uitindu-ma la poza lui Dragos inclin sa cred ca a mea luata cu puncte si 13€ nu e cine stie ce, nici nu scrie unde e facuta, doar "in tari extra UE"
si acu sa incep povestea
ea e
am zis sa respect instructiunile, astea sint, daca cineva le vrea si in alta limba le pozez, in romana nu sint
am spalat-o, uscat-o si am pus un strat de sare care sa o acopere bine dupa care am pus-o pe inductie
si tot ma invirteam prin jurul ei si asteptam sa vad ca devine albastra cum scrie acolo, si tot nu devenea asa ca am indepartat nitel sarea si am vazut ca devenise doar partial, am dat deoparte si lasat sa se raceasca
apoi am pus nitel ulei si am lasat pina cind incepea sa iasa fum
mie mi se pare ca e deformata, miine aduc sus chestia aia care nu mai tin minte cum se numeste pe romaneste ca sa vad daca e denivelata
am facut rapid citeva ridichi felii, m-am jucat cu temperatura, s-a incins bine si chiar ardea dar acolo in mijloc unde si-a schimbat culoarea tinde sa lipeasca
apoi am prajit halloumi, vedeti ca uleiul se duce pe margini
acuma e asa
mai precizez ca diametrul inductiei e cit al ei deci nu cred ca a primit caldura doar in partea aceea si oricum halloumi l-am facut pe gaz unde e sigur ca flacara a fost simetrica dedesubt, nu's daca se pricepe ce vreau sa zic
Acu ziceti si voi ce parere aveti, daca e normal, daca am stricat-o eu, daca e proasta ea.