Paste, fel de fel de feluri
#401
Postat 06 July 2012 - 01:17 PM
Oana, in functie de gust.Daca sucul de rosii e mai dulce mai putin, daca-i mai acid, mai mult.
#402
Postat 06 July 2012 - 03:23 PM
E kanicula si pastele fierb in 8-10 minute asa ca e clar ca sunt de ... sezon.
A doua zi la rand, paste cu pesto de busuioc facut ieri (maine il voi intinde pe porumbi fierti )
A doua zi la rand, paste cu pesto de busuioc facut ieri (maine il voi intinde pe porumbi fierti )
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#404
Postat 13 July 2012 - 11:31 AM
#407
Postat 13 July 2012 - 12:01 PM
#408
Postat 13 July 2012 - 12:04 PM
#411
Postat 18 July 2012 - 09:16 PM
Paste cu branza, ceapa calita si bucatele mici de slaninutza afumata prajita si ea.Deasupra dupa cum se vede, pecorino meu romanizat si pasta de rosii, chilli macinat maruntel.
#412
Postat 19 July 2012 - 05:42 PM
Era vorba de bashca, ce basca mea
Dar basta cu asta!
Azi am avut norocul de cateva ingrediente de cea mai buna calitate:
pastele - italiene, din cele scumpe(pentru mine)
rosii cherry coapte la soare din gradina parintilor
busuioc varietatea italieneasca(aceeasi sursa)
Untdelemn de masline EV
un unic catel de usturoi
"pecorino" stagionato - de fapt un cas(sarat) de oaie afumat, de anul trecut din august-septembrie.
Mi-am repetat de multe ori:
Keep it simple, keep it simple!
A iesit un deliciu si nu mi-ar fi fost rusine sa va am la masa pe voi artistele "macaronare" de la care incerc sa fur cate un pic de meserie.
Dar basta cu asta!
Azi am avut norocul de cateva ingrediente de cea mai buna calitate:
pastele - italiene, din cele scumpe(pentru mine)
rosii cherry coapte la soare din gradina parintilor
busuioc varietatea italieneasca(aceeasi sursa)
Untdelemn de masline EV
un unic catel de usturoi
"pecorino" stagionato - de fapt un cas(sarat) de oaie afumat, de anul trecut din august-septembrie.
Mi-am repetat de multe ori:
Keep it simple, keep it simple!
A iesit un deliciu si nu mi-ar fi fost rusine sa va am la masa pe voi artistele "macaronare" de la care incerc sa fur cate un pic de meserie.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#413
Postat 20 July 2012 - 10:07 PM
Cerule si eu am facut (ca am poftit la ale tale) cu sos picant,in putin ulei de masline am calit scurt usturoi,ardei iute ,rosii,busuioc,piper,echilibrat cu putin zahar,la sf. stropit cu vin alb!
#414
Postat 22 July 2012 - 08:35 AM
Geany, la 20 July 2012 - 10:07 PM, a spus:
Cerule si eu am facut (ca am poftit la ale tale) cu sos picant,in putin ulei de masline am calit scurt usturoi,ardei iute ,rosii,busuioc,piper,echilibrat cu putin zahar,la sf. stropit cu vin alb!
Sa va fie de bine! arata bine si sunt sigura ca sunt si gustoase.
#417
Postat 04 August 2012 - 07:53 PM
1 bucata vanata mica curatata pijama,taiata cuburele parajita scursa de ulei ,putin ulei de masline aromat cu 2 catei de usturoi si 1 bucata rondea ardei iute rosu (iute rau nene' ),stins cu ceapa rosie data pe randaua fina,gogosar idem,2 rosii mari rau crete si coapte ( razalite astfel sa-mi ramana coaja in mana),sare ,piper, putin zahar,vin alb sec, busuioc proaspat, masline ,parmigiano ..
P.S Am primit pachet de la sorica
P.S Am primit pachet de la sorica
#418
Postat 07 August 2012 - 10:18 PM
Tot io' paste aglio-olio-peperoncino ..
Lumina proasta ,portie nesim'
Lumina proasta ,portie nesim'
#419
Postat 22 August 2012 - 04:01 PM
Eu pe aici mai rar, nu pentru ca nu-mi plac pastele, ci exact contrariul, nu mai stau sa le fac poza!
Dar asta merge cu dedicatie pentru Stella, care stie ea de ce:
conchiglie rigate umplute cu leurda tocata si calita si ceapa peste sos de rosii bio:
la masa a fost si parmezan deasupra, nu am pus peste tot ca unii tin post!!
Dar asta merge cu dedicatie pentru Stella, care stie ea de ce:
conchiglie rigate umplute cu leurda tocata si calita si ceapa peste sos de rosii bio:
la masa a fost si parmezan deasupra, nu am pus peste tot ca unii tin post!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!