Dieta Rina
Postat 30 September 2019 - 04:01 PM
Greul meu vine din lipsa organizarii....Daca sunt home alone ca Mr. Ariel bate lumea-n lung sau lat, atunci ma descurc. Daca insa e musiu acasa, tre' sa gatesc si pentru el. Si atunci e cu cantec. Cum puii mei sa faci mancare si sa nu o gusti? Pe de alta parte, ma gandesc ca nu e ala chiar atat de negru si de o lingura de tocana cu cartoafe si carne nu mi s-o trage obezitatea, LOL
Una peste alta, in 17 zile am slabit 3.4 kg si asta ma motiveaza!
Azi e ziua de proteine, si o sa mananc ficat m'chermla.
Maine, cartofi natur.
Miercuri: salata de orzo cu legume la gril.
Joi: zacusca
Weekendul asta am gatit pentru fiecare zi in parte, si pe chestia asta ma simt deja invingatoare!
Postat 30 September 2019 - 04:26 PM
Eu dupa ziua aia de peste am continuat cu fasole frecata(fara ulei, doar cu cateva linguri de fiertura de legume si un varf de cutit de praf de usturoi, boia, piper) si deasupra ceapa calita intr-un strop de ulei si sos de rosii- la pranz, iar seara o salata cu fasole boabe, arugula, ardei rosu taiat cuburi, ceapa rosie, cateva rosii cherry, stropita cu ulei de masline si otet.
La ziua de carbs eram pe balta, am mancat 2 croissante cu niste cafea lunga si fierbinte, a mers bine ca burnita, iar seara o felie de paine cu zacusca si ceai de menta. La vitamine am tinut-o cu fructe, o gulie taiata felii si un praf de sare, rosii si castravete. Mandra si eu de mine ca ziua de vitamine a cazut duminica.
Eu as mai avea vreo 3 kile ca sa scad sub 60, dar se incapataneaza tare, se tin cu dintii kilele alea de soldurile si burta mea

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 30 September 2019 - 04:27 PM
Postat 30 September 2019 - 05:27 PM

Eu azi am tinut-o cu banane, prune, mere si miez de nuca. Acum am niste jumatati de vinete la cuptor, le frec cu un avocado si ceva zeama in care dizolv niste vegeta ceva plus ceva praz tocat fin. Tre sa mananc ceva cald ca e o vreme afaraaa, brrrrrr. E ffffrrrriiiiig si a plouat si ieri si azi, vorba lu' Blackie, "like there is no tomorrow!"
Maine nush ce vreau...un steak imens cu o salata verde

Arielu: 3,4 kile, moaaaaa! Prea tare!
Blackie: 60 de kile?!?!??! Daca mai vad eu la cantar cifra aia in viata pe care o mai am, jur pe rosu ca ii corup pe toti la rele

Postat 30 September 2019 - 09:49 PM
- taiati vinetele in doua, puneti in cuptorul preincalzit la 200° cu fata in jos pe hartie de copt, lasati sa se coaca bine-scoateti miezul copt cu lingura, puneti intr-o sita la scurs- taiati o bucatica de praz , partea alba, ori ceapa (eu is mai sensibiloasa la ceapa cruda) si o tocati marunt- puneti putine condimente uscate (ce preferati, puteti sa folositi si condimente pentru paste ) la muiat in niste apa clocotita- scoateti miezul de la un avocado , frecati bine cu prazul tocat , adaugati condimentul muiat- adaugati vinetele scurse si tocate in prealabil, mestecati bine- sare si piper dupa gust si chef- gata cina

Postat 01 October 2019 - 07:55 AM
Aceasta postare a fost editata de mino: 01 October 2019 - 07:56 AM
Postat 01 October 2019 - 02:55 PM

Hai, Minoooooo!!! Hai cu noi! Se mananca bine, parol

Postat 01 October 2019 - 05:05 PM

Ieri, dupa ziua de proteine, constat ca m-am ingrasat 200 de garme. Chestie pe care am mai remarcat-o si in saptamanile precedente. Dar....ma simt usoara si nu-mi mai pocnesc pantalonii pe coapse!
Ceea ce va doresc si voua, cat de curand!

Postat 01 October 2019 - 06:06 PM
ariel, la 01 October 2019 - 05:05 PM, a spus:

Ieri, dupa ziua de proteine, constat ca m-am ingrasat 200 de garme. Chestie pe care am mai remarcat-o si in saptamanile precedente. Dar....ma simt usoara si nu-mi mai pocnesc pantalonii pe coapse!

Punct ochit, punct lovit! Si asta este o mare problema, pe langa faptul ca masa principala la mine este la ora 17 cand ajung acasa iar la serviciu nu mananc decat un sandvich, Dar studiez sa vad cum modific programul meselor, ca e musai sa fac ceva!
Postat 02 October 2019 - 08:17 AM
ariel, la 01 October 2019 - 05:05 PM, a spus:

Prima data si eu ma cantaream zilnic pentru ca-mi placea ce-mi spune cantarul. Pana la primul platou, cand asa de dezamagita am fost ca am zis ca-l arunc

De data asta la proteine am avut la pranz 2 oua umplute- galbenusurile frecate cu o lingurita de maioneza (am considerat ca alegand ca proteina ouale merge maioneza ca grasime) mult mustar picant si condimente, rosii si bagheta, iar seara am facut spanac cu hrean proaspat mult, ras deasupra si un ou.
La amidon am avut la pranz caldo verde - supa portugheza pe baza de cartof- si seara tocanita de cartofi. Azi carbs, la pranz poate mamaliga cu ciuperci iar seara, depinde cat de foame mi-o fi, poate ma rasfat cu ceva dulce ?
Postat 02 October 2019 - 04:10 PM

Postat 03 October 2019 - 06:20 PM
Si ciocolata

Nici nu m-am cantarit azi, ca sa nu ma urasc prea tare!
Postat 03 October 2019 - 07:03 PM
ariel, la 03 October 2019 - 06:20 PM, a spus:
Si ciocolata

Dacă o luăm logic, în ziua de carbo dacă ai voie tort, de ce nu ai avea voie și puțină carne cu piure?

Am citit o critică la adresa acestei diete care zicea că ziua de carbo e singura care ne dă energie, și că de fapt e o dietă hipocalorică la bază. Important este că funcționează și că e bună și pe termen lung.
Postat 03 October 2019 - 07:34 PM
Dacă o luăm logic, în ziua de carbo dacă ai voie tort, de ce nu ai avea voie și puțină carne cu piure?

Am citit o critică la adresa acestei diete care zicea că ziua de carbo e singura care ne dă energie, și că de fapt e o dietă hipocalorică la bază. Important este că funcționează și că e bună și pe termen lung.
[/quote]
Ce bine ca cineva e de acord cu mine!

Cred ca as avea toate "succesurile" posibile daca n-as avea viata sociala. Ca zau nu-mi vine sa ma laud in stanga si-n dreapta ca-s la dieta si nici nu vreau sa-i oblig pe cei cu care socializez sa gateasca special pentru mine, functie de ziua din Rina.
Critici despre dieta am citit si eu, dar pana la urma ma intereseaza sa scap de 10 kg. Definitiv, daca se poate!
Postat 04 October 2019 - 06:17 AM
ariel, la 03 October 2019 - 06:20 PM, a spus:
Si ciocolata

Vroiam sa scriu cate una alta vis-a-vis de deficitul (prima data am scris fedicitul) caloric in dieta asta. Sper sa am timp. Pana una alta, enjoy life si aveti grija de voi!

Postat 07 October 2019 - 03:56 PM

De la 74 am ajuns la 69. De kile, nu va ganditi in alte directii

Ma duc sa ma infometez inca o saptamana! Hai, zile usoare si pupaturi apasate!
Postat 07 October 2019 - 04:54 PM

Am gasit un articol fain despre hormonii responsabili cu regularea greutatii. Daca intereseaza pe cineva:
https://brightside.m...PPu2uHJYdvBQ_WY

Postat 10 October 2019 - 02:34 AM
ariel, la 07 October 2019 - 03:56 PM, a spus:

De la 74 am ajuns la 69. De kile, nu va ganditi in alte directii

Ma duc sa ma infometez inca o saptamana! Hai, zile usoare si pupaturi apasate!
Super, bravo! Ma bucur sincer ca iti merge bine. Eu nu am cu ce ma lauda, nu sint cuminte. Am facut o zi de foamete la dus, o sa mai fac una la intors, ca mancarea de pe avion e absolut gretoasa., intre timp insa.... O sa vad eu ce-o sa-mi rada in fata cantarul cand ajung acasa.
Postat 13 October 2019 - 09:23 AM

Postat 13 October 2019 - 03:00 PM
Postat 15 October 2019 - 11:27 AM

Cred ca are de-a face si cu reactia alergica la pastilutele alea si si cu ceva de la copaci, din aer. Cert e ca nu ma satur de somn si, chiar daca dorm suficient, efectiv nu imi vine sa ma dau jos din pat.
Mino, ai mare grija de tine, menajeaza-te, lasa munca in exces, baga-te in pat si dormi ca sa iti refaci puterile imunitare!

Ooooookaaaaay. De azi back in business. Proteina. Mi-e foa-me! Pana la ora asta am servit mere si banane. Mai tarziu...inca nu stiu. Va anunt. Nu stiu cum sa fac sa ma apuc de miscare. Nu - stiu! Macar sa ma duc la o sauna acolo...