Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#461 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 April 2013 - 11:10 PM

pansotti (cumparati) cu funghi porcini si champignon + smantana

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2013/post-685-13656281946726.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2013/post-685-13656281962287.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#462 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 April 2013 - 04:06 PM

paglia e fieno con ragu di capretto

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1215-13659481840963.jpg

#463 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 April 2013 - 09:39 PM

Paste cu carne de vitel (sos iute facut)

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13667459480376.jpg

#464 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 May 2013 - 09:24 PM

Penne lisce cu sos de rosii home made si cirnat bucovinean
Imagine atasata: monthly_05_2013/post-4-13683866450452.jpg

#465 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 May 2013 - 02:25 PM

Spaghetti fave (bob) e pecorino
Imagine atasata: monthly_05_2013/post-4-13695711411324.jpg

#466 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 16 June 2013 - 03:28 PM

Paste cu ragu

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-174-1371389129963.jpg

#467 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 30 June 2013 - 08:40 PM

Spatzle cu pui si sos de smantana aromat

mmmm fierbinti cremoase cu piper negru si cascaval deasupra

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-1316-13726176359367.jpg

#468 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 July 2013 - 11:45 PM

Imi vine sa le zic coltunasi la cum arata :D desi i-am cumparat ca fiind agnolotti cu sparanghel
Imagine atasata: monthly_07_2013/post-4-13731471042712.jpg

#469 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 July 2013 - 10:40 PM

Again

spatzle cu sos alb aromat si ciuperci

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1316-13740072276972.jpg

#470 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 06 August 2013 - 09:59 PM

Spazle cu prajeala si branza sarata

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13758191597462.jpg

#471 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 16 August 2013 - 07:54 PM

Spaghetti cu ciuperci si linte verde

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-341-13766754495038.jpg


Am fiert pastele si lintea separat. Am facut un sos din lamaie, usturoi si ulei. Am calit ceapa cu ciuperci si am adaugat rosii uscate taiate bucatele, sare si piper, dupa care am adaugat pastele si sosul. Le-am tinut 2 min pe foc, apoi le-am asezat in farfurie si am pus deasupra lintea fiarta. La sfarsit am presarat patrunjel.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#472 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 August 2013 - 02:22 PM

Rosii bune taiate cuburele, puse intr-un castron cu sare, busuioc si foarte mult parmigiano, lasat citva timp (interzis trecerea pe linga castron pentru ca e irezistibil gustatul :occasion15: ), amestecat cu paste, foarte foarte bun
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-4-13774333493414.jpg

#473 Useril este offline   Maneki Neko 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 August 2013 - 04:32 PM

Vezi postareaAdriana, la 25 August 2013 - 02:22 PM, a spus:

Rosii bune taiate cuburele, puse intr-un castron cu ulei, sare, busuioc si foarte mult parmigiano, lasat citva timp (interzis trecerea pe linga castron pentru ca e irezistibil gustatul :occasion15: ), amestecat cu paste, foarte foarte bun


Ah, cel mai mult imi plac asa, eu mai adaug si o mana de masline carora le-am scos samburii si un ardei iute taiat mic. Si musai sa fie rosii de vara.

#474 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 August 2013 - 05:03 PM

Asa-i, prin rosii bune vroiam sa zic rosii de acum :occasion14: Eu masline nu pot din cauza de Marco, tre sa i le dau deoparte :occasion15:

#475 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 10 September 2013 - 10:41 PM

in premieră la mine in meniu, pasta alla norma cu vinete baby, subțiri și lungi. nu pot să spun decît, văleu mamă ce bune fură :love7:

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-1215-13788452659197.jpg

#476 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 10 September 2013 - 10:58 PM

Ravioli cu sfecla si ricotta, in sos de unt cu mac si parmezan

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-341-13788467044215.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-341-13788467152384.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#477 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 September 2013 - 04:31 PM

Vezi postareaDexter, la 10 September 2013 - 10:41 PM, a spus:

in premieră la mine in meniu, pasta alla norma cu vinete baby, subțiri și lungi. nu pot să spun decît, văleu mamă ce bune fură :thumleft:

arata perfect :thumleft:

Aura, ce delicati :)

#478 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 11 September 2013 - 05:19 PM

Vezi postareaaura, la 10 September 2013 - 10:58 PM, a spus:

Ravioli cu sfecla si ricotta, in sos de unt cu mac si parmezan



adica ai tras ravioli in unt topit, apoi ai presarat mac si parmezan sau in untul topit ai pus macul si parmezanul si apoi ai adaugat ravioli? sau...?
multumesc
fiica dacilor

#479 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 September 2013 - 07:39 PM

Vezi postareabristena, la 11 September 2013 - 05:19 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 10 September 2013 - 10:58 PM, a spus:

Ravioli cu sfecla si ricotta, in sos de unt cu mac si parmezan



adica ai tras ravioli in unt topit, apoi ai presarat mac si parmezan sau in untul topit ai pus macul si parmezanul si apoi ai adaugat ravioli? sau...?
multumesc

Varianta 1, am tras ravioli in unt, apoi le-am pus pe farfurie si am presarat parmezan si mac. Macul a fost nemacinat.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#480 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 11 September 2013 - 07:51 PM

Vezi postareaaura, la 11 September 2013 - 07:39 PM, a spus:

Varianta 1, am tras ravioli in unt, apoi le-am pus pe farfurie si am presarat parmezan si mac. Macul a fost nemacinat.



saru'mana inca o data de lamurire, macul am vazut ca nu era macinat. sa vad cand ii prestez ca la mine-i cald, inca suntem cu salatele, dar retin ideea

ce idei originale si apetisante ai!
fiica dacilor

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi