Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#401 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 July 2012 - 01:17 PM

Oana, in functie de gust.Daca sucul de rosii e mai dulce mai putin, daca-i mai acid, mai mult.

#402 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 06 July 2012 - 03:23 PM

E kanicula :cheers: si pastele fierb in 8-10 minute asa ca e clar ca sunt de ... sezon.

A doua zi la rand, paste cu pesto de busuioc facut ieri (maine il voi intinde pe porumbi fierti :cheers: )
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#403 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 July 2012 - 02:23 PM

Cu pesto facut in Thermomix
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13417499778304.jpg
am amestecat "fluturasi"
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13417501725187.jpg

#404 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 13 July 2012 - 11:31 AM

Vezi postareaAdriana, la 27 November 2011 - 03:25 PM, a spus:

Frunze de maslin cu dovleac, cirnat si brinza philadelphia
Atasament fogliulivazucca.jpg



Adriana, m-ai lasat masca! adica SE MANANCA FRUNZE DE MASLIN?? poti sa detaliezi putin? la ce vreme se culeg aceste frunze? cum se prepara?
multumesc anticipat

#405 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 13 July 2012 - 11:50 AM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 08 February 2012 - 01:41 PM, a spus:



Parmezanul e basta.




intreb si eu, ca omu':
"basta" sau "bashca" ?

eu stiu ca

basta = gata/ sfarsit/ terminat
bashca = pe desupra/ in plus
=))

#406 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 13 July 2012 - 11:55 AM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 12:51 AM, a spus:

Ma faci sa-mi iau si eu farfurii negre =))


arata splendid aranjat pe farfurie neagra
dar eu am citit ca cercetatorii americani sfatuiesc sa mancam pe farfurii rosii, pentru diminuarea apetitului =)) =))

#407 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 July 2012 - 12:01 PM

Vezi postarearedivivus, la 13 July 2012 - 11:31 AM, a spus:

Adriana, m-ai lasat masca! adica SE MANANCA FRUNZE DE MASLIN?? poti sa detaliezi putin? la ce vreme se culeg aceste frunze? cum se prepara?
multumesc anticipat

nu :rolleyes: paste erau doar ca datorita formei si culorii le-au numit " frunze de maslin" :)

#408 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 13 July 2012 - 12:04 PM

Vezi postareaAdriana, la 13 July 2012 - 12:01 PM, a spus:

Vezi postarearedivivus, la 13 July 2012 - 11:31 AM, a spus:

Adriana, m-ai lasat masca! adica SE MANANCA FRUNZE DE MASLIN?? poti sa detaliezi putin? la ce vreme se culeg aceste frunze? cum se prepara?
multumesc anticipat

nu :rolleyes: paste erau doar ca datorita formei si culorii le-au numit " frunze de maslin" :)


:))) :) buna gluma! eu am luat-o la propriu si facusem ochii cat cepele

#409 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 July 2012 - 02:24 PM

Paste cu vinete, masline si origano
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13423550667602.jpg

#410 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 July 2012 - 09:12 PM

Vezi postarearedivivus, la 13 July 2012 - 11:50 AM, a spus:

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 08 February 2012 - 01:41 PM, a spus:



Parmezanul e basta.




intreb si eu, ca omu':
"basta" sau "bashca" ?

eu stiu ca

basta = gata/ sfarsit/ terminat
bashca = pe desupra/ in plus
:hug:


bascha= separat

#411 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 July 2012 - 09:16 PM

Paste cu branza, ceapa calita si bucatele mici de slaninutza afumata prajita si ea.Deasupra dupa cum se vede, pecorino meu romanizat si pasta de rosii, chilli macinat maruntel.

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1316-13426389528593.jpg

#412 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 19 July 2012 - 05:42 PM

Era vorba de bashca, ce basca mea :rolleyes:
Dar basta cu asta!

Azi am avut norocul de cateva ingrediente de cea mai buna calitate:

pastele - italiene, din cele scumpe(pentru mine)
rosii cherry coapte la soare din gradina parintilor
busuioc varietatea italieneasca(aceeasi sursa)
Untdelemn de masline EV
un unic catel de usturoi
"pecorino" stagionato - de fapt un cas(sarat) de oaie afumat, de anul trecut din august-septembrie.

Mi-am repetat de multe ori:
:notworthy: Keep it simple, keep it simple!

A iesit un deliciu si nu mi-ar fi fost rusine sa va am la masa pe voi artistele "macaronare" :headbang: de la care incerc sa fur cate un pic de meserie.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#413 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 July 2012 - 10:07 PM

Cerule si eu am facut (ca am poftit la ale tale) cu sos picant,in putin ulei de masline am calit scurt usturoi,ardei iute ,rosii,busuioc,piper,echilibrat cu putin zahar,la sf. stropit cu vin alb!

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-405-13428148534975.jpg

#414 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 July 2012 - 08:35 AM

Vezi postareaGeany, la 20 July 2012 - 10:07 PM, a spus:

Cerule si eu am facut (ca am poftit la ale tale) cu sos picant,in putin ulei de masline am calit scurt usturoi,ardei iute ,rosii,busuioc,piper,echilibrat cu putin zahar,la sf. stropit cu vin alb!




Sa va fie de bine! arata bine si sunt sigura ca sunt si gustoase. :)

#415 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 July 2012 - 06:03 PM

Paste cu carnati si hribi

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-13-13432322030141.jpg

Paste cu ragù

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-13-13432322128376.jpg

#416 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 30 July 2012 - 08:26 PM

Oriecchiette cu smantana si cascaval

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1316-13436728094923.jpg

#417 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 August 2012 - 07:53 PM

1 bucata vanata mica curatata pijama,taiata cuburele parajita scursa de ulei ,putin ulei de masline aromat cu 2 catei de usturoi si 1 bucata rondea ardei iute rosu (iute rau nene' :tongue3: ),stins cu ceapa rosie data pe randaua fina,gogosar idem,2 rosii mari rau crete si coapte ( razalite astfel sa-mi ramana coaja in mana),sare ,piper, putin zahar,vin alb sec, busuioc proaspat, masline ,parmigiano ..

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-405-13441027727083.jpg

P.S Am primit pachet de la sorica :toothy6:

#418 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 August 2012 - 10:18 PM

Tot io' paste aglio-olio-peperoncino ..

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-405-13443706430435.jpg

Lumina proasta ,portie nesim' :love7:

#419 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 August 2012 - 04:01 PM

Eu pe aici mai rar, nu pentru ca nu-mi plac pastele, ci exact contrariul, nu mai stau sa le fac poza!

Dar asta merge cu dedicatie pentru Stella, care stie ea de ce:

conchiglie rigate umplute cu leurda tocata si calita si ceapa peste sos de rosii bio:


Imagine postata

la masa a fost si parmezan deasupra, nu am pus peste tot ca unii tin post!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#420 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 September 2012 - 12:46 PM

Spaghette "risottate" cu rosioare proaspete:

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13486563163858.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13486563308357.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-1348656347566.jpg

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi