Adriana, la 12 August 2023 - 05:00 PM, a spus:
o idee
aveam o punguta cu vinete coapte si curatate in congelator
si o cutiuta cu dovleac bun copt la cuptor si ala tot la congelator, ala micut rotund portocaliu inchis la care se maninca si coaja
am taiat o jumatate de kg de ceapa rosie si am inmuiat-o un pic in ulei si am pus dovleacul si vinetele si am copt amestecind si cu capac pina cind s-au imprietenit toate bine si s-a consumat apa lasata de la congelare
ei a venit o chestia asa asemanatoare cu zacusca foarte buna
intr-o seara am mincat-o pe piine
iar ieri am facut ardei copti si i-am "umplut" cu amestecul asta, tot tare bun a fost si asa
aveam o punguta cu vinete coapte si curatate in congelator
si o cutiuta cu dovleac bun copt la cuptor si ala tot la congelator, ala micut rotund portocaliu inchis la care se maninca si coaja
am taiat o jumatate de kg de ceapa rosie si am inmuiat-o un pic in ulei si am pus dovleacul si vinetele si am copt amestecind si cu capac pina cind s-au imprietenit toate bine si s-a consumat apa lasata de la congelare
ei a venit o chestia asa asemanatoare cu zacusca foarte buna
intr-o seara am mincat-o pe piine
iar ieri am facut ardei copti si i-am "umplut" cu amestecul asta, tot tare bun a fost si asa
Tu zici de dovleac hokkaido?
Interesanta combinatie, cand o veni toamna (mult nu mai e), poate imi aduc aminte sa incerc si eu.
Nu am inteles cum umpli ardeii copti cu pasta asta? Cu poshul?