Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 53 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#541 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 07 February 2015 - 03:42 AM

ardei iute en gross
nici mie nu imi plăceau pînă am inceput să le fac la microunde unde ies dulci și croncante. dacă le mai pui și peste paste, sunt super

#542 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,428
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 February 2015 - 04:16 PM

atunci le incerc cind le mai are

#543 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 February 2015 - 01:04 AM

Varzucile Ies bune (fara amareala) si grillate taiate in 2, cu sos de rodie (e dulce si ia amareala) si balsamico pus pe centru, pensulate cu evo. Sosul de rodie poate fi in locuit cu zahar brun sau miere.

Nu-s de azi, dar ca sa fiu on topic, ca eu paste fac aproape in fiecare zi pt Picea:

Tortelloni cu fistic, cu sosul lor cel mai simplu/clasic: unt si salvie. Timp de preparare, cu tot cu servire: 4 minute. :tongue3

Penne ai funghi freschi


Spaghetti allo scoglio

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2015/post-685-14234204629385.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#544 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,428
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 February 2015 - 09:00 AM

Spaghetti con spaghetti di zucchine al pesto
Am fiert spaghetti si spre sfirsit le-am adaugat pe cele din dovlecel, am lasat sa dea un clocot, scurs si amestecat cu pesto
Imagine atasata: monthly_02_2015/post-4-14234652245469.jpg

#545 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 13 February 2015 - 08:25 PM

Spaghetti alla puttanesca :blob8: (fara capere, ca nu-s pe gustul meu):

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2015/post-115-14238519217418.jpg


#546 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,428
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 February 2015 - 10:55 PM

Agnolotti di carne con ragu
Imagine atasata: monthly_02_2015/post-4-14240337535063.jpg

#547 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,428
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 February 2015 - 02:24 PM

Gnocchi din cartofi cu sos de rosii si parmigiano
Imagine atasata: monthly_02_2015/post-4-14246077116455.jpg
Agnolotti del plin umpluti cu carne de iepure
Imagine atasata: monthly_02_2015/post-4-14246078098847.jpg
Ravioli umpluti cu masline verzi si parmigiano amestecati cu masline taggiasche
Imagine atasata: monthly_02_2015/post-4-14246078299918.jpg
Pansotti cu urda si spanac
Imagine atasata: monthly_02_2015/post-4-1424607842668.jpg

#548 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 February 2015 - 06:30 PM

Mafalde integrali corte carote zucchine e stracchino

Pasta integrala cu morcov, dovlecel si stracchino(o branzica moale, prospata), folositi philadelphia daca nu aveti acces la stacchino.

Un morcov ras, un dovlecel ras calite usor cu o jumatate de ceapa, adaugam un pic de apa unde fierb pastele.Un pic de concentrat de rosii.
Le blenduim cand sunt gata, adaugam branzica.


Imagine atasata: monthly_02_2015/post-9-14247089277045.jpg

#549 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 March 2015 - 11:05 PM

Din seria ce am mancat pregatit de prieteni....orecchiette con cime di rapa doc, paste cu carciofi si paste cu "goanje" si creveti

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2015/post-16-14252439177047.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2015/post-16-14252439318501.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2015/post-16-14252439454682.jpg


#550 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 March 2015 - 06:01 AM

Stella, sa-ti fie de bine! Apetisant tare de tot!

Deci, ai tras o tura si in Puglia. Pan la urma, imi puteti va rog spune ce sunt cu adevarat cime di rapa? Gasesc cele mai diverse traduceri:
- frunze si tulpini de nap
- frunze de rapita
- brocoletti
- frunze de gulii
Deci, ce sunt? Anul asta promit sa le incerc si eu...., chiar daca cele cu oratanii raman preferatele mele ... intr-o repetitie infinita, care nu ma plictiseste ever... , visto che sono sempre diverse... :(

De la pugliezi ce fac des, sunt orecchietele cu cacciocavalo (clasic, sau picant-invechit in pestera)... Yummy! De asemenea, am luat condimentul pugliez uscat: pepperoncino-patrunjel-usturoi si-l folosesc pentru a conferi un zvac usor picant multor preparate...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#551 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 March 2015 - 09:01 AM

Dani, eu as tinde spre rapita :( ca se si aseamana ca pronuntare.

https://www.google.c...ved=0CAYQ_AUoAQ

#552 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 07 March 2015 - 04:17 PM

Paste all'amatriciana

Imagine atasata: monthly_03_2015/post-780-14257377971417.jpg

#553 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,428
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 March 2015 - 12:39 AM

Fara sos de rosii?

#554 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 March 2015 - 11:38 AM

Am pus rosii proaspete, dar am avut cam putine si nu foarte coapte , asa ca nici nu se observa :thumleft:

#555 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,428
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 March 2015 - 12:53 PM

Am inteles :thumleft:
De obicei e rosie tare, de aceea te-am intrebat.

#556 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 15 March 2015 - 01:59 PM

Cu fructe de mare

Imagine atasata: monthly_03_2015/post-780-14264207433468.jpg

#557 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 15 March 2015 - 09:52 PM

inspirația a fost pasta alla norcina, dar cu fettuccine + pasta de cîrnați făcută de mine + multă grana, că mi-am luat răzătoare microplane și nu mă mai satur de fulguit :thumleft:

Imagine atasata: monthly_03_2015/post-1215-14264479315151.jpg

#558 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 March 2015 - 08:26 AM

Tagliatelle cu midii ( cozze) ...ovcors la mofturosul meu trebuia sa le scot din cochilie :thumleft:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2015/post-16-1426487156903.jpg


#559 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,428
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 March 2015 - 10:04 AM

Vezi postareaDexter, la 15 March 2015 - 09:52 PM, a spus:

că mi-am luat răzătoare microplane și nu mă mai satur de fulguit :thumleft:

Asta?
Imagine postata
Si noi tot cu ea radem parmigiano, adica Stefano ca mie mi-e frica sa nu-mi rad si unghiile :pupic:

#560 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 March 2015 - 11:22 AM

Vezi postareaAdriana, la 16 March 2015 - 10:04 AM, a spus:

Si noi tot cu ea radem parmigiano, adica Stefano ca mie mi-e frica sa nu-mi rad si unghiile :pupic:


:thumleft: Jur ca asa este! Am vazut cu ochii mei.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

Arata acest topic


  • 53 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi