Paste, fel de fel de feluri
#481
Postat 11 September 2013 - 10:13 PM
Aceleasi ravioli le-am cuplat altadata cu un sos bechamel. Bun si asa, dar parca mie mi-a placut mai mult varianta mac.
#483
Postat 06 October 2013 - 05:31 PM
tagliatelle quattro formaggi
si penne quattro formaggi
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#485
Postat 14 December 2013 - 12:46 PM
Simpla, economica, numai buna acum iarna si daca nu adaugati parmezan(sau provola) e de post.Sau vegan.
Caliti o cepa mica in ulei extra de masline, adaugati doi cartofi taiati cubulete si apa suficienta.Cand sunt aproape fierti cartofii adaugati doi pumni de pasta.Lasati la fiert si obtineti o supa crema.Adaugati parmezan sau provola si serviti.
#488
Postat 23 December 2013 - 11:00 PM
#489
Postat 11 January 2014 - 03:08 PM
#491
Postat 25 January 2014 - 08:31 PM
Am fiert pe aburi cartofi si morcovi si in apa lor am fiert impreuna pastele cu conopida, am adaugat apa fierbinte cind trebuia si citeva minute inainte de a termina am pus un amestec de acciughe si usturoi, la sfirsit piper macinat proaspat.
#492
Postat 20 February 2014 - 04:48 PM
Eataly, la 14 December 2013 - 12:46 PM, a spus:
Simpla, economica, numai buna acum iarna si daca nu adaugati parmezan(sau provola) e de post.Sau vegan.
Caliti o cepa mica in ulei extra de masline, adaugati doi cartofi taiati cubulete si apa suficienta.Cand sunt aproape fierti cartofii adaugati doi pumni de pasta.Lasati la fiert si obtineti o supa crema.Adaugati parmezan sau provola si serviti.
Varianta cu cartofi dulci americani:
Data viitoare vin cu aia violeti, si-am facut toata gama de culori la cartofi.
#494
Postat 19 March 2014 - 11:31 AM
#496
Postat 22 March 2014 - 05:05 PM
Pastitsio
#497
Postat 23 March 2014 - 12:16 PM
Cannelloni spanac-ricotta cu besciamella cu ulei in loc de unt si faina de orez, aromatizata cu pesto!
#498
Postat 07 May 2014 - 08:11 PM
#499
Postat 08 May 2014 - 08:03 PM
Adriana, la 07 May 2014 - 08:11 PM, a spus:
Cred ca le voi face (Spätzle sa fac usor...usor , poate gasesc urzici mai proaspete/noi (nu vreau sa povestesc ce mi-a spus M. Merle despre vulpe...si urzici...)
ca arata tare bine.
Peter
#500
Postat 08 May 2014 - 09:18 PM