multumesc, Adriana
de la serviciu merge asa cum ai spus, de acasa am facut la fel si eu ieri ca-mi amintea, dar nu mergea, imi dadea rezultatele cautarii 0. Voi verifica acasa ce mod de vizualizare am.
te rog, daca poti deschide un topic si cu atasare fotografii de pe desktop si de pe mobile, eu nu pot atasa nimic, iar pe mobile nici nu ma lasa macar sa schimb modul de vizualizare (doar limba), zice ca sunt pe Ful Version - Limba Romana, apoi jos de tot zice Get the free IP.Board App for iPhone Now! dar nu e active Now sau altceva de unde as putea dowloada. De nervi am itnrat si pe App sa caut, dar nu am gasit nimic de genul
pe iPhone (eu fac pozele cu alt tel de fapt) ma lasa sa atasez dar numai daca procedez asa:
initial imi deschide New post fara posibilitatea de a atasa. Cand obesrv asta, ii dau fuck off, pardon Renunta, si atunci imi apare din nou un new topic gol (pierdut mesajul) si cu sectiunea atasamente. O sa verific daca e la fel si pe Huawei, ca doar aseara am remarcat ca numai din a doua, ma lasa sa pun poze...
Si inca o chestie e ca de pe telefoane si desktopul de acasa imi afiseaza la new content, intr-un mod nou: doar ce este actualizat de cand am dat ultimul refresh, indiferent daca am citit sau nu ce era actualizat la refreshul anterior. nu stiu daca ma explic bine. De pe tableta si la serviciu imi afiseaza, "corect", ca pe vremuri ce e nou de cand nu am citit (toate topicele), indiferent daca am mai dat 100 refresuri intre timp, pana nu intru sa citesc pe topicul ala mi-l da la new content si dupa aia mi-l da la new content dar nu e activ. Mie asa cum am scris ultima oara si cum facea inaitne vreme imi era mult mai util, decat sa-mi puna pe new content, doar de la ultimul refresh (Care dupa ce intru pe un singur topic, imi dispar si nu mai am habar unde sa le caut). Merci