Paste, fel de fel de feluri
#981
Postat 31 August 2021 - 05:54 PM
o s-o incerc si eu
eu am facut gnocchi creveti si dovlecei, buni tare si astia
#982
Postat 26 October 2021 - 12:44 PM
Poza cam pe intuneric...
#983
Postat 16 November 2021 - 04:25 PM
Imagini atasate
#986
Postat 25 November 2021 - 09:46 AM
Bellamama ideea e ca poti pune ce vrea muschiul tau in locul ragu-ului, totul e sa mentii sosul bechamel ca sa fie suficient lichid ca sa aiba de unde sa-si traga umezeala foile ca sa se fiarba/coaca.
Pare-mi-se ca era si un topic cu alte idei de umpluturi la lasagna.
#988
Postat 25 November 2021 - 01:10 PM
#990
Postat 25 November 2021 - 04:12 PM
Adriana si eu vroiam initial sa pun bostanul bucatele, in final am facut bostanul crema. Apoi le-am pus in tava gata de cuptor cum ar fi, deci cu sos besamel, parmigiano etc, sambata dupa amiaza. Insa in loc de cuptor le-am bagat in frigider (reci binenteles) tava acoperita cu staniol.
Apoi duminica dimineata pe la 8 le-am scos din frigider si dupa circa o ora le-am bagat la cuptor farà staniol binenteles.
Treaba asta cu pregatitul cu o zi inainte am invatat-o de la o prietena care face numai asa. Adica le pregateste cu o zi inainte, iar a doua zi numai le baga la cuptor.
Ies extraordinar de bune, unde mai pui ca duminica dimineata ies si eu ca o doamna un pic là mare la o plimbare sau la parc cu copilul cu bicicleta, nu stau toata dimineata in bucatarie.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 25 November 2021 - 04:14 PM
#991
Postat 25 November 2021 - 04:21 PM
Adriana, la 25 November 2021 - 09:46 AM, a spus:
Bellamama ideea e ca poti pune ce vrea muschiul tau in locul ragu-ului, totul e sa mentii sosul bechamel ca sa fie suficient lichid ca sa aiba de unde sa-si traga umezeala foile ca sa se fiarba/coaca.
Pare-mi-se ca era si un topic cu alte idei de umpluturi la lasagna.
Zi-mi te rog de castane, ce si cum.
#992
Postat 25 November 2021 - 04:27 PM
bellamama, la 24 November 2021 - 06:24 PM, a spus:
A iesit excelent, astept sa o refac.
Bostanul taiat bucatele, l-am pus intr-o tigaie cu ulei ev si o ceapa taiata. Am lasat pe foc un pic asa dupa care am pus sare si ceva apa doar cat sa cuprinda bostanul. Cand a fost gata am mixat tot.
Carnatii i-am scos din mat si am facut bucatele mici pe care le-am dat la tigaie cu ceva ulei ev
Am pus pe fundul tavii cateva linguri de crema de bostan si vreo doua de besamel, apoi am pus foile de lasagna, iar crema de bostan, carnati,besamel, parmigiano. Am facut patru straturi si deci am terminat cu parmigiano.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 25 November 2021 - 04:28 PM
#994
Postat 25 November 2021 - 07:37 PM
any, am un dovleac si nu nu stiam ce sa fac cu el, acum stiu
o idee si de la mine via max mariola: paste scurte cu broccolo romanesco si cârnat
#995
Postat 25 November 2021 - 10:30 PM
Eu in schimb voi copia ideea tu cu facut dovleacul crema si eventual amestecat cu sosul bechamel.
In rest am facut la fel ca tine, dovleac copt mai intii, cirnat scos matul si tras rapid putin in tigaie.
Pe linga ele 2 am pus castane fierte.
am stat intr-o duminica 4 ore sa le curat
da' na, am trecut pe linga ele la coop, erau frumoase si am zis hai sa le iau doar ca dupa aceea nu pre m-am mai felicitat de idee dar sint bune
cre ca pe undeva am vazut si gata fierte sub vid dar nu stiu cit sint de bune
eventual fac provizii cu alea de la Bofrost pe juma coapte ca-s mai usor de curatat
bellamama, la 25 November 2021 - 05:07 PM, a spus:
cu mare placere la urmatoarea ocazie
#996
Postat 26 November 2021 - 03:13 PM
Tineam minte ca am mai facut si scris aici dar n-am gasit in urma poza...
#997
Postat 28 November 2021 - 04:19 PM
Adriana, la 25 November 2021 - 10:30 PM, a spus:
Eu in schimb voi copia ideea tu cu facut dovleacul crema si eventual amestecat cu sosul bechamel.
In rest am facut la fel ca tine, dovleac copt mai intii, cirnat scos matul si tras rapid putin in tigaie.
Pe linga ele 2 am pus castane fierte.
am stat intr-o duminica 4 ore sa le curat
da' na, am trecut pe linga ele la coop, erau frumoase si am zis hai sa le iau doar ca dupa aceea nu pre m-am mai felicitat de idee dar sint bune
cre ca pe undeva am vazut si gata fierte sub vid dar nu stiu cit sint de bune
eventual fac provizii cu alea de la Bofrost pe juma coapte ca-s mai usor de curatat
bellamama, la 25 November 2021 - 05:07 PM, a spus:
cu mare placere la urmatoarea ocazie
Atunci nu ma bag daca e asa de mult de curatat 😂😂 la ele.
Azi a plouat, e timp urat, asa ca am stat la bucatarie cu mare placere ca nu am iesit nicaieri. Dar daca e timp frumos si am in plan lasagne pe duminica, e chiar comod de pregatit cu o zi inainte si copt a doua zi.
Dex ma bucur, chiar sunt curioasa daca faci si cum, noua ne-a placut enorm de la mic la mare.
#999
Postat 05 December 2021 - 03:07 PM
#1000
Postat 05 December 2021 - 07:11 PM