Paste, fel de fel de feluri
#421
Postat 26 September 2012 - 11:08 PM
sper ca au fost asa de bune, cum se presupune din poza.
Lilly, arata superb risottatele tale
#422
Postat 08 October 2012 - 03:42 PM
Paste cu dovleac, ceapa si pancetta
#423
Postat 08 October 2012 - 03:49 PM
stella, la 26 September 2012 - 11:08 PM, a spus:
sper ca au fost asa de bune, cum se presupune din poza.
Nu-i nimic, macar te-ai convins ca nu te uit!!
#424
Postat 12 October 2012 - 06:46 PM
Paste cu ceapa, zucchine, carnati
#425
Postat 12 October 2012 - 09:29 PM
#426
Postat 12 October 2012 - 09:36 PM
Adriana, la 12 October 2012 - 09:29 PM, a spus:
Povesteste-mi-o un pic ca tare imi place cum arata.
Am pus deodata vinetele si carnatii(dar numai carnea rupta cu mana asa bucatele, fara mat) in vreo 2-3 linguri de ulei ev pe foc, sare, piper rasnit, apoi aproape de final seminte de fenicul presarate si masline.
Gata, mai nica .
#428
Postat 14 October 2012 - 07:18 PM
#429
Postat 14 October 2012 - 08:21 PM
Adriana, la 14 October 2012 - 07:18 PM, a spus:
pastasalsicciamelanzane.jpg
Woowww minunat arata !
Si cele cu zucchine sunt bune, parca olecuta mai bune!
#430
Postat 14 October 2012 - 08:24 PM
#431
Postat 14 October 2012 - 09:57 PM
Dexter, de ce ai simtit nevoia sa pui pesmet?
#432
Postat 14 October 2012 - 10:27 PM
sosuleţul este absorbit de pesmet şi e foarte gustos, plus că schimbă textura. nu mai ştiu exact de unde am moştenit reţeta asta, posibil de la un pretin calabrez, oricum alternez intre cu şi fără pesmet, de data asta a fost cu.
#433
Postat 14 October 2012 - 10:43 PM
#438
Postat 04 November 2012 - 11:33 PM
Pastele raman unul din felurile preferate, mai ales ca nu mi le permit cand ma lupt cu kg ...
Eu azi, in ultimul moment ezitand intre lasagna (pe are o fac aproape saptamanal - am facut raggu cu rosii de gradine si il am gata la congi,) si tagliatelle quattro formaggi, am ales in extremis sa prepar canelloni pt prima data. Umpluti cu raggù, adaugat peste ele cuburi de rosii decojite, si in loc de bechamell deasupra am pus un sosulet ca pentru quattro formaggi (4 branze + un pic de smantana de gatit si de vin alb) si un fir de parmezan ras pe deasupra. 40 min la 180 grade, acoperit cu o tava intoarsa cu baza in sus. Am avut emotii, pt ca pe ambalaj scria sa le fierb in prealabil 4 minute, operatiune pe care am sarit-o, de teama sa nu se inmoaie si sa devina umplutul anevoios si de asemenea citisem ca operatiunea de umplere este dificila, ceea ce in cazul meu (cu ele nefierte) s-a dovedit o bagatela. Contrar temerilor, s-au fiert foarte bine direct in cuptor, nu avea nici un sens sa le fierb inainte. Pozele mele nu sunt sugestive, cum stiti deja, dar deocamdata mea culpa - nu reusesc decat atat, insa canelloni au fost apreciate de toti mesenii, chiar si de tati
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#439
Postat 04 November 2012 - 11:42 PM
#440
Postat 04 November 2012 - 11:46 PM
Seminte de fenicul habar nu am ce sunt si daca se gasesc aici, dar mi-e oricum frica de domnul ca imediat zice ca au ceva ciudat (ma gandesc ca au o aroma puternica precum feniculul insusi). Inca procesez ce varianta sa aleg. in orice caz maine sau poimaine fac quattro formaggi.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!