Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 53 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#761 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 February 2019 - 09:22 AM

am mutat mesajele de paste cu peste la subiectul dedicat si care se afla aici
https://www.artaculi...pee%E2%84%A2te/

#762 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 27 February 2019 - 04:23 AM

orechiette cu rapini si carnati

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-1215-0-78768400-1551234147.jpg

#763 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 February 2019 - 09:00 AM

cime di rapa
buna idee
cred ca o voi copia :toothy6:

#764 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2019 - 11:31 AM

Vai Dexule cum poa' s-arate! Jos palaria!

#765 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 March 2019 - 01:40 PM

Somon proaspat, ciuperci si smantana cu gust de somon. Asteapta pastele.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-13-0-30985200-1551526840.jpg

#766 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 March 2019 - 04:01 PM

La mine a lipsit somonul :toothy6:

Vezi postareaAdriana, la 02 March 2019 - 03:57 PM, a spus:

eu am pus ceapa cu ulei in tigaie si ciupercile pe masa, pleurotus si champignon crema plus o punga de hribi congelati, un cub star cu ciuperci si 2 cutii de smintina, dupa care i-am zis lu Stefano sa se ocupe si eu m-am dus sa vorbesc cu mama la telefon :occasion14: cind m-am intors a zis sa-mi vad de treaba ca de sos are grija el =(( da' tre sa recunosc ca a iesit foarte bun, o dat iama in condimente cum ii place cind nu-l vad :toothy9;


Imagine atasata: monthly_03_2019/post-4-0-38000700-1551535270.jpg

#767 Useril este offline   Amina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 02 March 2019 - 04:25 PM

duminica trecuta, paste cu somon afumat si smantana.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-332-0-89214200-1551536690.jpg

#768 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2019 - 02:43 PM

agnolotti
Imagine atasata: monthly_03_2019/post-4-0-58560700-1552135382.jpg
sectiune
Imagine atasata: monthly_03_2019/post-4-0-57629500-1552135388.jpg

#769 Useril este offline   Amina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 09 March 2019 - 04:28 PM

paste cu spanac, smantana, pastrama de pui

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-332-0-40789000-1552141282.jpg

pastele sunt amestecate cu un pic de unt sa nu se lipeasca, pentru ca avem ore de masa diferite.

#770 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2019 - 04:40 PM

eu uneori fac special mai mult decit mincam
dar de condimentat le condimentez mereu in tigaie
si apoi ce ramine se incalzeste in microunde
vad ca tu le amesteci in farfurie, asta pentru ca tii pastele fierte de o parte si condimentul in alta parte?

#771 Useril este offline   Amina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 09 March 2019 - 05:10 PM

da, le tin separat din doua motive.
mama mananca mai putin sos sau condimentat si isi pune ea singura ce vrea. uneori le mananca aproape goale pastele. Yasmine vrea mult sos si paste putine.
nu mai am microunde momentan si sunt greu de incalzit pastele amestecate cu sos. asa, pastele le tin afara in ziua respectiva, sosul in frigider, il scot si il incalzesc bine, când imi trebuie.
lucrez in doua schimburi si trebuie sa gasesc solutii pt. toti. nu ca ar prea avea curaj sa comenteze careva, dar când pot ( sau când trebuie in cazul mamei) le mai fac si pe plac :-*

#772 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 March 2019 - 05:13 PM

te inteleg si te apreciez :-*

#773 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 09 March 2019 - 06:50 PM

Vezi postareaany_annette, la 02 March 2019 - 01:40 PM, a spus:

Somon proaspat, ciuperci si smantana cu gust de somon.


exista asa ceva? inseamna ca mai e si cu alte arome, de care? si cum aromatizeaza smantana?

#774 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 March 2019 - 07:01 PM

Vezi postareamoatza, la 09 March 2019 - 06:50 PM, a spus:

si cum aromatizeaza smantana?

cu channel 5 ofcorz Imagine postata

#775 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 March 2019 - 07:20 PM

:-* :-* :-*

Moatza, mai e cu gust de ciuperci.
Naiba stie ca nu m-a interesat prea tare, folosesc din cand in cand deci nu mereu si nu nu intru in amanunte. Ca daca as intra in mod sigur nu as mai cumpara :P .
E din aia care sta pe raft, Uht.

#776 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 March 2019 - 12:41 AM

Gnocchi al pesto
Imagine atasata: monthly_03_2019/post-4-0-25637500-1552862470.jpg

#777 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 March 2019 - 04:56 PM

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-45221700-1553352788.jpg

Pasta caccio e pepe, au am avut mai multa pasta, dar este asa cum trebuie, cremoasa.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-56515000-1553352922.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-63244000-1553352950.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-9-0-33406700-1553353084.jpg

#778 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 March 2019 - 05:27 PM

Lily, spui te rog cum ai facut sa nu se lipeasca branza de oala si sa fie sosul cremos? mie mi-a iesit o singura data, norocul incepatorului cred. dupa aia, nexam

#779 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 March 2019 - 06:39 PM

Eu cred ca conteaza mult soiul cascavalului sa zicem.
Dupa cum vezi eu am cumparat deja ras si amestecat cu piper(muuuult piper).

Pe spate scrie sa amestec continutul cutiei cu apa in care au fiert pastele(in bucataria italiana, apa in care au fiert pastele este un ingredient important).
Eu am adaugat apa fierbinte(normal) treptat.Pana am obtinut consistenta dorita.

Scria pentru 200-300 gr de paste, eu am avut mai multa pasta de aceea nu se vede mult sosul cremos.

Ce fel de cascaval ai folosit?

Pe asta scrie pecorino, consistenta destul de uscata, maturata mult.

#780 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 March 2019 - 06:56 PM

Nu-mi rămîne decît să mă duc la Esselunga, ca on line nu am găsit, și cumpăr 10 cutii și le congelez.
Dexter, dacă te poate consola am făcut de cîteva ori, inclusiv după sfaturile prietenilor care știu s-o facă și nu-mi iese 😥și am incercat pecorini de toate gradele de maturare, și apă de toate neamurile, geaba. Cre' că mi-a ieșit o dată cind am făcut precum proful de chimie al carei fan sint, doar ca am pus prea multe paste, mi se pare, și a ieșit prea uscată.

Lili, mă bucur că ti-a ieșit😘 bravo

Arata acest topic


  • 53 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi