Paste, fel de fel de feluri
#541
Postat 07 February 2015 - 03:42 AM
nici mie nu imi plăceau pînă am inceput să le fac la microunde unde ies dulci și croncante. dacă le mai pui și peste paste, sunt super
#543
Postat 08 February 2015 - 01:04 AM
Nu-s de azi, dar ca sa fiu on topic, ca eu paste fac aproape in fiecare zi pt Picea:
Tortelloni cu fistic, cu sosul lor cel mai simplu/clasic: unt si salvie. Timp de preparare, cu tot cu servire: 4 minute. :tongue3
Penne ai funghi freschi
Spaghetti allo scoglio
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#544
Postat 09 February 2015 - 09:00 AM
Am fiert spaghetti si spre sfirsit le-am adaugat pe cele din dovlecel, am lasat sa dea un clocot, scurs si amestecat cu pesto

#545
Postat 13 February 2015 - 08:25 PM

Imagini atasate
#547
Postat 22 February 2015 - 02:24 PM

Agnolotti del plin umpluti cu carne de iepure

Ravioli umpluti cu masline verzi si parmigiano amestecati cu masline taggiasche

Pansotti cu urda si spanac

#548
Postat 23 February 2015 - 06:30 PM
Pasta integrala cu morcov, dovlecel si stracchino(o branzica moale, prospata), folositi philadelphia daca nu aveti acces la stacchino.
Un morcov ras, un dovlecel ras calite usor cu o jumatate de ceapa, adaugam un pic de apa unde fierb pastele.Un pic de concentrat de rosii.
Le blenduim cand sunt gata, adaugam branzica.

#549
Postat 01 March 2015 - 11:05 PM
Imagini atasate
#550
Postat 03 March 2015 - 06:01 AM
Deci, ai tras o tura si in Puglia. Pan la urma, imi puteti va rog spune ce sunt cu adevarat cime di rapa? Gasesc cele mai diverse traduceri:
- frunze si tulpini de nap
- frunze de rapita
- brocoletti
- frunze de gulii
Deci, ce sunt? Anul asta promit sa le incerc si eu...., chiar daca cele cu oratanii raman preferatele mele ... intr-o repetitie infinita, care nu ma plictiseste ever... , visto che sono sempre diverse...

De la pugliezi ce fac des, sunt orecchietele cu cacciocavalo (clasic, sau picant-invechit in pestera)... Yummy! De asemenea, am luat condimentul pugliez uscat: pepperoncino-patrunjel-usturoi si-l folosesc pentru a conferi un zvac usor picant multor preparate...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#551
Postat 03 March 2015 - 09:01 AM

https://www.google.c...ved=0CAYQ_AUoAQ
#554
Postat 08 March 2015 - 11:38 AM

#557
Postat 15 March 2015 - 09:52 PM


#558
Postat 16 March 2015 - 08:26 AM

Imagini atasate
#559
Postat 16 March 2015 - 10:04 AM
#560
Postat 16 March 2015 - 11:22 AM
Adriana, la 16 March 2015 - 10:04 AM, a spus:


Peter
