Gastronomie in Localuri altele decat restaurantele clasicele
#41
Postat 01 March 2019 - 07:30 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#42
Postat 01 March 2019 - 08:23 PM
nu stiam de lampredotto, burta omasum (aaa ce cheama aici) am vazut-o, acum imi dau seama ca de fapt asta e pentru lampredotto. si asiaticii o maninca mult mai ales coreeni
#43
Postat 01 March 2019 - 09:51 PM
explicat totul anatomic, diferentele intre trippa si lapredotto, istoric si gastronomic, + reteta aici (daca aveti nevoie de traducere nu ezitati sa spuneti)
pentru data viitoare in Firente, daca va deschide curiozitatea sa gustati macar o data, ... sunt tarabe faimoase si istorice de lampredotto
foarte fain pt voi ca veti avea Eataly
noi nu avem nici macar un magazinel Lindt
Aceasta postare a fost editata de Daniella: 01 March 2019 - 10:15 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#44
Postat 01 March 2019 - 10:01 PM
Daniella, la 01 March 2019 - 07:30 PM, a spus:
Nu am mancat, nu ma atrage . Si am fost de nenumarate ori in Toscana.
Adica ce vreau eu sa zic e ca, de cate ori mergem vream sa gustam altele, niciodata nu ne-a dus gandul sa incercam lampredotto.
Mie imi place sa merg in restaurantele unde iti taie in fata ta fiorentina si o pune pe gratar acolo in restaurant si se simtrme mirosul ala tipic pe care doar in Toscana il poti regasi. Miros de lemn, de semineu. Salamurile lor si tot ce inseamna insaccati imi plac foarte mult si multe multe altele.
Plus ca in vacanta incerc sa nu ma risc í ¾í´£
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 01 March 2019 - 10:07 PM
#45
Postat 01 March 2019 - 11:43 PM
Dexter, la 01 March 2019 - 08:23 PM, a spus:
adica se va deschide un Eataly ca cel de la New York?
asta era mesajul de care ziceam
https://www.artaculi...h__1#entry54443
#46
Postat 01 March 2019 - 11:59 PM
any_annette, la 01 March 2019 - 10:01 PM, a spus:
in ce sens? ca ti-e frica sa maninci cibo di strada?
acum 2 ani la Salone del Gusto l-am mincat facut de astia
http://www.dittaeredinigro.it/
aici unde ziceam ca scoate bucata din oloi si o taie bucati ca sa o puna in piine
si am pozat doar burta
#48
Postat 02 March 2019 - 12:07 AM
Adica prefer sa stau linistita fara durere de stomac sau altele si sa-mi stric vacanta. Asta cand sunt departe de casa.
#49
Postat 02 March 2019 - 05:21 PM
Dexter, la 02 March 2019 - 12:03 AM, a spus:
sa dezvolti ca sint curioasa sa vad ce produse duc de aici, cind se va deschide si vei merge
any_annette, la 02 March 2019 - 12:07 AM, a spus:
Adica prefer sa stau linistita fara durere de stomac sau altele si sa-mi stric vacanta. Asta cand sunt departe de casa.
binenteles
Nigro astia ar trebui sa fie ok teoretic practic nu stii niciodata
#50
Postat 18 March 2019 - 05:08 PM
#51
Postat 01 July 2019 - 05:26 PM
Felul doi a fost piept de pui cu cascaval sos picant si sunca crocanta! Bun si asta!
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de mino: 01 July 2019 - 05:24 PM