
Paste, fel de fel de feluri
#661
Postat 02 June 2017 - 03:14 PM

#662
Postat 06 June 2017 - 02:25 PM

amestecate cu ton, rosii micute si masline, buna

#663
Postat 11 June 2017 - 02:45 PM

azi frittata din ce a ramas si cele 3 albusuri de ieri + 1 ou, foarte buna

#664
Postat 13 June 2017 - 03:17 PM
#665
Postat 13 July 2017 - 11:07 PM
Reteta originala din Liguria se face cu un fel de paste care se numesc trofie dar eu in seara asta am folosit spaghetti.
Am pus mai intii la fiert fasolea verde si cartofii si dupa ce au fiert citeva minute am adaugat pastele, scurs totul si amestecat cu pesto-ul facut in timp ce fierbea pasta.

#666
Postat 16 July 2017 - 07:17 PM

Spaghetti con verdure spiralate (barbabietola rosa, zucchine, cavolo rosso)

#667
Postat 17 July 2017 - 10:12 AM
#668
Postat 17 July 2017 - 11:31 AM
#669
Postat 06 August 2017 - 07:03 PM
sunt ceva mai subtiri decit spaghetti normale, marca Barilla, aveau parfum de Croazia ca nu pot sa scriu localitatea


#670
Postat 09 September 2017 - 11:39 PM

Tagliatelle ai funghi
cu ciuperci portobello si un pic de smintina amestecata cu lapte de cocos

#671
Postat 10 September 2017 - 05:49 AM
#672
Postat 10 September 2017 - 10:02 AM

#674
Postat 18 November 2017 - 06:35 PM
doar poza din asamblare ca pleaca la un student deci sectiune n-am
am gatit in prealabil si separat si prazul, si anghinarea, si salata apoi am asamblat cu mozzarella si sos bechamel

in cuptor mai am si lasagna asa zis normala care va pleca si ea diseara spre alti studenti

#677
Postat 15 April 2018 - 11:44 PM
kaiser bucatele copt in tigaie ca sa lase grasimea, dat la o parte, pus vinete bucatele, prajite un pic, adaugat kaiserul, suc de rosii, lasat un pic si apoi adaugate spghetti-le fierte al dente si scurse

#678
Postat 16 May 2018 - 10:08 PM
origini napoletane, putine ingrediente: spaghetti, oua, unt (sau grasime sau ulei), parmigiano sau pecorino, sare si piper
se fierb pastele in apa cu sare si cind sunt aproape gata se fac ochiurile moi (eu am pornit prea devreme si le-am copt putin prea mult)
se pun in farfurie pastele* si deasupra ochiurile (2 de persoana), se presara abundent parmigiano si piper si se amesteca, ochiurile moi vor crea o crema minunata
*cre ca nu tre sa mai specific dupa atitia ani ca pastele dupa ce s-au scurs NU SE CLATESC CU APA RECE

#680
Postat 17 May 2018 - 04:37 PM
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
mesajul era special pentru cineva care l-a receptionat

da' cre' ca am facut foarte bine ca l-am scris

Pastele se scurg si se arunca in tigaie in sos
sau in castron si se adauga condimentul si se amesteca repede
sau in farfurie si se pune deasupra condimentul si se amesteca repede.
In cel mai rau caz daca din momentul in care s-au scurs si cel in care se amesteca cu virgula condimentul trece mai mult timp, se pot amesteca cu un pic de ulei sau unt topit ca sa nu se lipeasca dar nu se clatesc cu apa rece.
Singurul caz pe care l-as accepta ar fi in cazul in care se face salata de paste, desi eu nici acolo nu adopt procesul asta barbar

Dar tu de ce le-ai clati?
Are un pic de paianjen pe el sucitorul dar chiar ca ma faci sa pun mina pe el

