Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#321 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2012 - 12:51 AM

Vezi postareaany_annette, la 26 February 2012 - 05:12 PM, a spus:

Spaghetti cu sos de gorgonzola, unt si fistic.
O bunatate.

Atasament Immagine 5460.jpg

woaw! arata super! imi place gorgonzola la disperare. Fistic nu am mancat pana acum in paste ... nu stiu daca mi-ar placea. Ceea ce e cert e ca imi place prezentarea! cum faci sa aranjezi pastele asa? Ma faci sa-mi iau si eu farfurii negre :headbang:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#322 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2012 - 12:57 AM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 12:51 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 26 February 2012 - 05:12 PM, a spus:

Spaghetti cu sos de gorgonzola, unt si fistic.
O bunatate.


woaw! arata super! imi place gorgonzola la disperare. Fistic nu am mancat pana acum in paste ... nu stiu daca mi-ar placea. Ceea ce e cert e ca imi place prezentarea! cum faci sa aranjezi pastele asa? Ma faci sa-mi iau si eu farfurii negre :headbang:


Cu polonicul. Adica iei spaghetti cu o furculita din aia mare si le rotesti in polonic, apoi le pui usor pe farfurie.

Fisticul nu trebuie sa fie sarat, e fistic macinat si atat. Nu e din ala care se rontaie, sarat.

#323 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2012 - 01:03 AM

Inteleg, mie imi plac pastele cam cu orice (in afara de dulci, si de cele clasice cu telemea). La noi se faceau alea cu nuci, pesmet si zahar, nici alea nu imi placeau. De fapt imi plac cele cu inspiratie din mare, fie cu carne, fie cu ciuperci, sau creme de branza gen gorgonzolla. De aia zic ca nu stiu daca mi-ar placea ... , insa in combinatie cu zolla cred ca imi place orice... :scratch: Dar anyeay nu gasesc zolla aici. Am luat niste pecorino cand am fost incolo si nu stiu la ce sa il folosesc. Ma ajuti cu niste sugestii?
:headbang:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#324 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2012 - 01:05 AM

Vezi postareastella, la 26 February 2012 - 08:51 PM, a spus:

Daniella, noua astea ne plac cel mai mult....gragnano si divella pe primele locuri, apoi barilla , de cecco .
Adriana, am facut si eu in seara asta aceleasi paste ca ale tale all'amatriciana.
Anutza, arata wow pastele tale.

Stella, merci :headbang: la noi nu am vazut gragnano o sa ma uit dupa ele. Divella parca ...erau ... dar nu sunt sigura. De cecco sunt, dar putine variatii... :scratch:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#325 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2012 - 04:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 01:03 AM, a spus:

Inteleg, mie imi plac pastele cam cu orice (in afara de dulci, si de cele clasice cu telemea). La noi se faceau alea cu nuci, pesmet si zahar, nici alea nu imi placeau. De fapt imi plac cele cu inspiratie din mare, fie cu carne, fie cu ciuperci, sau creme de branza gen gorgonzolla. De aia zic ca nu stiu daca mi-ar placea ... , insa in combinatie cu zolla cred ca imi place orice... :D Dar anyeay nu gasesc zolla aici. Am luat niste pecorino cand am fost incolo si nu stiu la ce sa il folosesc. Ma ajuti cu niste sugestii?
:D


Cu nuca nu imi plac in varianta sarata.
Cu fistic le ador.

De care pecorino ai luat? Din ala tare ca parmigiano?
Eu il folosesc la pasta all'arrabbiata.

#326 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2012 - 08:47 PM

am luat si moale, feliat, pe ala l-am terminat cu chiu cu vai, dar domnului nu-i place mirosul
si am mai mult de ala tare, ca aprmezanul. Cum la arrabbiata? in loc de parmezan? sau cum?

cu nuca si pesmet + zahar, dulci, asa le face mama

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#327 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2012 - 08:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 08:47 PM, a spus:

am luat si moale, feliat, pe ala l-am terminat cu chiu cu vai, dar domnului nu-i place mirosul
si am mai mult de ala tare, ca aprmezanul. Cum la arrabbiata? in loc de parmezan? sau cum?

cu nuca si pesmet + zahar, dulci, asa le face mama


Eu ziceam cu nuca in varianta sarata. Asa dulci imi plac.

Da, il folosesti dat la razatoare fin fin de tot, in loc de parmigiano.

#328 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 28 February 2012 - 10:59 AM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2012 - 08:51 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2012 - 08:47 PM, a spus:

cu nuca si pesmet + zahar, dulci, asa le face mama


Eu ziceam cu nuca in varianta sarata. Asa dulci imi plac.


De douazeci de ani incoace ne-am urcat si noi in kokotier :love3:
Asa ca in pastele cu nuca si zahar scap si o cantitate (cam o treime) de nuca de cocos rasa.
A placut pana si traditionalistelor din familie.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#329 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 February 2012 - 11:01 AM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 28 February 2012 - 10:59 AM, a spus:

De douazeci de ani incoace ne-am urcat si noi in kokotier :wub:
Asa ca in pastele cu nuca si zahar scap si o cantitate 9cam o treime) de nuca de cocos rasa.
A placut pana si traditionalistelor din familie.

O idee buna, pentru cei carora le plac pastele dulci! :love3:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#330 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 01 March 2012 - 01:28 PM

Tagliatelle cu ciuperci si bacon

Edit ca am uitat poza

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-780-13306013155734.jpg

#331 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 01 March 2012 - 05:44 PM

Any, ce bine arata si ce bine suna combinatia cu fistic.tb sa incerc si eu neaparat.

Eu paste la cuptor cu somon afumat

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13306166768949.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#332 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 March 2012 - 12:21 AM

Merci Ioana, daca vrei iti dau cantitatile exacte, apoi tu poti varia in functie de cat de cremoase le vrei.
Fistic se pune din ala natural, macinat, deci nu din ala sarat de care se rontaie.

#333 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 March 2012 - 11:16 AM

Vezi postareaany_annette, la 02 March 2012 - 12:21 AM, a spus:

Merci Ioana, daca vrei iti dau cantitatile exacte, apoi tu poti varia in functie de cat de cremoase le vrei.
Fistic se pune din ala natural, macinat, deci nu din ala sarat de care se rontaie.



normal ca vreau reteta :occasion15: .Da stiu de care fistic, cel de folosit la prajituri, am in casa, e nelipsit :thumleft:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#334 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 06 March 2012 - 08:57 PM

Paste in stil chinezesc cu pui si legume

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1290-1331060209956.jpg

#335 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 March 2012 - 11:26 PM

Paste cu broccoli si ansoa
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-4-1331501160641.jpg

#336 Useril este offline   Aniela 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 14-March 12

Postat 14 March 2012 - 07:10 PM

Vezi postareaAdriana, la 11 March 2012 - 11:26 PM, a spus:

Paste cu broccoli si ansoa
Atasament pastabroccoli.jpg


cat de bine arata! Yumiiiii! Pusesem ochii pe un gulas, dar parca as face si niste paste :D

#337 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2012 - 07:17 PM

Bine ai venit Aniela!

Bucatini facuti cu KA-ul, cu unt, coaja de lamaie si piper proaspat macinat.
Experiment reusit :D !

Da, stiu, e putin pe farfurie..e portia mea ca doar nu trisez tot timpul :D !

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13317454121348.jpg

#338 Useril este offline   Aniela 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 14-March 12

Postat 14 March 2012 - 10:26 PM

[quote name='any_annette' date='14 March 2012 - 09:17 PM' timestamp='1331745424' post='136363']
Bine ai venit Aniela!

Bucatini facuti cu KA-ul, cu unt, coaja de lamaie si piper proaspat macinat.
Experiment reusit :icon_fessee: !

Da, stiu, e putin pe farfurie..e portia mea ca doar nu trisez tot timpul :rolleyes: !


Bine v-am gasit! Ghiciti ce fac acum! Paste, evident... Cu pozele astea ale voastre m-am transformat intr-o pofticioasa :violent6:

#339 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 March 2012 - 11:11 PM

Bavette cu pesto, cartofi si fasole

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13319322251854.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#340 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 18 March 2012 - 12:08 PM

Pentru ca prea repede s-a terminat timballo lui Any(am avut doar pentru un pranz)dar nici vinete nu mai aveam,am facut doar paste 'tricollore' la cuptor cu ragu si branza feta.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1267-13320651990914.jpg

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi