Paste, fel de fel de feluri
#461
Postat 10 April 2013 - 11:10 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#467
Postat 30 June 2013 - 08:40 PM
mmmm fierbinti cremoase cu piper negru si cascaval deasupra
#468
Postat 06 July 2013 - 11:45 PM
#471
Postat 16 August 2013 - 07:54 PM
Am fiert pastele si lintea separat. Am facut un sos din lamaie, usturoi si ulei. Am calit ceapa cu ciuperci si am adaugat rosii uscate taiate bucatele, sare si piper, dupa care am adaugat pastele si sosul. Le-am tinut 2 min pe foc, apoi le-am asezat in farfurie si am pus deasupra lintea fiarta. La sfarsit am presarat patrunjel.
#472
Postat 25 August 2013 - 02:22 PM
#473
Postat 25 August 2013 - 04:32 PM
Adriana, la 25 August 2013 - 02:22 PM, a spus:
Ah, cel mai mult imi plac asa, eu mai adaug si o mana de masline carora le-am scos samburii si un ardei iute taiat mic. Si musai sa fie rosii de vara.
#474
Postat 25 August 2013 - 05:03 PM
#475
Postat 10 September 2013 - 10:41 PM
#476
Postat 10 September 2013 - 10:58 PM
#477
Postat 11 September 2013 - 04:31 PM
#478
Postat 11 September 2013 - 05:19 PM
aura, la 10 September 2013 - 10:58 PM, a spus:
adica ai tras ravioli in unt topit, apoi ai presarat mac si parmezan sau in untul topit ai pus macul si parmezanul si apoi ai adaugat ravioli? sau...?
multumesc
#479
Postat 11 September 2013 - 07:39 PM
bristena, la 11 September 2013 - 05:19 PM, a spus:
Varianta 1, am tras ravioli in unt, apoi le-am pus pe farfurie si am presarat parmezan si mac. Macul a fost nemacinat.
#480
Postat 11 September 2013 - 07:51 PM
aura, la 11 September 2013 - 07:39 PM, a spus:
saru'mana inca o data de lamurire, macul am vazut ca nu era macinat. sa vad cand ii prestez ca la mine-i cald, inca suntem cu salatele, dar retin ideea
ce idei originale si apetisante ai!