Forum Culinar: Paste, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste, fel de fel de feluri

#61 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 May 2010 - 11:56 AM

Cu sosul de rosii pus la borcan as'vara fac un sosulet pentru paste, uneori topesc sunculita si adaug rosiile, alteori adaug si legumele pe care le-am facut gen ghiveci si pus la borcan, amestec totul ca sa nu vada inamicul :lol: ca au fost si legume
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-4-127434936097.jpg

#62 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 June 2010 - 11:45 PM

Farfalle al pesto
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-4-127637913094.jpg

#63 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 June 2010 - 04:54 PM

Farfalle pomodoro fresco e mozzarella = Farfalle cu rosii proaspete si mozzarella
Rosioarele le-am taiat in 4 si le-am lasat in strecuratoare un sfert de ora, am taiat brinza cuburele si am pus-o intr-un castron, am adaugat rosiile, sare si un pic de ulei si apoi cite o lingura de paste scurse, amestecind mereu inainte de a pune altra. La sfirsit am mai adaugat un pic de ulei si amestecat iar bine.
Tare bune sunt
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-4-127790967374.jpg

#64 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 July 2010 - 11:26 PM

Radiatori pomodorini e zucchine = Radiatoare cu rosii micute si dovlecei
Azi am pus un pic de ulei in wok, o mina de rosii micute taiate in sferturi si un dovlecel taiat feliute, le-am lasat la foc mare 10 minute sa ramina crocante si am adaugat niste masline negre fara simburi pe care le aveam in frigider, am pus deasupra pastele fierte al dente si scurse, am amestecat bine, pus in farfurie si presarat deasupra parmigiano ras de Thermomix impreuna cu frunze de busuioc.
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-127879715445.jpg

#65 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 July 2010 - 08:10 AM

Am zis ca vad eu verde, da l-ai facut tu verde.Ce bunatate!
Eu paste nu prea, ii fac lui Manu, dar lasa pasta pentru varza calita. :occasion14:

#66 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 July 2010 - 12:44 PM

Vezi postareaEataly, la 11 July 2010 - 08:10 AM, a spus:

Am zis ca vad eu verde, da l-ai facut tu verde.Ce bunatate!
Eu paste nu prea, ii fac lui Manu, dar lasa pasta pentru varza calita. :notworthy:

Las ca are timp sa manince paste cind e aici :)

#67 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 12 July 2010 - 11:15 AM

Oare(tot)de la Adriana am invatat sa prepar pastele marunte de tip "cus-cus" (asa scrie pe ambalaj) dupa metoda risotto?
Daca da, o invit la o portie. :blackeye:
Stiti ceva?
Haideti toti ca se prepara repede. :rolleyes:

Am folosit un piept de pui rotisat ramas de ieri, ceapa, usturoi, unt + ulei de masline, vin, supa de pui, parmezan si patrunjel.
.
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-168-127892599519.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#68 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 July 2010 - 11:33 AM

Bravo :blackeye:
Daca e de la mine ma bucur.
Esti sigur ca ne ajung pastele la toti artistii culinari? :rolleyes:

#69 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 July 2010 - 10:21 PM

Paste cu rosii proaspete, mozzarella si speck
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-127974369491.jpg

#70 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 July 2010 - 06:36 PM

Sunt monotona dar, le fac in 5 minute cind ajung, Marco pune deja apa la fiert, eu pun pastele si in timp ce fierb pregatesc sosul, rosii proaspete, mozzarella si cum azi a uitat sa puna sare in apa :) am adaugat niste masline verzi condimentate cu ulei si ardei iute si strivite, tare tare bun
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-127981655214.jpg

#71 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 July 2010 - 04:06 PM

Spaghetti alla puttanesca
- usturoi (aglio)
- ansoa (acciughe)
- sos de rosii (salsa di pomodoro)
- masline (olive)
- capere (capperi)
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-128006665768.jpg
Am topit ansoa cu usturoiul in wok
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-128006663756.jpg
Am adaugat maslinele si sosul de rosii si am lasat sa fiarba
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-128006669905.jpg
Intre timp spaghetti-le fierbeau
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-128006672737.jpg
Si cind au fost al dente le-am scurs si aruncat peste sos. In farfurie am adaugat caperele si ardeiul iute
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-128006677625.jpg

#72 Useril este offline   Cristinica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 31 July 2010 - 02:57 PM

Bune rau pastele alla puttanesca. Le fac si eu destul de des. Imi plac! :occasion14:

#73 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 August 2010 - 12:16 AM

Cavatappi panna, prosciutto cotto e piselli = Tirbuşoane cu smîntînă,prosciutto cotto şi mazăre
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-4-128104656003.jpg

#74 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 20 August 2010 - 11:09 AM

Fusion or confusion ? :violent6:
Giuniorul (pe care am avut placerea sa-l facem) a dorit ca portia lui de mancarica din ardei copti sa o servesca derept sos pentru tortiglioni. Am tocat "putin de" busuioc-in-san-maiiii am mai pus o lingurita de untdelemn de masline si am ras parmezan.
.
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-168-128229517572.jpg
.
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-168-128229524879.jpg
.

Daca folosesti facaletele pe mine, te rog sa cauti un loc unde mai sunt urme :toothy9;
Sau poate incerci si tu si i dai un nume peperonat :violent1:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#75 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 August 2010 - 10:48 PM

Tortiglioni al ragu di peperoni? :)
Foarte buna idee si realizarea ei, eu ador mincarica de ardei copti, nu stiu daca as "strica-o" pe paste :floare:

#76 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 August 2010 - 10:54 PM

Sper ca nu ma repet
Mafalde con melanzane, pomodori e olive
Aveam o vinata mica pe care am taiat-o cuburele si am pus-o in wok cu putin ulei, am sarat, adaugat 2 rosii cuburele si 2 linguri de masline fara simburi, am fiert mereu la foc mare si pentru ca vinata inca nu era coapta am adaugat citeva linguri de apa din oala in care fierbeau pastele. Cind erau gata le-am scurs, adaugat in wok, amestecat rapid si energic, adaugat parmigiano in farfurie, cred ca atunci cind eu faceam altceva Stefano a pus niste piper si erbes de provence :)
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-4-128259687248.jpg

#77 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 September 2010 - 07:01 PM

Spaghette cu sos de rosii si chiftelute de carne(la cerere-Manu)!

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-9-128379246179.jpg

#78 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 September 2010 - 10:11 PM

Pai daca cere Manu :toothy9;

#79 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 12 September 2010 - 07:22 PM

paste cu pesto de rosii uscate (a la Eataly - merci mult pt. reteta :pupic: ) au fost o garnitura excelenta linga un gratar de pui :headbang:

Imagine postata



#80 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 September 2010 - 03:01 PM

Cu placere! :violent1:

Arata acest topic


  • 52 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi