Paste, fel de fel de feluri
#181
Postat 12 August 2011 - 11:08 PM
Soacra-mea a primit hribi si mi-a dat si mie 2, mai intii am asteptat sa-i manince ea pe ai ei dupa care i-am gatit si eu
Am calit un catel de usturoi in putin ulei, am aruncat hribii taiati feliute, i-am lasat sa se prajeasca bine si apoi am adaugat o cutie de 200 ml de smintina lichida, am mai lasat sa fiarba, in timpul asta fierbeau tagliolinii si apoi am varsat in wokul cu sosulet pastele fierte.
Sublime
#182
Postat 13 August 2011 - 12:04 AM
#183
Postat 27 August 2011 - 11:26 PM
Azi mi-am incalcat un principiu si am cumparat o bucata de ton proaspat. Am taiat bucatele o vinata si am prajit-o in ulei, am pus sare peste ea si am pus-o deoparte, am prajit tonul taiat cuburele, cind era gata am pus inapoi vinata, un pic de apa din oala in care fierbea pasta, sare si origano, cind pastele erau fierte le-am amestecat
#187
Postat 12 October 2011 - 07:47 AM
Le prefer pe o felie de piine proaspata.
Ai amestecat salata de vinete cu cascaval ras?
#189
Postat 17 October 2011 - 02:58 PM
Eu maltagliati (ce mi-a ramas din pasta facuta in casa, rupta cu mana in fasii), cu varza si salam picant napoletan.
#190
Postat 17 October 2011 - 06:24 PM
#191
Postat 17 October 2011 - 10:46 PM
#192
Postat 18 October 2011 - 10:53 AM
#193
Postat 18 October 2011 - 05:15 PM
* porcinii de pin, boletus pinophilus
PS că am mâncat trei porţii, nu vă spun
#194
Postat 18 October 2011 - 10:17 PM
Adriana, la 12 October 2011 - 07:47 AM, a spus:
Adriana, vinetele coapte si taiate in bucati le-am calit impreuna cu o ceapa tocata, putin cimbru verde, sare/piper dupa gust si apoi le-am adaugat fierbinti peste cubulete de cascaval, mixind totul la robotul de bucatarie pina am obtinut o crema tartinabila.
#196
Postat 18 October 2011 - 10:31 PM
Stellina si Lili, cum fac varza pentru paste? varza calita normala?
Bravo Dexter.
#198
Postat 20 October 2011 - 06:21 PM