127097868164.jpg

#46 Useril este offline   kira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 11 April 2010 - 03:34 PM

Nu prea mananc eu paste dar uitandu-ma pe topic-ul asta cred ca schimb ideea! una mai buna decat alta!!

#47 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 April 2010 - 09:34 AM

Penne alla garibaldina

Un suc de rosii, spre sfarsit creveti mici decojiti(eu am avut congelati) si crema de lapte(smantana dulce) la sfarsit!Eu o fac de doua ori pe saptamana ca Manu le adora!Si noi! ;)

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-9-127105759848.jpg

#48 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 April 2010 - 09:40 AM

Atunci le-ncerc si eu, tre numai sa-mi procur crevetii mici ;)

#49 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 April 2010 - 07:24 AM

Vezi postareaAdriana, la 16 March 2010 - 09:35 AM, a spus:

Especially for raluca
Rigatoni cu cirnat, smintina si sofran

Pentru ca am gasit iar cirnatul acela slab facut din carne de vita am refacut pastele astea pe care le ador B)
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-4-127139547527.jpg

#50 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 April 2010 - 11:54 PM

Radiatori con cime di rapa e speck
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-4-127154125132.jpg

#51 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 April 2010 - 07:52 AM

Am desfacut un borcan de aperitiv de gogosari facut cu ardei de acu 4 ani :headbang: amestecat cu bastonase de speck, a iesit un sos demential pentru paste :)
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-4-127191556581.jpg

#52 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 April 2010 - 10:48 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 April 2010 - 07:52 AM, a spus:

Am desfacut un borcan de aperitiv de gogosari facut cu ardei de acu 4 ani :occasion14: amestecat cu bastonase de speck, a iesit un sos demential pentru paste :love7:
Atasament pasta.jpg

Adriana aperitiv de gogo' cu ardei de 4 ani suna asa de interesant erau la otet sau ulei sau congi sau cum?oricum pastele tale arata intr-un mare fel.. :love7:

#53 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 April 2010 - 07:34 AM

Aperitivul cu gogosari pe care eu l-am facut cu ardei e cel in care ardeii (gogosarii) taiati feliute subtiri se fierb putin in amestecul de ulei si otet si apoi se pun in borcane si se sterilizeaza.

#54 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 April 2010 - 07:37 AM

Aha marinati cam asa fac si eu si pun si miere de albine...buni rau chiar mai am nu m-asi fi gandit sa-i folosesc si la paste,o sa incerc si eu... :occasion14:

#55 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 April 2010 - 11:31 AM

Am cumparat un pachet de tortellini umpluti cu ricotta si spanac, am facut un sos din:
unt 30 de gr
gorgonzola dulce (cu mascarpone) - as manca la nesfarsit - 75 de gr
30 de gr de fistic macinat
sare piper
patrunjel
peperoncino
parmigiano
2 linguri de lapte

Delicios.
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-13-127236070413.jpg

#56 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 May 2010 - 01:49 PM

Pastele nu mai tin minte cum se numesc, aveam un rest de vinete facute in tigaie pentru garnitura, le-am amestecat cu sosul de rosii si vinete facut asta-vara cu reteta lui KikenHana si cu putine masline cu gust de plastic
Desi gustul maslinelor erau de plastic, sosul era foarte bun si la fel si pasta :-*
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-4-1272714569.jpg

#57 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 May 2010 - 01:51 PM

Vezi postareaAdriana, la 01 May 2010 - 01:49 PM, a spus:

Desi gustul maslinelor erau de plastic, sosul era foarte bun si la fel si pasta :D



:-* Da' ce fel de masline sunt?

#58 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 May 2010 - 01:52 PM

Alea fara simburi in cutie marca Sacla :-*

#59 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 May 2010 - 01:57 PM

Vezi postareaAdriana, la 01 May 2010 - 01:52 PM, a spus:

Alea fara simburi in cutie marca Sacla :D



:-*
Mie de la Sacla imi plac mult tare alea gigante, de aperitiv - de pus in Martini.

#60 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 May 2010 - 06:20 PM

O sa le incerc. Eu imi tin cite o cutie dintr-asta in casa pentru orice eventualitate. In mod normal le-as fi folosit pe cele taggiasche pe care le ador dar mai am doar citeva si am preferat sa nu le termin pina ce n-am altele de rezerva, asa ca le-am folosit pe astea :-*

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi