Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#341 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 March 2012 - 05:32 PM

Vezi postareaAdriana, la 25 July 2010 - 04:06 PM, a spus:

Spaghetti alla puttanesca
- usturoi (aglio)
- ansoa (acciughe)
- sos de rosii (salsa di pomodoro)
- masline (olive)
- capere (capperi)
Am topit ansoa cu usturoiul in wok
Am adaugat maslinele si sosul de rosii si am lasat sa fiarba
Intre timp spaghetti-le fierbeau
Si cind au fost al dente le-am scurs si aruncat peste sos. In farfurie am adaugat caperele si ardeiul iute

din nou
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-4-13320846819109.jpg

#342 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 March 2012 - 07:21 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 March 2012 - 05:32 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 25 July 2010 - 04:06 PM, a spus:

Spaghetti alla puttanesca
- usturoi (aglio)
- ansoa (acciughe)
- sos de rosii (salsa di pomodoro)
- masline (olive)
- capere (capperi)
Am topit ansoa cu usturoiul in wok
Am adaugat maslinele si sosul de rosii si am lasat sa fiarba
Intre timp spaghetti-le fierbeau
Si cind au fost al dente le-am scurs si aruncat peste sos. In farfurie am adaugat caperele si ardeiul iute

din nou
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-4-13320846819109.jpg



ce bine arata, noi aproape saptamanal le facem.singura chestie e ca nu gasesc acciughe si atunci pun sardina.Da le ador.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#343 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 18 March 2012 - 07:41 PM

spaghetti cu anşoale, creveţi şi muuult ardei iute

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1215-13320923686076.jpg

#344 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 March 2012 - 11:29 PM

Dex, buna idee, abia am desfacut azi pentru puttanesca un borcan de ardei iute asa ca tre sa gasesc idei, asta-mi place :blush:

Ioana nu gasesti la raionul de conserve acciughe dintr-alea in borcanel mic in ulei? Sau la raionul de etnice italiene?

#345 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 March 2012 - 01:26 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 March 2012 - 11:29 PM, a spus:

Dex, buna idee, abia am desfacut azi pentru puttanesca un borcan de ardei iute asa ca tre sa gasesc idei, asta-mi place :toothy6:

Ioana nu gasesti la raionul de conserve acciughe dintr-alea in borcanel mic in ulei? Sau la raionul de etnice italiene?


m-am tot uitat,dar n-am gasit.dar las ca-mi fac stoc acusic cand plec :occasion14:

Cu gandul la vacanta,la mancarurile minunate pe care le voi savura am comis niste paste cu negru de sepie, sos de gorgonzola si pere caramelizate.
Daca pastele erau negre s-ar fi vazut sosul,dar asa s-a inegrit de la cerneala.Au fost delicioase

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13328475907975.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#346 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 March 2012 - 11:43 PM

Vezi postareaDexter, la 18 March 2012 - 07:41 PM, a spus:

spaghetti cu anşoale, creveţi şi muuult ardei iute

Arata prea bine! Dar tu deja ai voie si spaghetti? :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#347 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 March 2012 - 08:57 AM

Vezi postareaIoana, la 27 March 2012 - 01:26 PM, a spus:

Cu gandul la vacanta,la mancarurile minunate pe care le voi savura am comis niste paste cu negru de sepie, sos de gorgonzola si pere caramelizate.
Daca pastele erau negre s-ar fi vazut sosul,dar asa s-a inegrit de la cerneala.Au fost delicioase

Vii in Italia?
Dar pastele nu erau negre din nastere?

#348 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 March 2012 - 12:37 PM

Vezi postareaAdriana, la 28 March 2012 - 08:57 AM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 27 March 2012 - 01:26 PM, a spus:

Cu gandul la vacanta,la mancarurile minunate pe care le voi savura am comis niste paste cu negru de sepie, sos de gorgonzola si pere caramelizate.
Daca pastele erau negre s-ar fi vazut sosul,dar asa s-a inegrit de la cerneala.Au fost delicioase

Vii in Italia?
Dar pastele nu erau negre din nastere?


Ee, abia peste 2 luni :) .
Nu, pastele au fost normale, am luat odata negre,da parca nu ma incanta.Data viitoare cand mai vreau sa fac, am sa fac paste eu si le fac negre,astea cumparate nu ma dau deloc pe spate.
Mie imi plac foarte mult pastele cu negru de sepie si abia astept sa merg in It sa-mi faca sora mea unele bune, bune :floare:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#349 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 March 2012 - 12:41 PM

Pai s-au colorat atit de perfect ca par dintr-alea negre din nastere, de aceea te-am intrebat. Pastele cu negru de sepie si risotto-urile (imi amintesc si acum unul mincat acum vreo 20 de ani la Cinque Terre) sunt printre cele mai bune, parerea mea :floare:

#350 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 March 2012 - 12:47 PM

Vezi postareaAdriana, la 28 March 2012 - 12:41 PM, a spus:

Pai s-au colorat atit de perfect ca par dintr-alea negre din nastere, de aceea te-am intrebat. Pastele cu negru de sepie si risotto-urile (imi amintesc si acum unul mincat acum vreo 20 de ani la Cinque Terre) sunt printre cele mai bune, parerea mea :)



Da, sunt foarte bune, stiu pe multi ii intriga culoare fara sa le dea o sansa.Mama de exemplu pur si simplu nu vrea sa mananace.
Ma buseste rasu de o faza de acum vre-o doi ani.Al meu a vrut paste cu negru de sepie,dar si sepia,cele cu sos de rosii.Toti la masa, ii zic mamei: " tu nu mananci paste?" stiind-o deschisa la multe mancaruri.Si vine raspunsul ei " sa mananci tu cu mama ta" :floare: .Bine haios a fost dialogul care nu suna bine scris, dar n-am sa o uit.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#351 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 March 2012 - 12:52 PM

Si eu cind am vazut risotto-ul am zis ca parca e noroi :) dar daca-mi amintesc si acu inseamna ca tare bun a fost :floare:

#352 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 April 2012 - 12:13 AM

Sosul care-a ramas de la carne alla pizzaiola, l-am pus peste paste

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-13-13334912240501.jpg

#353 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 April 2012 - 07:51 PM

Spaghetti cu fistic si gorgonzola ca aici http://artaculinara...._1


Imagine atasata: monthly_04_2012/post-13-13335618696215.jpg

#354 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 April 2012 - 09:46 AM

conchiglie cu ciuperci si sos de avocado cu kefir

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2012/post-685-13336119518187.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#355 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 April 2012 - 11:09 PM

Farfalle cu ciuperci si smantana

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-13-13337465721692.jpg

#356 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 April 2012 - 11:45 PM

Orecchiette cu bobi proaspeti si ricotta

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-13-13338351350779.jpg

#357 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2012 - 03:51 PM

Orecchiette cu frunze de rapita - Orecchiette con cime di rapa

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-13-13343250978678.jpg

#358 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 April 2012 - 01:29 AM

Anutza, arata wow, n-am stiut ca cime di rapa e rapitza...credeam ca-s un fel de broccoletti.

#359 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 April 2012 - 07:39 AM

Vezi postareastella, la 14 April 2012 - 01:29 AM, a spus:

Anutza, arata wow, n-am stiut ca cime di rapa e rapitza...credeam ca-s un fel de broccoletti.


Apai nici eu n-am stiut pana nu mi-a zis Gogu :occasion14: .
Intr-adevar seamana cu broccoli.

Tu stii ca-s bune, ca ai mancat mai mult ca sigur in sudul tau drag!

#360 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 April 2012 - 01:11 PM

Cappelli dei preti:

Pasta din 3 oua si 350gr faina.

Umplutura:
resturi de la friptura, jambon crud, un pic de spanac si un pic de urda.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13345744741776.jpg

Am intins foaia, am decupat cercuri, am pus umplutura

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13345745270295.jpg

si le-am lipit asa:

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13345745462297.jpg

Voilà palarii de preoti:

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13345745692717.jpg

Servite cu suc de rosii:

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13345745987446.jpg

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi