Paste, fel de fel de feluri
#61
Postat 20 May 2010 - 11:56 AM
#63
Postat 30 June 2010 - 04:54 PM
Rosioarele le-am taiat in 4 si le-am lasat in strecuratoare un sfert de ora, am taiat brinza cuburele si am pus-o intr-un castron, am adaugat rosiile, sare si un pic de ulei si apoi cite o lingura de paste scurse, amestecind mereu inainte de a pune altra. La sfirsit am mai adaugat un pic de ulei si amestecat iar bine.
Tare bune sunt
#64
Postat 10 July 2010 - 11:26 PM
Azi am pus un pic de ulei in wok, o mina de rosii micute taiate in sferturi si un dovlecel taiat feliute, le-am lasat la foc mare 10 minute sa ramina crocante si am adaugat niste masline negre fara simburi pe care le aveam in frigider, am pus deasupra pastele fierte al dente si scurse, am amestecat bine, pus in farfurie si presarat deasupra parmigiano ras de Thermomix impreuna cu frunze de busuioc.
#65
Postat 11 July 2010 - 08:10 AM
Eu paste nu prea, ii fac lui Manu, dar lasa pasta pentru varza calita.
#66
Postat 11 July 2010 - 12:44 PM
#67
Postat 12 July 2010 - 11:15 AM
Daca da, o invit la o portie.
Stiti ceva?
Haideti toti ca se prepara repede.
Am folosit un piept de pui rotisat ramas de ieri, ceapa, usturoi, unt + ulei de masline, vin, supa de pui, parmezan si patrunjel.
.
.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#68
Postat 12 July 2010 - 11:33 AM
Daca e de la mine ma bucur.
Esti sigur ca ne ajung pastele la toti artistii culinari?
#70
Postat 22 July 2010 - 06:36 PM
#71
Postat 25 July 2010 - 04:06 PM
- usturoi (aglio)
- ansoa (acciughe)
- sos de rosii (salsa di pomodoro)
- masline (olive)
- capere (capperi)
Am topit ansoa cu usturoiul in wok
Am adaugat maslinele si sosul de rosii si am lasat sa fiarba
Intre timp spaghetti-le fierbeau
Si cind au fost al dente le-am scurs si aruncat peste sos. In farfurie am adaugat caperele si ardeiul iute
#72
Postat 31 July 2010 - 02:57 PM
#73
Postat 06 August 2010 - 12:16 AM
#74
Postat 20 August 2010 - 11:09 AM
Giuniorul (pe care am avut placerea sa-l facem) a dorit ca portia lui de mancarica din ardei copti sa o servesca derept sos pentru tortiglioni. Am tocat "putin de" busuioc-in-san-maiiii am mai pus o lingurita de untdelemn de masline si am ras parmezan.
.
.
.
Daca folosesti facaletele pe mine, te rog sa cauti un loc unde mai sunt urme
Sau poate incerci si tu si i dai un nume peperonat
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#75
Postat 21 August 2010 - 10:48 PM
Foarte buna idee si realizarea ei, eu ador mincarica de ardei copti, nu stiu daca as "strica-o" pe paste
#76
Postat 23 August 2010 - 10:54 PM
Mafalde con melanzane, pomodori e olive
Aveam o vinata mica pe care am taiat-o cuburele si am pus-o in wok cu putin ulei, am sarat, adaugat 2 rosii cuburele si 2 linguri de masline fara simburi, am fiert mereu la foc mare si pentru ca vinata inca nu era coapta am adaugat citeva linguri de apa din oala in care fierbeau pastele. Cind erau gata le-am scurs, adaugat in wok, amestecat rapid si energic, adaugat parmigiano in farfurie, cred ca atunci cind eu faceam altceva Stefano a pus niste piper si erbes de provence
#77
Postat 06 September 2010 - 07:01 PM