Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 53 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#641 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 May 2017 - 11:41 PM

Vezi postareaDexter, la 03 May 2017 - 09:15 PM, a spus:

adriana, tot in deplasare?

nu, gata, acasa :D

#642 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 May 2017 - 02:50 PM

Carbonara cu flori de dovleac

Imagine atasata: monthly_05_2017/post-9-14945070005834.jpg

#643 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 May 2017 - 09:01 PM

Adica ou crud, pecorino si florile de dovlecei?

#644 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 May 2017 - 09:19 PM

Da, ca aici.Eu pun doar galbenusul. :occasion14:

#645 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 May 2017 - 09:49 PM

pe carbonara asta aș face-o și eu dar momentan numai dacă pun panseluțe în ea că florile de dovlecei nu apar pînă în iunie/iulie :occasion14:

#646 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 11 May 2017 - 10:14 PM

Bai, as vrea sa stiu daca isi face cineva pastele acasa si nu cumpara d-alea facute gata.

Iar acum intreb altfel. Voi cele/cei de traiti in Italia, daca va faceti acasa pastele, ce faina folositi?
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#647 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 11 May 2017 - 11:14 PM

Vezi postareadragos, la 11 May 2017 - 10:14 PM, a spus:

Bai, as vrea sa stiu daca isi face cineva pastele acasa si nu cumpara d-alea facute gata.

Iar acum intreb altfel. Voi cele/cei de traiti in Italia, daca va faceti acasa pastele, ce faina folositi?



Grano duro sau integrala... eu
fiica dacilor

#648 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 12 May 2017 - 12:07 AM

Vezi postareabristena, la 11 May 2017 - 11:14 PM, a spus:

Vezi postareadragos, la 11 May 2017 - 10:14 PM, a spus:

Bai, as vrea sa stiu daca isi face cineva pastele acasa si nu cumpara d-alea facute gata.

Iar acum intreb altfel. Voi cele/cei de traiti in Italia, daca va faceti acasa pastele, ce faina folositi?



Grano duro sau integrala... eu


Grazie!
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#649 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 May 2017 - 10:06 AM

In genere farina di grano duro
Spaghetti alla chitarra
https://adriananicol...-alla-chitarra/
umplute cu dovleac
https://adriananicol...telli-di-zucca/
corzetti
https://adriananicol...03/01/corzetti/
dar de exemplu aici am folosit-o pe cea de grano tenero 00, cea mai "normala" si raspindita
garganelli
https://adriananicol.../01/garganelli/

#650 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 12 May 2017 - 10:29 AM

Vezi postareaAdriana, la 12 May 2017 - 10:06 AM, a spus:

In genere farina di grano duro
Spaghetti alla chitarra
https://adriananicol...-alla-chitarra/
umplute cu dovleac
https://adriananicol...telli-di-zucca/
corzetti
https://adriananicol...03/01/corzetti/
dar de exemplu aici am folosit-o pe cea de grano tenero 00, cea mai "normala" si raspindita
garganelli
https://adriananicol.../01/garganelli/


Grazie.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#651 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 May 2017 - 10:34 AM

Prego :occasion14:

#652 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 12 May 2017 - 01:04 PM

Vezi postareadragos, la 12 May 2017 - 12:07 AM, a spus:

Vezi postareabristena, la 11 May 2017 - 11:14 PM, a spus:

Vezi postareadragos, la 11 May 2017 - 10:14 PM, a spus:

Bai, as vrea sa stiu daca isi face cineva pastele acasa si nu cumpara d-alea facute gata.

Iar acum intreb altfel. Voi cele/cei de traiti in Italia, daca va faceti acasa pastele, ce faina folositi?



Grano duro sau integrala... eu


Grazie!


Prego
Si spor la treaba daca te "loveste" pofta sa faci paste home made
fiica dacilor

#653 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 12 May 2017 - 01:07 PM

Io nu m.am gandit niciodata sa fac poze la paste :occasion14:

Aveam impresia ca nu fac nic deosebit, che sciocca
fiica dacilor

#654 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 May 2017 - 04:21 PM

Vezi postareabristena, la 12 May 2017 - 01:07 PM, a spus:

Io nu m.am gandit niciodata sa fac poze la paste :(

Aveam impresia ca nu fac nic deosebit, che sciocca

Noua poate nu ni se pare nimic deosebit pentru ca suntem obisnuite, asa cum cuiva care fare des galuste din gris i se pare ceva normal de exemplu, in schimb cuiva care inca n-a facut sau nu i-au iesit poate pozele pot ajuta. Mie mi se pare ca sunt mult mai folositoare decit cuvintele.
Apoi pozele alea sunt vechi, de peste 10 anni :occasion15:

#655 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 12 May 2017 - 06:50 PM

Vezi postareaAdriana, la 12 May 2017 - 04:21 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 12 May 2017 - 01:07 PM, a spus:

Io nu m.am gandit niciodata sa fac poze la paste :(

Aveam impresia ca nu fac nic deosebit, che sciocca

Noua poate nu ni se pare nimic deosebit pentru ca suntem obisnuite, asa cum cuiva care fare des galuste din gris i se pare ceva normal de exemplu, in schimb cuiva care inca n-a facut sau nu i-au iesit poate pozele pot ajuta. Mie mi se pare ca sunt mult mai folositoare decit cuvintele.
Apoi pozele alea sunt vechi, de peste 10 anni :occasion15:


ai dreptate, daca o sa mai fac - mai incolo, spre iarna, ca vara nu hotarat - sper sa nu
uit de poze
fiica dacilor

#656 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 May 2017 - 12:03 PM

Mafalde cu conopida si rosii

Imagine atasata: monthly_05_2017/post-9-14950154040095.jpg

#657 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 17 May 2017 - 12:07 PM

Creca o sa-mi iau si io "chitarra" de paste. Amuzanta rau. Si gasii si motor pentru masina mea de facut paste ca sa nu dau la manivela pana-mi sar ochii.

Mai ramane doar sa ma hotarasc sa ma pun pe facut pasta.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#658 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 May 2017 - 12:30 PM

Imagine atasata: monthly_05_2017/post-9-1495016950016.jpg

Te referi la asta?
Si eu ma invart pe langa el de ceva timp.

#659 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 17 May 2017 - 12:37 PM

Vezi postareaEataly, la 17 May 2017 - 12:30 PM, a spus:

Atasament strumento-per-spaghetti-alla-chitarra-54f.jpg

Te referi la asta?
Si eu ma invart pe langa el de ceva timp.


yeap
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#660 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 May 2017 - 12:50 PM

Vezi postareaEataly, la 17 May 2017 - 12:30 PM, a spus:

Atasament strumento-per-spaghetti-alla-chitarra-54f.jpg

Te referi la asta?
Si eu ma invart pe langa el de ceva timp.

ia-o, se fac foarte repede cu ea

Arata acest topic


  • 53 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi