Paste, fel de fel de feluri
#901
Postat 08 April 2020 - 02:45 PM
#902
Postat 08 April 2020 - 04:10 PM
guanciale e de la gusa de sub botic
si pancetta e de pe burtica
cre ca iese o carbonara acu din noi tzais
#903
Postat 08 April 2020 - 11:15 PM
#904
Postat 12 April 2020 - 10:33 PM
#905
Postat 13 April 2020 - 11:41 AM
Dexter, la 08 April 2020 - 02:45 PM, a spus:
Adriana, la 08 April 2020 - 04:10 PM, a spus:
guanciale e de la gusa de sub botic
si pancetta e de pe burtica
cre ca iese o carbonara acu din noi tzais
Vai, taci! Dospesc pe zi ce trece...
Ce-as mai manca niste carbonara...e plin de paste in casa si pe mine ma lovi disciplina la mancare, cica
#907
Postat 15 April 2020 - 02:52 PM
Yoyoshico, uite inca o reteta misto de post
#909
Postat 15 April 2020 - 07:26 PM
#910
Postat 15 April 2020 - 07:58 PM
#911
Postat 16 April 2020 - 03:01 PM
Si-s si de post, daca nu razi pecorino in farfurie
#912
Postat 03 May 2020 - 04:13 PM
Nush cum e lenea voastra, dar a mea sigur nu e cucoana - arat ca prinsa de pe ape cand am lene- si culmea ca cere mereu de mancare. Din fericire exista retete la minut!
Paste cu piper, usturoi si busuioc:
#913
Postat 07 May 2020 - 10:41 AM
Tot uit sa fac poze cand arata frumos, si ma trezesc dupa ce stam la masa si s-a umblat prin farfurii. Si ma apuc sa reconstruiesc pe acolo ce se mai poate...
#914
Postat 13 May 2020 - 09:03 PM
#915
Postat 18 May 2020 - 06:01 PM
tare mi-au placut. am facut asa:
Sparanghelul (dupa ce i se elimina partea tare apasindu-l ca sa se rupa, unde se rupe e punctul in care incepe partea lemnoasa catre trebuie aruncata) se spala si se taie bucatele, se tin deoparte virfurile (eu le-am fiert citeva minute in microunde cu un strop de apa) si restul se pune la fiert in tigaie cu putin ulei, sare si piper, eu am pus si un pic de erbes de Provences, cind sint gata se ia o jumatate din cantitate si se mixeaza cu putina apa de la fiertul pastelor pina devine o crema care se repune in tigaie peste restul de bucatele si se amalgameaza cu pastele fierte si scurse. Mie mi-a placut sa folosesc spaghetti si am decorat apoi in farfurie cu virfurile si parmigiano ras
#916
Postat 26 May 2020 - 02:15 PM
Totul intr-un vas: paste + mazare + brocoli + sos de branza.
Poza direct de la locul comiterii faptei, ca altfel nu mai apuc sa pozez...
Imi plac pastele astea intr-o oala si pentru ca nu murdaresti prea mult, dar mai ales pentru ca imprumuta din gusturi la fiert si ies foarte, foarte gustoase.
#917
Postat 26 May 2020 - 04:19 PM
pastele cu mazarea si broccoli si apoi adaugi sosul de brinza?
#918
Postat 26 May 2020 - 08:40 PM
#919
Postat 28 May 2020 - 02:51 PM
Cum pusesem deja ceapa la calit si usturoiul , ce naiba fac? Mi-am adus aminte ca luasem mazare, ca tot poftesc la mancaricile voastre cu mazare si ca mai aveam un rest de sunca si resturi de branza. Et voilà de te uita: spaghetti in sos de smantana si branza cu mazare, ceapa, usturoi si sunca.
#920
Postat 31 May 2020 - 07:49 PM