Bai pastele sint precum pantofii, fiecare o cumpara pe cea care ii place cel mai mult

si gusturile nu se discuta
Personal, mai ales dupa ce am vorbit despre ele la etichete, am invatat sa citesc si mai bine eticheta si vreau ca totul sa provina din Italia, cine e in Canada poa' sa aiba alte considerente.
Si mai ales tine-ti minte citeva cuvinte: nu va opriti niciodata la fata ambalajului, pentru ca virgula conform expresiei "Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul" pe fata ambalajului e scris ceva inventat de marketing ca sa te atraga sa cumperi, iar pe spate e scris adevarul, pe care evident tre' sa stii sa-l citesti. V-am mai zis ca in Italia si in Ue legea e foarte serioasa in materia asta.
In principiu si obligatoriu, cam precum smintina in
carbonara 
nu trebuie sa aiba decit apa si faina,
precizez ca vorbim aici despre pastele asa zis uscate, adica care se pastreaza la temperatura ambientului si se mentin mult si bine luni si ani de zile facind exceptie cele colorate dar iar ne indepartam de subiect pentru ca in genere sint locale, facute mai ales sa fie vindute turistilor.
M-am dus sa le trag in poza pe cele pe care le am acu in casa, mai am altele ca le tin in borcane si arunc ambalajul si evident ca nu mai tin minte ce marca sint
Rummo

am cumparat-o pentru ca prefer aspectul asta nelucios semn ca o sa se prinda bine sosul de ea, punct in plus pentru noi astia care nu clatim pastele
si am mai cumparat-o si din punct de vedere sentimental pentru ca au avut probleme cu niste calamitati naturale si trebuia ajutata astfel ca sa nu se piarda locurile de munca
dar cind o intorc pe partea cealalta observ ca nu satisface principiile mele

deci am terminat prietenia
Voiello

e exact asa cum trebuie sa fie
Molisana

perfecta

de exemplu, soacra-mea vrea Barilla, asta e si unul dintre motivele pentru care eu nu o vreau

doar pentru ca e ambalata in cutii de carton si stau bine in dulap
Intorcindu-ne la eticheta faptul ca scriu ca poate sa contina urme de soia inseamna ca, daca cineva alergic o maninca si se simte rau din cauza unei probabile urme de soia ei si-au declinat orice raspundere scriind asta in eticheta
Cam la fel scriu unii: in aceasta fabrica se produc si paste cu oua, de exemplu, care poate fi iar problematic pentru cineva cu alergie la oua
desi in produsul despre care vorbim aceste ingrediente (oua, soia) nu exista
Eataly fain reportajul mersi
M-am uitat si la etichetele de la de Cecco si uite ce zice
si inca o chestie interesanta, mi-ar place sa inteleg de ce nu e la fel
tabela nutritionala comparata