Paste, fel de fel de feluri
#781
Postat 23 March 2019 - 07:27 PM
Adriana, ma consoleaza , nici nu stiu cum am facut sa-mi iasa prima data. dupa, ori se lipseste, ori e prea apos sosul, niciodata cremos
#784
Postat 03 April 2019 - 01:00 PM
Torino nord vânt si nori.Cica 13 grade.
#785
Postat 03 April 2019 - 03:05 PM
intorcindu-le la oile pardon lintea noastra, tu o faci asa mai lichida?
#786
Postat 04 April 2019 - 09:56 AM
Adriana, la 03 April 2019 - 03:05 PM, a spus:
intorcindu-le la oile pardon lintea noastra, tu o faci asa mai lichida?
Eu?Slaba?
Never!
Da, eu o fac gen "zuppone" ca pasta fagioli.De mancat cu lingura, nu cu furculita.
O parte o "frulez" cu mixerul vertical si-mi da cremozitate, restul de boabe raman intregi.
Tu cum o faci?
Ps.
cu restul de linte, ca am fiert mai mult, am facut hamburgeri. Daca reusesc sa le fac o poza inainte sa-i mananc, aduc dovezi.
#787
Postat 14 April 2019 - 12:03 AM
azi orecchiette con cime di rapa
#791
Postat 24 April 2019 - 03:14 PM
#793
Postat 25 April 2019 - 03:26 PM
Vongole nu e numele generic pentru scoici? ca par a fi mai multe soiuri amestecate. Numa-ntreb, ca nu stiu
#794
Postat 26 April 2019 - 12:29 AM
in italiana numele generic e moluschi si mai precis bivalve
si pot fi vongole, cozze =midii, capesante=saint-jacques, arselle, fasolari, ostriche=stridii
#796
Postat 26 April 2019 - 12:20 PM
Adriana, la 26 April 2019 - 12:29 AM, a spus:
in italiana numele generic e moluschi si mai precis bivalve
si pot fi vongole, cozze =midii, capesante=saint-jacques, arselle, fasolari, ostriche=stridii
Multumesc
in engleza sunt clams
#797
Postat 28 April 2019 - 03:29 PM
Din poza lipseste parmigiano, l-am pus dupa.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 28 April 2019 - 03:30 PM
#798
Postat 17 June 2019 - 06:43 PM
nu prea ma atrageau
asa ca i-am mixat cu un borcanel mic de pesto genovese si abundent parmigiano
a iesit o crema foarte gustoasa cu care am amestecat penne-le din spelta
#799
Postat 19 June 2019 - 03:27 PM
- rosii datterino (tip curmala) puse in apa clocotita si dezpielitate. Dupa ce le-am dezpielitat, le-am pus in castron si le-am taiat direct acolo ca sa lase si zeama. Am pus apoi patrunjel tocat, oregano, cappere, jumatate de catel de usturoi mic tocat marunt, ulei ev, sare si piper.
Pastele evident al dente, amestecat si la final busuioc proaspat care nu e in poza.