Paste, fel de fel de feluri
#41
Postat 23 March 2010 - 11:43 PM
#42
Postat 27 March 2010 - 10:05 AM
- lasagna
cu rosii si brinza:
- tagliatelle
cu sos de sofran si cirnat:
care cirnat e dietetic
- ravioli cu duxelle
adica ciuperci, calite in suc propriu in tigaie neaderenta, pina se evapora toata apa
stinse cu putin vin, verdeata:
iar la sfirsit parmezan:
#43
Postat 28 March 2010 - 12:07 AM
Noi azi la prinz tortelli sfoglia velo Giovanni Rana cu prosciutto crudo, simpli, doar cu ulei si parmigiano.
#44
Postat 28 March 2010 - 10:57 PM
#45
Postat 11 April 2010 - 11:38 AM
Combinatia s-a nascut pentru ca aveam o felie de brinza fontina ca sa fac fonduta din ea, apoi imi ramasese de la omleta niste sparanghel fiert asa ca am facut fonduta in Thermomix, i-am pus sparanghelul deasupra si apoi pe paste, excelenta.
#46
Postat 11 April 2010 - 03:34 PM
#47
Postat 12 April 2010 - 09:34 AM
Un suc de rosii, spre sfarsit creveti mici decojiti(eu am avut congelati) si crema de lapte(smantana dulce) la sfarsit!Eu o fac de doua ori pe saptamana ca Manu le adora!Si noi!
#49
Postat 16 April 2010 - 07:24 AM
#51
Postat 22 April 2010 - 07:52 AM
#52
Postat 22 April 2010 - 10:48 PM
Adriana, la 22 April 2010 - 07:52 AM, a spus:
pasta.jpg
Adriana aperitiv de gogo' cu ardei de 4 ani suna asa de interesant erau la otet sau ulei sau congi sau cum?oricum pastele tale arata intr-un mare fel..
#53
Postat 23 April 2010 - 07:34 AM
#54
Postat 23 April 2010 - 07:37 AM
#55
Postat 27 April 2010 - 11:31 AM
unt 30 de gr
gorgonzola dulce (cu mascarpone) - as manca la nesfarsit - 75 de gr
30 de gr de fistic macinat
sare piper
patrunjel
peperoncino
parmigiano
2 linguri de lapte
Delicios.
#56
Postat 01 May 2010 - 01:49 PM
Desi gustul maslinelor erau de plastic, sosul era foarte bun si la fel si pasta
#60
Postat 01 May 2010 - 06:20 PM