Paste, fel de fel de feluri
Postat 29 April 2012 - 07:38 PM
Agnolotti umpluti cu sparanghel si amestecati cu o crema facuta din sparanghel fierti mixati cu un strop de lapte si parmigiano
Postat 30 April 2012 - 12:07 AM
Luat cutia din congelator, aruncat continutul cind apa fierbea, scurs si amestecat cu sosul si parmigiano
Lasind gluma la o parte am un prieten al carui frate are o gastronomie care face agnolotti, la fiecare 2 saptamini cumpar cite 2 kg, asta e prima oara cind ii iau netraditionali. Sunt de o calitate exceptionala pentru ca, cunoscindu-i stiu cum ii fac, cu friptura facuta cu o zi inainte, cu verdeata proaspata, exact cum i-as face eu acasa.
Lasind gluma la o parte am un prieten al carui frate are o gastronomie care face agnolotti, la fiecare 2 saptamini cumpar cite 2 kg, asta e prima oara cind ii iau netraditionali. Sunt de o calitate exceptionala pentru ca, cunoscindu-i stiu cum ii fac, cu friptura facuta cu o zi inainte, cu verdeata proaspata, exact cum i-as face eu acasa.
Postat 30 April 2012 - 04:51 PM
Am luat un salam afumat din Franta care era bun la gust dar pentru psihicul meu era mult prea gras asa ca azi l-am taiat cuburele mici mici, l-am pus in wok sa i se topeasca toata grasimea, am adaugat 3 praji mici mici foarte gustosi, dovlecei si cind totul era copt bine si pastele fierte am amestecat cu citeva linguri de creme fraiche si mult parmigiano, excelente
Postat 13 May 2012 - 11:17 PM
Creste de cucos cu sos de sparanghel (fiert si mixat cu un pic de ulei si mult parmigiano)
Postat 14 May 2012 - 10:23 AM
Adriana , am un manunchi de sparanghel , nu mai stiu cum sa-l gatesc ,mersi de ide
Azi ,tagliatelle cu sparanghel si creveti , o portie pentru mine ( da , am mancat deja pranzul sau un mic dejun copios intarziat )
Edit ca-s chioara , o rugam pe Adriana sa detalieze sosul
Azi ,tagliatelle cu sparanghel si creveti , o portie pentru mine ( da , am mancat deja pranzul sau un mic dejun copios intarziat )
Postat 14 May 2012 - 10:56 PM
fierti cu un ou ochi deasupra= alla bismark
fierti cu mult parmigiano deasupra = alla parmigiana
crema pe care am facut-o eu si ori o maninci ca o crema ori o pui peste paste
omleta
astea-s primele care imi vin in minte, taman ce-am fost vineri la o cina, toata era cu sparanghel, sunt pozele pe blog, ai idei o multime acolo
fierti cu mult parmigiano deasupra = alla parmigiana
crema pe care am facut-o eu si ori o maninci ca o crema ori o pui peste paste
omleta
astea-s primele care imi vin in minte, taman ce-am fost vineri la o cina, toata era cu sparanghel, sunt pozele pe blog, ai idei o multime acolo
#377 Guest_Gelutza_*
Postat 15 May 2012 - 06:44 PM
izuk, la 14 May 2012 - 10:23 AM, a spus:
Adriana , am un manunchi de sparanghel , nu mai stiu cum sa-l gatesc ,mersi de ide
100_8529.JPG
100_8529.JPG
Ce bine arata...
Postat 15 May 2012 - 10:45 PM
Postat 16 May 2012 - 09:24 PM
izuk, la 14 May 2012 - 10:23 AM, a spus:
Daca nu faceam azi paste, maine aveam in meniu pastele tale, ca am si creveti si sparanghel si arata foarte bine poza ta.
Ale mele au fost cu spanac, sos roquefort si niste jamon serrano.
Postat 18 May 2012 - 12:07 PM
Simplu si bun.
Paste mici cu sos de rosii(rosii despielitate prajite in ulei ,cimbru si spre sfarsit usturoi,sare si puse`n borcan) si pecorino romanesc (sapunelul despre care va povesteam)
Pastele le`am prajit inainte de a le fierbe.
Paste mici cu sos de rosii(rosii despielitate prajite in ulei ,cimbru si spre sfarsit usturoi,sare si puse`n borcan) si pecorino romanesc (sapunelul despre care va povesteam)
Pastele le`am prajit inainte de a le fierbe.