Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#421 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 September 2012 - 11:08 PM

Cafe, acum abia am vazut mesajul :rolleyes:
sper ca au fost asa de bune, cum se presupune din poza.
Lilly, arata superb risottatele tale :D

#422 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 October 2012 - 03:42 PM

Paste cu mortadella, fistic si smantana

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-13-13497037038911.jpg

Paste cu dovleac, ceapa si pancetta

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-13-13497037201455.jpg

#423 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 October 2012 - 03:49 PM

Vezi postareastella, la 26 September 2012 - 11:08 PM, a spus:

Cafe, acum abia am vazut mesajul :)
sper ca au fost asa de bune, cum se presupune din poza.


Nu-i nimic, macar te-ai convins ca nu te uit!! :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#424 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 October 2012 - 06:46 PM

Paste cu vinete, carnati, masline verzi carnoase si seminte de fenicul

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-13-13500603670939.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-13-13500600985447.jpg

Paste cu ceapa, zucchine, carnati

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-13-1350060234048.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-13-13500601295497.jpg

#425 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 October 2012 - 09:29 PM

Vezi postareaany_annette, la 12 October 2012 - 06:46 PM, a spus:

Paste cu vinete, carnati, masline verzi carnoase si seminte de fenicul

Povesteste-mi-o un pic ca tare imi place cum arata.

#426 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 October 2012 - 09:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 12 October 2012 - 09:29 PM, a spus:


Povesteste-mi-o un pic ca tare imi place cum arata.


Am pus deodata vinetele si carnatii(dar numai carnea rupta cu mana asa bucatele, fara mat) in vreo 2-3 linguri de ulei ev pe foc, sare, piper rasnit, apoi aproape de final seminte de fenicul presarate si masline.
Gata, mai nica :).

#427 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 October 2012 - 09:41 PM

ok, mersi, le incerc :)

#428 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 October 2012 - 07:18 PM

Any, sunt nemaipomenit de bune, am pus 2 vinete care initial mi se pareau mult comparativ cu cirnatul dar apoi pina s-a fiert pasta am mai pus apa si s-au fiert acolo bine si s-au micsorat, eu masline numai de-astea am. Pe cele verzi le gasesc crapate si amestecate cu ardei iute.
Imagine atasata: monthly_10_2012/post-4-13502350709781.jpg

#429 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 October 2012 - 08:21 PM

Vezi postareaAdriana, la 14 October 2012 - 07:18 PM, a spus:

Any, sunt nemaipomenit de bune, am pus 2 vinete care initial mi se pareau mult comparativ cu cirnatul dar apoi pina s-a fiert pasta am mai pus apa si s-au fiert acolo bine si s-au micsorat, eu masline numai de-astea am. Pe cele verzi le gasesc crapate si amestecate cu ardei iute.
Atasament pastasalsicciamelanzane.jpg



Woowww minunat arata :) !
Si cele cu zucchine sunt bune, parca olecuta mai bune!

#430 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 October 2012 - 08:24 PM

ulei bun, anşoale, usturoi, ardei iute din belşug, creveţi, vin alb şi pesmet

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-1215-13502390168878.jpg

#431 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 October 2012 - 09:57 PM

Daca mai gasesc simbata dovlecei le incerc.

Dexter, de ce ai simtit nevoia sa pui pesmet?

#432 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 October 2012 - 10:27 PM

făcui fusion intre spaghetti con le acciughe e il pangrattato şi gamberi al vino bianco :)
sosuleţul este absorbit de pesmet şi e foarte gustos, plus că schimbă textura. nu mai ştiu exact de unde am moştenit reţeta asta, posibil de la un pretin calabrez, oricum alternez intre cu şi fără pesmet, de data asta a fost cu.

#433 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 October 2012 - 10:43 PM

Vezi postareaDexter, la 14 October 2012 - 10:27 PM, a spus:

făcui fusion intre spaghetti con le acciughe e il pangrattato şi gamberi al vino bianco :)

aaaam inteles

#434 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 19 October 2012 - 05:10 PM

Bavette cu ce-a dat marea :floare:
Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13506594138922.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#435 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 October 2012 - 05:16 PM

Adica fusesi la pescuit :floare: ?
Arata super!

#436 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 October 2012 - 11:39 AM

inghit in sec...da lasa ca m-oi apuca si eu de niscai paste :((

#437 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 October 2012 - 12:50 PM

Vezi postareaIoana, la 19 October 2012 - 05:10 PM, a spus:

Bavette cu ce-a dat marea :((
Atasament paste.jpg

Superb arata!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#438 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 November 2012 - 11:33 PM

Eu salivez la tot ce ati pus de cand nu am intrat pe topicul acesta. Dar pastele Ioanei ma destabilizeaza ireversibil!!!

Pastele raman unul din felurile preferate, mai ales ca nu mi le permit cand ma lupt cu kg ...

Eu azi, in ultimul moment ezitand intre lasagna (pe are o fac aproape saptamanal - am facut raggu cu rosii de gradine si il am gata la congi,) si tagliatelle quattro formaggi, am ales in extremis sa prepar canelloni pt prima data. Umpluti cu raggù, adaugat peste ele cuburi de rosii decojite, si in loc de bechamell deasupra am pus un sosulet ca pentru quattro formaggi (4 branze + un pic de smantana de gatit si de vin alb) si un fir de parmezan ras pe deasupra. 40 min la 180 grade, acoperit cu o tava intoarsa cu baza in sus. Am avut emotii, pt ca pe ambalaj scria sa le fierb in prealabil 4 minute, operatiune pe care am sarit-o, de teama sa nu se inmoaie si sa devina umplutul anevoios si de asemenea citisem ca operatiunea de umplere este dificila, ceea ce in cazul meu (cu ele nefierte) s-a dovedit o bagatela. Contrar temerilor, s-au fiert foarte bine direct in cuptor, nu avea nici un sens sa le fierb inainte. Pozele mele nu sunt sugestive, cum stiti deja, dar deocamdata mea culpa - nu reusesc decat atat, insa canelloni au fost apreciate de toti mesenii, chiar si de tati :scratch:

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-685-13520647579293.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-685-13520648117597.jpg

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#439 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 November 2012 - 11:42 PM

Bravo Daniela, poza-i foarte faina si important e ca au fost apreciate :scratch: !

#440 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 November 2012 - 11:46 PM

te pup, merci Any! vreau sa probez sa fac si eu pastele cu carne de carnat, ca prea mi-ai facut pofta ...sa vad cu ce sa le combin pt ca tati nu apreciaza legumele ... poate doar cateva rosii cherry si un pic de vanata sa pun (alla norma le-a mancat acolo ... , daca i-as fi facut eu aici ar fi sarit ca ars LOL).
Seminte de fenicul habar nu am ce sunt si daca se gasesc aici, dar mi-e oricum frica de domnul ca imediat zice ca au ceva ciudat (ma gandesc ca au o aroma puternica precum feniculul insusi). Inca procesez ce varianta sa aleg. in orice caz maine sau poimaine fac quattro formaggi.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi