Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#361 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 April 2012 - 01:17 PM

Ce palariute frumoase ai facut Lili :) !

#362 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 April 2012 - 03:23 PM

Multumesc Any, m-am jucat si eu un pic! :-*

#363 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 April 2012 - 10:54 PM

Splendide!

#364 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 April 2012 - 03:34 PM

Grazie mille, Adriana! :rolleyes:

#365 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 25 April 2012 - 08:23 PM

tagliattelle cu dovlecel si creveti - timp de preparare 10' pe ceas, ca tot imi zicea Mirelu' ca sint Speedy-Gonzales :rolleyes:


Imagine postata



#366 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 April 2012 - 07:38 PM

Agnolotti umpluti cu sparanghel si amestecati cu o crema facuta din sparanghel fierti mixati cu un strop de lapte si parmigiano
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-4-1335721112615.jpg

#367 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 April 2012 - 09:41 PM

Buni!!! Cum ai facut agnolotti?

#368 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 April 2012 - 12:07 AM

Luat cutia din congelator, aruncat continutul cind apa fierbea, scurs si amestecat cu sosul si parmigiano :)
Lasind gluma la o parte am un prieten al carui frate are o gastronomie care face agnolotti, la fiecare 2 saptamini cumpar cite 2 kg, asta e prima oara cind ii iau netraditionali. Sunt de o calitate exceptionala pentru ca, cunoscindu-i stiu cum ii fac, cu friptura facuta cu o zi inainte, cu verdeata proaspata, exact cum i-as face eu acasa.

#369 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 April 2012 - 02:11 PM

Am inteles :snorting: .

#370 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 April 2012 - 04:51 PM

Am luat un salam afumat din Franta care era bun la gust dar pentru psihicul meu era mult prea gras asa ca azi l-am taiat cuburele mici mici, l-am pus in wok sa i se topeasca toata grasimea, am adaugat 3 praji mici mici foarte gustosi, dovlecei si cind totul era copt bine si pastele fierte am amestecat cu citeva linguri de creme fraiche si mult parmigiano, excelente
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-4-1335797571802.jpg

#371 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 02 May 2012 - 10:59 PM

cacio e pepe

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1215-13359920990717.jpg

#372 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 May 2012 - 01:43 AM

Vezi postareaDexter, la 02 May 2012 - 10:59 PM, a spus:

cacio e pepe




Buuuuuunnn!!!!

#373 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 May 2012 - 11:17 PM

Creste de cucos cu sos de sparanghel (fiert si mixat cu un pic de ulei si mult parmigiano)
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-4-13369438636269.jpg

#374 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 14 May 2012 - 10:23 AM

Adriana , am un manunchi de sparanghel , nu mai stiu cum sa-l gatesc ,mersi de ide

Azi ,tagliatelle cu sparanghel si creveti , o portie pentru mine ( da , am mancat deja pranzul sau un mic dejun copios intarziat :D )

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-780-13369837164925.jpg

Edit ca-s chioara , o rugam pe Adriana sa detalieze sosul :cheers:

#375 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 May 2012 - 10:56 PM

fierti cu un ou ochi deasupra= alla bismark
fierti cu mult parmigiano deasupra = alla parmigiana
crema pe care am facut-o eu si ori o maninci ca o crema ori o pui peste paste
omleta
astea-s primele care imi vin in minte, taman ce-am fost vineri la o cina, toata era cu sparanghel, sunt pozele pe blog, ai idei o multime acolo :tongue3:

#376 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 15 May 2012 - 10:12 AM

Te pup , multumesc :thumleft:

#377 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 15 May 2012 - 06:44 PM

Vezi postareaizuk, la 14 May 2012 - 10:23 AM, a spus:

Adriana , am un manunchi de sparanghel , nu mai stiu cum sa-l gatesc ,mersi de ide

Azi ,tagliatelle cu sparanghel si creveti , o portie pentru mine ( da , am mancat deja pranzul sau un mic dejun copios intarziat :hug: )

Atasament 100_8529.JPG

Edit ca-s chioara , o rugam pe Adriana sa detalieze sosul :blush:

Ce bine arata...

#378 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 May 2012 - 10:45 PM

Vezi postareaizuk, la 15 May 2012 - 10:12 AM, a spus:

Te pup , multumesc :blush:

cu placere dar pina la urma mi-ai dat tu alta idee cu ce ai facut :lol:
deocamdata am fiert azi 2 manunchiuri, miine seara sigur le fac alla bismark, daca o sa am timp apoi as vrea sa fac clatite ca tine ca-mi plac -_-

#379 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 16 May 2012 - 09:24 PM

Vezi postareaizuk, la 14 May 2012 - 10:23 AM, a spus:

Adriana , am un manunchi de sparanghel , nu mai stiu cum sa-l gatesc ,mersi de ide

Azi ,tagliatelle cu sparanghel si creveti , o portie pentru mine ( da , am mancat deja pranzul sau un mic dejun copios intarziat :tongue3: )


Daca nu faceam azi paste, maine aveam in meniu pastele tale, ca am si creveti si sparanghel si arata foarte bine poza ta.

Ale mele au fost cu spanac, sos roquefort si niste jamon serrano.

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1290-1337196145421.jpg

#380 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 May 2012 - 12:07 PM

Simplu si bun.

Paste mici cu sos de rosii(rosii despielitate prajite in ulei ,cimbru si spre sfarsit usturoi,sare si puse`n borcan) si pecorino romanesc (sapunelul despre care va povesteam)

:pupic:

Pastele le`am prajit inainte de a le fierbe.

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13373356680337.jpg

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi