Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#781 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 March 2019 - 07:27 PM

Lily, am folosit pecorino importat din italia si piper
Adriana, ma consoleaza Imagine postata, nici nu stiu cum am facut sa-mi iasa prima data. dupa, ori se lipseste, ori e prea apos sosul, niciodata cremos Imagine postata

#782 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 April 2019 - 11:28 AM

Paste integrale cu linte de Castelluccio, ca iar e frig.

Imagine atasata: monthly_04_2019/post-9-0-12605500-1554283661.jpg

#783 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 April 2019 - 12:06 PM

unde-i frig ca aici e soare si trebuia sa ploua :rolleyes:

#784 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 April 2019 - 01:00 PM

Mie de ce mi-e frig?🤔🤔

Torino nord vânt si nori.Cica 13 grade.

#785 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 April 2019 - 03:05 PM

ca esti slaba :rolleyes:
intorcindu-le la oile pardon lintea noastra, tu o faci asa mai lichida?

#786 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 04 April 2019 - 09:56 AM

Vezi postareaAdriana, la 03 April 2019 - 03:05 PM, a spus:

ca esti slaba :lol:
intorcindu-le la oile pardon lintea noastra, tu o faci asa mai lichida?


Eu?Slaba? :rolleyes:
Never! :rolleyes:

Da, eu o fac gen "zuppone" ca pasta fagioli.De mancat cu lingura, nu cu furculita.
O parte o "frulez" cu mixerul vertical si-mi da cremozitate, restul de boabe raman intregi.

Tu cum o faci?

Ps.
cu restul de linte, ca am fiert mai mult, am facut hamburgeri. Daca reusesc sa le fac o poza inainte sa-i mananc, aduc dovezi. :crying:

#787 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 April 2019 - 12:03 AM

nu-mi amintesc daca am facut cu linte dar cu naut da

azi orecchiette con cime di rapa
Imagine atasata: monthly_04_2019/post-4-0-62545800-1555192985.jpeg

#788 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 April 2019 - 01:19 PM

Imagine atasata: monthly_04_2019/post-9-0-56285400-1556018292.jpg

Spaghetti integrali.

#789 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 24 April 2019 - 02:29 AM

au inima, ce pofta mi-ai facut Imagine postata cum se cheama scoicile astea?

#790 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 April 2019 - 08:03 AM

aici se cheama vongole

#791 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 24 April 2019 - 03:14 PM

de vongole stiu, ma gindeam ca au un nume si mai specific ca le vad un pic sidefate

#792 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 April 2019 - 11:03 AM

Sunt vongole normale, cel putin eu asa am cerut! :thumleft:

#793 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 25 April 2019 - 03:26 PM

Littleneck clams? aia maro seamana a cockle
Vongole nu e numele generic pentru scoici? ca par a fi mai multe soiuri amestecate. Numa-ntreb, ca nu stiu Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#794 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 April 2019 - 12:29 AM

pai nu, poate in engleza
in italiana numele generic e moluschi si mai precis bivalve
si pot fi vongole, cozze =midii, capesante=saint-jacques, arselle, fasolari, ostriche=stridii

#795 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 April 2019 - 12:49 AM

Azi la prinz tagliatelle integrale agli asparagi
foooarte bune
Imagine atasata: monthly_04_2019/post-4-0-23149600-1556232565.jpg

#796 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 26 April 2019 - 12:20 PM

Vezi postareaAdriana, la 26 April 2019 - 12:29 AM, a spus:

pai nu, poate in engleza
in italiana numele generic e moluschi si mai precis bivalve
si pot fi vongole, cozze =midii, capesante=saint-jacques, arselle, fasolari, ostriche=stridii


Multumesc
in engleza sunt clams
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#797 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 April 2019 - 03:29 PM

Paste cu bobi din gradina .

Din poza lipseste parmigiano, l-am pus dupa.

Imagine atasata: monthly_04_2019/post-13-0-21491700-1556458150.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2019/post-13-0-74276300-1556458157.jpg

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 28 April 2019 - 03:30 PM


#798 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 June 2019 - 06:43 PM

aveam dovlecei facuti in tigaia asa mai moi
nu prea ma atrageau
asa ca i-am mixat cu un borcanel mic de pesto genovese si abundent parmigiano
a iesit o crema foarte gustoasa cu care am amestecat penne-le din spelta

Imagine atasata: monthly_06_2019/post-4-0-39147300-1560789781.jpg

#799 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 June 2019 - 03:27 PM

De vara

- rosii datterino (tip curmala) puse in apa clocotita si dezpielitate. Dupa ce le-am dezpielitat, le-am pus in castron si le-am taiat direct acolo ca sa lase si zeama. Am pus apoi patrunjel tocat, oregano, cappere, jumatate de catel de usturoi mic tocat marunt, ulei ev, sare si piper.
Pastele evident al dente, amestecat si la final busuioc proaspat care nu e in poza.

Imagine atasata: monthly_06_2019/post-13-0-55552200-1560950849.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2019/post-13-0-63087500-1560950864.jpg

#800 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 June 2019 - 12:05 AM

Orecchiette cu vinete si masline
Imagine atasata: monthly_06_2019/post-4-0-23658000-1561327500.jpg

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi