Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 53 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#621 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 July 2016 - 07:24 PM

Ei, au un miros de peste statut...nu stiu cum sa-l descriu... Cand si daca mai apuc sa deschid un alt borcan (alta marca, alt peste, alte icre) am sa vad daca miroase la fel. Voi ati folosit bottarga macinata, sau din cea "proaspata"-bucaata pe care o razi tu acasa?

Ca sa Mai detaliez, ca de aia imi lipsea curajul, mie nu-mi plac icrele (albe) din cauza mirosului... . In schimb domnul meu consuma icre, rarisim dar ii plac. El a mancat in Italia, parca la Bologna, pasta cu bottarga si i-a placut..., parca am gustat si eu...dar nu mi aduc aminte nimic...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#622 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 July 2016 - 10:53 PM

La borcan am folosit dar aveau un miros placut.

#623 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 August 2016 - 04:58 PM

Trofie cu sos de rosii proaspete, sare, busuioc si mozzarella cuburi mici mici mici
Imagine atasata: monthly_08_2016/post-4-14716187332914.jpg

#624 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 August 2016 - 03:29 PM

Vezi postareaAdriana, la 19 August 2016 - 04:58 PM, a spus:

Trofie cu sos de rosii proaspete, sare, busuioc si mozzarella cuburi mici mici mici
Atasament trofiepomodotofresco.jpg

Super bun, as manca asa ceva tot la doua zile!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#625 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 August 2016 - 03:46 PM

Da, pastele cu rosii crude proaspete sunt nemaipomenit de bune.
Azi ca sa termin pachetul le-am amestecat cu vinete coapte, putin ulei, usturoi si sare si rosioare mici
Imagine atasata: monthly_08_2016/post-4-14717008123722.jpg

#626 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 September 2016 - 06:41 PM

Lasagne
mi-am amintit tirziu sa le trag in poza, ierta-ti aspectul "murdar" :toothy9;
Imagine atasata: monthly_09_2016/post-4-14736984866423.jpg

#627 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 October 2016 - 02:52 PM

Pate umplute, ca tot aveam masina de pasta pe masa si carne de la un brasato.

Imagine atasata: monthly_10_2016/post-9-14764494803542.jpg

Cu unt si salvie.

#628 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 March 2017 - 05:44 PM

noi azi tagliolini al tartufo de la lidl.
cu ciuperci (hribi) tot de la lidl.totul marca deluxe, excelent as zice.

poza nu pot sa pun, nu inteleg de ce

#629 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 March 2017 - 12:19 AM

Pasta e ceci (naut)

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-4-14899619520025.jpg

#630 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 31 March 2017 - 03:09 PM

Inimioare cu spanac si ricotta

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-9-14909655813796.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-9-14909655925994.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-9-1490965601969.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-9-14909656124996.jpg

si azi la pranz, tagliatelle cu pasta ramasa de la inimioare, cu fave, costita si pecorino.

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-9-14909657460465.jpg

#631 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 March 2017 - 05:22 PM

Prefer tagliatelle-le, da' arata-mi nitel instrumentul ca-mi place :rolleyes:

#632 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 31 March 2017 - 08:17 PM

:rolleyes: :floare: Ce-mi place...

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#633 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 April 2017 - 05:58 PM

Vezi postareaAdriana, la 31 March 2017 - 05:22 PM, a spus:

Prefer tagliatelle-le, da' arata-mi nitel instrumentul ca-mi place :floare:


Imagine atasata: monthly_04_2017/post-9-14910619141122.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-9-14910619266983.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-9-14910619389065.jpg

Iote-l!In comparatie cu formele astea(Imperia), pe care le am, forma asta sigileaza bine umplutura la mijloc.Bordurile sunt inchise perfect si nu am aer langa umplutura.E adevarat ca imi ramane pasta "deformata", dar nu se arunca se mai intinde o data.

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-9-14910620468788.jpg

Vezi postareaPeter, la 31 March 2017 - 08:17 PM, a spus:

:rolleyes: :floare: Ce-mi place...

Peter


Danke!

#634 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 April 2017 - 12:09 AM

Da, astea sunt cele mai bune, mi-am pus in lista dorintelor pe amazon unul asemanator.
Celelalte la cit stai sa pui cite o bucatica de umplutura, pina inveti cita trebuie ca sa nu iasa, tot atita timp pierzi.

#635 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 April 2017 - 12:27 PM

Vezi postareaAdriana, la 02 April 2017 - 12:09 AM, a spus:

Da, astea sunt cele mai bune, mi-am pus in lista dorintelor pe amazon unul asemanator.



Scoate-l.
M-am uitat pe Amazon.Costa 2 euro in plus fata de cat l-am platit eu.
Eu oricum vreau sa-mi iau si pentru Romania.
Iti iau de unde l-am luat eu.Nu stiu ce forme aduce, eu am luat ultima inimioara.Dar mai aduce.
Si asa trebuia sa ne vedem de mult. :rolleyes:

#636 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 April 2017 - 01:02 PM

ok :rolleyes:
eu trebuie sa-ti dau omuletii care tin capacul

#637 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 27 April 2017 - 03:47 AM

paste cu lighioane marine in vin alb

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-1215-14932575476097.jpg

creveți, anșoa și pesmet

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-1215-14932575692631.jpg

#638 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 April 2017 - 03:16 PM

Super arata Dex. Mi-a placut si ce am vazut la ce gatim azi.

#639 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 May 2017 - 08:52 PM

La cerere :D spaghetti alla puttanesca

Imagine atasata: monthly_05_2017/post-4-14938375629538.jpeg

#640 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 03 May 2017 - 09:15 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 April 2017 - 03:16 PM, a spus:

Super arata Dex. Mi-a placut si ce am vazut la ce gatim azi.

any mulțumesc, matale ce paste bune mai gătești?

adriana, tot in deplasare?

eu pennoni cu sos din roșii proaspete și usturoi plus un norișor de parmigiano adăugat după ce am pozat

Imagine atasata: monthly_05_2017/post-1215-14938385337331.jpg

Arata acest topic


  • 53 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi